Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

islam co się dzieje

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej to zabrać im całą broń lub po prostu najechać ich i zrobić z nimi porządek. Jak nie umieją się zachować niech pracują w kopalniach i robią buty.

graphic.png

Opublikowano

Najlepiej to zabrać im całą broń lub po prostu najechać ich i zrobić z nimi porządek. Jak nie umieją się zachować niech pracują w kopalniach i robią buty.

ale najśmieszniejsze jest to że żyją n zasiłkac zabijają ludzi i jeszcze domagają się praw szariatu , za kradzież odcinają rekę ,

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

W dupie im się po prostu przewraca chcą po cichu przejmować kraje i emigrować do nich i jeszcze meczetów się domagają.

graphic.png

Opublikowano

W dupie im się po prostu przewraca chcą po cichu przejmować kraje i emigrować do nich i jeszcze meczetów się domagają.

Udaje im się to.

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że wkrótce Francja będzie krajem Islamskim. To jedynie kwestia czasu nim przejmą europe (100 lat?). Wydaję mi się, że Polska będzie jednym z ostatnich krajów który zostanie ''zislamizowany''. W Polsce mieszka masa żydów oraz Polacy więc w naszej historii oraz kulturze głęboko zakorzenione jest chrześcijaństwo łatwo z niego na pewno nie zrezygnujemy ;) Raz udało się wybronić przed napływem Islamu to drugi raz też to możemy zrobić :D W razie czego panowie to pamiętajcie ''Nadzieja umiera ostatnia a walczyć trzeba do końca''. Poza tym nie żebym był rasistą ale komory gazowe w Oświęcimiu jeszcze stoją.

Opublikowano

Chuj mnie obchodzi co sie dzieje gdzoes w eurppie. W polsce takiego problemu nie ma.

@w polsce ich prawa nie bedzie, a jak bedzie to ludzie zaczna sie buntowac i spiersola szybciej niz tu przyjechali.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

To jest efekt lewicowej i pokojowej polityki Europy Zachodniej.W razie wojny z muzułmanami po prostu ją przegramy, bo raz, że jest ich więcej, mnożą się jak mrówki, a Europa przeżywa kryzys demograficzny i dwa, że u nich od małego chłopcy uczą się bycia agresywnym.A co to znaczy? To, że chłopcy bawia się w żołnierzy, policjantów, kowbojów itd, szturchają sie miedzy sobą.Rozwijaja się prawidłowo a w Europie m. in w Norwegii dzieci nie mogą się bawić zabawkami przeznaczonymi dla danej płci, chłopiec nie może bawić się samochodem, plastikowym pistoletem, bo to już teraz jest traktowane jako walka z nowym porządkiem.Mało tego.Dzisiaj policjanci mają obowiązek zatrzymać i unieszkodliwić groźnego przestępce, a nie go zlikwidować.Skoro cackamy się z bandziorami to jak mamy walczyć z jakimś innym państwem? My do nich jesteśmy nastawieni obojętnie, ale my niemuzułamnie, czyli chrześćijanie, ateiści, neopoganie i tak dalej jesteśmy niewiernymi a mało to osoby niewierzące są pomiotami szatana.

Opublikowano

Zobaczcie ten filmik i to tylko kwestia czasu nim ten problem zacznie nas dotyczyć i może zabrzmi to radykalnie oraz śmiesznie ale jeżeli to wszystko będzie się dziać w takim tempie to gdy będziemy mieli po 50 lat to cały świat będzie wyznawał Islam a chyba wiecie co to znaczy... Jedynym dobrym środkiem byłoby utworzenie jak najszybciej jakiejś cichej organizacji która powoli zdobywała by władzę aż w końcu przywódcy tej organizacji mieli na tyle władzy aby zrobić coś co zrobił Hitler z żydami i innymi nacjami. Mam na myśli próbę eksterminacji tylko nie żydów a Muzułmanów. Zaraz dostanę masę hejtu od społeczeństwa które zostało wychowane w pokoi i boi się postawić innym. Ktoś wyżej napisał, że jesteśmy inaczej wychowywani miał racje współczesna młodzież często boi się podnieść rękę nawet w ochronie siebie samego.

Opublikowano

Oglądając filmik zamieszczony na tej stronie pt. "Kult Śmierci" czasami zakrywałem oczy i słabo mi się robiło, jak można się tak znęcać nad ludźmi i nie ponosić za to żadnej odpowiedzialności ? o.O

Opublikowano

Żenujące rzeczy, co widzimy na filmach, ino zabijają ludzi, tymi broniami.

Niech się leczą trochę.

Później ludzie żałują, i przepraszają Boga, że ZABILI niewinnych ludzi. I proszą o litość.

Zabrać im broń i tyle...

bez gif

Opublikowano

Beka, prawicowe ścierwo xDD

Dobra, ten problem w jakimś stopniu istnieje ale problem jest taki, że jebane prawaczki nie widzą różnicy między gościem z