Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

islam co się dzieje

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale używając czasu sam podświadomie przyjmujesz boga .

" Ile chrześcijan mówiło "zabiłem bo Bóg mi kazał"?"

Jak by nie było grzechu to nie byłoby kościoła .

PS

Nie wiem dlaczego ich bronisz , i tak jesteś dla nich psem i dzieckiem szatana , więc by Cię zabili .

Kurwa mać. Mam w dupie co sobie o mnie sądzi jakiś ciapaty radykał parę tysięcy kilometrów stąd.

Ale mam znajomych, muzułmanów, którzy pochodzą z bliskiego wschodu a przyjechali tu... studiować. A to ci heca, co nie?

I wkurwia mnie to jak mają problemy przez jebanych prawaczków, którzy nie widzą różnicy między nimi a tymi pierwszymi.

A używając czasu nie przyjmuję boga, to tak jakbym pijąc wodę nagle zaczynał wierzyć w Posejdona...

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skorą nie tłuką innych po ryjach to znaczy że nie przestrzegają zasad zawartych w Koranie, gdyż w w ich świetej księdze jest wyraźnie naznaczone żę gdy zobaczymy niewiernych należy ich zabijać

Opublikowano

Kurwa mać. Mam w dupie co sobie o mnie sądzi jakiś ciapaty radykał parę tysięcy kilometrów stąd.

Ale mam znajomych, muzułmanów, którzy pochodzą z bliskiego wschodu a przyjechali tu... studiować. A to ci heca, co nie?

I wkurwia mnie to jak mają problemy przez jebanych prawaczków, którzy nie widzą różnicy między nimi a tymi pierwszymi.

A używając czasu nie przyjmuję boga, to tak jakbym pijąc wodę nagle zaczynał wierzyć w Posejdona...

przyjmujesz bo odliczasz czas od narodzeń .

to jest chwilowe , mydlenie oczu , a potem płacz .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

przyjmujesz bo odliczasz czas od narodzeń .

Bo nie wiem czy zauważyłeś, ale taki system odliczania czasu obowiązuje na całym świecie. Swoją drogą, ty używasz na co dzień liczb, które powstały w Arabii Saudyjskiej. Kolebce tego twojego islamu.

Jestem leniwy, nie będę sobie utrudniał życia i stosował innych systemów tylko dlatego, że nie wierzę w gościa, który niby urodził się 2014 lat temu :)

to jest chwilowe , mydlenie oczu , a potem płacz .

Tak jasne, to szkoda, że od ponad 23 lat w Polsce żaden imigrant nie sprawiał takich problemów.

Opublikowano

każdy islamista jest wychowany na brutala więc nie wiem w czym masz problem , przykładem jest prawo szariatu , za kradzież tracisz rękę , Polecam przestudiować dekalog chrześcijański 5. Nie zabijaj . Nie nie jestem wzorcem człowiek , może bóg mi wybaczy . Ty radykalny ateisto który odliczasz czas od narodzeń jezusa , logic=idiots .

Bóg prawdopodobnie nie istnieje. A jeśli istnieje to nie jest taki jakiego sobie go wyobrażasz.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Bóg prawdopodobnie nie istnieje. A jeśli istnieje to nie jest taki jakiego sobie go wyobrażasz.

Jestem wierzącym katolikiem , do mnie takie słowa nie docierają więc nie ma sensu ich pisać . Ps , Są różne znaki , cuda itd ,udowodnione naukowo ,

Opublikowano

Jestem wierzącym katolikiem , do mnie takie słowa nie docierają więc nie ma sensu ich pisać . Ps , Są różne znaki , cuda itd ,udowodnione naukowo ,

I 20x razy więcej dowodów na jego nieistnienie. Klapki na oczach xD

facts.gif

Opublikowano

Najbardziej mnie śmieszy, jak jakiś katolik pisze, że są dowody na istnienie boga. Nie ma kurwa, gdyby bóg istniał to na pewno nie pozwoliłby się ujawnić. Pomyśl. Więc nigdy się nie dowiesz czy istniał, bo po śmierci nie wiadomo co będzie o ile coś będzie.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Najbardziej mnie śmieszy, jak jakiś katolik pisze, że są dowody na istnienie boga. Nie ma kurwa, gdyby bóg istniał to na pewno nie pozwoliłby się ujawnić. Pomyśl. Więc nigdy się nie dowiesz czy istniał, bo po śmierci nie wiadomo co będzie o ile coś będzie.

Bóg właśnie według ksiąg Abrahamowych, cały czas stara się ujawnić. Według nie która wiara zakładam innym klapki na oczy, według innych otwiera oczy. I nie sprzeczajcie się o to czy on jest, czy go też nie ma bo tego wszyscy dowiemy się dopiero po tym jak zginiemy.

Opublikowano

Bóg właśnie według ksiąg Abrahamowych, cały czas stara się ujawnić. Według nie która wiara zakładam innym klapki na oczy, według innych otwiera oczy. I nie sprzeczajcie się o to czy on jest, czy go też nie ma bo tego wszyscy dowiemy się dopiero po tym jak zginiemy.

A skąd pewność, że dowiesz się po śmierci? Po śmierci może być wszystko, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile jest możliwości. Biorąc pod uwage fakt ile jest właśnie tych możliwości, szansa na to, że się dowiesz jest niewielka.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A skąd pewność, że dowiesz się po śmierci? Po śmierci może być wszystko, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile jest możliwości. Biorąd pod uwage fakt ile jest właśnie tych możliwości, szansa na to, że się dowiesz jest niewielka.

Boga ludzkie oko nie może zobaczyć , ale jeśli tak to wybrani na pewno nie ty. Nie ma dowodów ? Jest pełno przykładem św ojciec Pio , jak wyjaśnisz stygmaty i nierozkładające się ciało ? Lekarze tego nie udowodnili . Dla was nie ma Boga , dla mnie jest . To jest wiara a nie nauka .

Opublikowano

Boga ludzkie oko nie może zobaczyć , ale jeśli tak to wybrani na pewno nie ty. Nie ma dowodów ? Jest pełno przykładem św ojciec Pio , jak wyjaśnisz stygmaty i nierozkładające się ciało ? Lekarze tego nie udowodnili . Dla was nie ma Boga , dla mnie jest . To jest wiara a nie nauka .

1. Rozszerzający się wszechświat - fakt, sprzeczny z księgą stworzenia.

2. Ewolucja - fakt, sprzeczna z księgą stworzenia.

3. Historia ludzi oraz ich szczątki, czyli czyste, solidne fakty zaprzeczają kreacjonizmowi (Adam i Ewa)

I tysiąc innych powodów, również teorii społecznych mówiących np. o tym, że religia jest wirusem umysłu, stworzonym do rozszerzania jakiejś idei i zaprojektowanym tak, by samoczynnie się rozprzestrzeniał i rozwijał. Jak dla mnie bardzo trafny opis.

Bardziej wierzę w fakty i hipotezy naprawdę inteligentnych ludzi a nie byle klechy.

Opublikowano

Najlepiej się kłócić czy Bóg istnieje czy nie. Wierzy, to jego sprawa nie?

Islam i tak pewnie nie dotrze do polski.

Ps: Jebać ciapatych

graphic.png

Opublikowano

Temat dotyczy ekspansji muzułmanów na Europę.Nie dyskutujemy o normalnych ludziach z krajów islamskich, którzy przyjeżdzają do Polski, żeby studiować czy pracować, chociaż gdybyśmy nie byli w UE i rządzilby normalnie ludzie, to moglibyśmy im tego zabronić.To jest nasze państwo i my decydujemy kto w nim może przebywać a kto nie, jeżeli już to na naszych warunkach.Jak ktoś wchodzi do twojego domu, np. bezdomny, to owszem możesz mu pozwolić zostać, ale też masz prawo go wyrzucić, bo to jest twój dom a nie jego.

Opublikowano

3. Historia ludzi oraz ich szczątki, czyli czyste, solidne fakty zaprzeczają kreacjonizmowi (Adam i Ewa)

I tysiąc innych powodów, również teorii społecznych mówiących np. o tym, że religia jest wirusem umysłu, stworzonym do rozszerzania jakiejś idei i zaprojektowanym tak, by samoczynnie się rozprzestrzeniał i rozwijał. Jak dla mnie bardzo trafny opis.

Bardziej wierzę w fakty i hipotezy naprawdę inteligentnych ludzi a nie byle klechy.

biblia nie jestem dosłownym opisem powstania wszechświata , chodź wiele pkt się zgadza , biblia uczy miłości której nie dozna nikt który nie wierzy w boga . Jest to też drogowskaz do tego jak czy nić , np prawo polskie które jest oparte na DEKALOGU .

Ewolucja , jakie są dowody na ten temat ? to jest Teoria ewolucja której nawet nie udowodniono .

tu masz największe mózgi w historii -

http://potop-exodus.w.interia.pl/ewolucja/noblisci.html 

którzy uważają że nic nie mogło powstać , polecam poczytać , i wstydy oszczędzić ! Koniec

Ciapaci w polsce nie będą bo za mały socjal .

Opublikowano

Najlepiej się kłócić czy Bóg istnieje czy nie. Wierzy, to jego sprawa nie?

Islam i tak pewnie nie dotrze do polski.

Ps: Jebać ciapatych

Nie ma dowodów na istnienie boga i się z tym pogódz. Można w niego wierzyć, można nie wierzyć, ale nie wmawiaj komuś, że istnieje, bo nawet ty nie masz 100% pewności, że tak jest. Zakładasz, że tak jest, bo chcesz, żeby tak było, bo tylko tak można znaleźć odpowiedź na niektóre pytania. NO i po prostu urodziłeś się katolikiem. Jakbyś urodził się żydem to byłbyś katolikiem. Więc czemu twierdzisz, że tylko ta twoja wiara jest tą jedyną, prawdziwą, skoro jest masa innych, również ze swoimi pseudo dowodami na istnienie boga. Nie jest nic złego w wierze w boga, o ile to jest normalna wiara. nie podawaj tych swoich śmiesznych dowodów..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie ma dowodów na istnienie boga i się z tym pogódz. Można w niego wierzyć, można nie wierzyć, ale nie wmawiaj komuś, że istnieje, bo nawet ty nie masz 100% pewności, że tak jest. Zakładasz, że tak jest, bo chcesz, żeby tak było, bo tylko tak można znaleźć odpowiedź na niektóre pytania. NO i po prostu urodziłeś się katolikiem. Jakbyś urodził się żydem to byłbyś katolikiem. Więc czemu twierdzisz, że tylko ta twoja wiara jest tą jedyną, prawdziwą, skoro jest masa innych, również ze swoimi pseudo dowodami na istnienie boga. Nie jest nic złego w wierze w boga, o ile to jest normalna wiara. nie podawaj tych swoich śmiesznych dowodów..

Jakie masz dowody że nie ma boga ? Nic w przyrodzie samo nie powstaje . Smieszne dowody to mi je wytłumacz ?

Żadna inna religia nie ma tyle dowodów co ta ,

Opublikowano

Jakie masz dowody że nie ma boga ? Nic w przyrodzie samo nie powstaje . Smieszne dowody to mi je wytłumacz ?

No właśnie nie żadnych dowodów na istnienie boga, ale tez nie ma żadnych na nie istnienie. Jestem agnostykiem.

Poczytaj sobie:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Agnostycyzm

Mój agnostycyzm kwalifikuje się jako Anostycyzm SIlny

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Beka, prawicowe ścierwo xDD

Dobra, ten problem w jakimś stopniu istnieje ale problem jest taki, że jebane prawaczki nie widzą różnicy między gościem z bliskiego wschodu, który przyjechał tu szukać lepszego życia a muzułmańskim radykałem stanowiącym potencjalne zagrożenie.

I nigdy tej różnicy nie zobaczą, bo ich poglądy oparte są w 100% na stereotypach, plotkach oraz pomówieniach a empatia i procesy myślowe to dwie tajemnicze dla nich rzeczy ;)

Trzeba było myśleć od początku i ich nie wpuszczać do Europy. Teraz jednak już się to stało i niewiele się na to poradzi, jedyne co można zrobić to nauczyć się iść na kompromisy korzystne dla obu stron albo dokonacie masowego ludobójstwa/dostaniecie srogi wpierdol.

http://www.cda.pl/video/87173f9/Dzicz-w-buszu-samosad-MASAKRA-

Proszę. Dosyć znany filmik przedstawiający kenijskich chrześcijan mordujących "niewiernych".

Jak widzicie, również chrześcijanie potrafią być bydlakami, zwierzętami, dokładnie tak samo jak muzułmanie. Warunkiem jest to, że tak zachowują się tylko radykałowie a nie normalni wyznawcy.

Jeśli tak bardzo chcecie "walczyć z islamem" to nie postujcie śmiesznych tematów na forum, nie napierdalajcie każdego z nieco ciemniejszą karnacją na ulicach i nie protestujcie przeciwko budowie tego jednego czy dwóch meczetów w polsce tylko jedźcie tam, kupcie broń i walczcie z tymi swoimi "przeciwnikami".

Brak chętnych? Tak sądziłem...

Nie więcej to samo miałem pisać.

Z drugiej jednak strony, to jest kolejny powód by wyjść z UE jak dla mnie.

Opublikowano

Ok, to wytłumacz mi jedną rzecz, proszę.

Jak człowiek cierpi to ponoć Bóg tak chce w swojej mądrości. Człowiek za to pracą, ambicją i zwyczajnym dobrem może ominąć cierpienie. Dlaczego wierzyć w coś, co czyni tyle złego w naszym życiu, jeśli sami możemy dokonać czegoś lepszego dla nas?

Opublikowano

Skoro już o bogu rozmawiamy, to dlaczego bóg pozwala by skurwysyństwo panowało na ziemi? Co z tego że pójdę się do kościoła wyspowiadać. (Teoretycznie) Skoro i tak znowu będę łamał przykazania?

Opublikowano

Skoro już o bogu rozmawiamy, to dlaczego bóg pozwala by skurwysyństwo panowało na ziemi? Co z tego że pójdę się do kościoła wyspowiadać. (Teoretycznie) Skoro i tak znowu będę łamał przykazania?

Zaraz ci jakiś katolik napisze: Bo pan bóg stworzył człowieka z wolną wolą..

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ok, to wytłumacz mi jedną rzecz, proszę.

Jak człowiek cierpi to ponoć Bóg tak chce w swojej mądrości. Człowiek za to pracą, ambicją i zwyczajnym dobrem może ominąć cierpienie. Dlaczego wierzyć w coś, co czyni tyle złego w naszym życiu, jeśli sami możemy dokonać czegoś lepszego dla nas?

Człowiek cierpiąc oddaje się bogu , każdy niesie krzyż w swoim życiu jeden ma ciężej drugi łatwiej .To nie ciało czyni coś dobrego tylko duch dobrymi uczynkami i pomocą , ascetyzm jest to postawa typowa chrześcijańska czyli wyzbycia się ciała które grzeszy by ukazać bogu że nie liczy się co ziemskie . umiłować boga . I tak tego nie zrozumiecie /.

Zaraz ci jakiś katolik napisze: Bo pan bóg stworzył człowieka z wolną wolą..

Bóg nie ingeruje w życie ludzi , są wyjątki .

Opublikowano

Człowiek cierpiąc oddaje się bogu , każdy niesie krzyż w swoim życiu jeden ma ciężej drugi łatwiej .To nie ciało czyni coś dobrego tylko duch dobrymi uczynkami i pomocą , ascetyzm jest to postawa typowa chrześcijańska czyli wyzbycia się ciała które grzeszy by ukazać bogu że nie liczy się co ziemskie . umiłować boga . I tak tego nie zrozumiecie /.

Bóg nie ingeruje w życie ludzi , są wyjątki .

No to zacznijmy od nowa. Skąd 100% pewność, że bóg istnieje? Odpisz na pw

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...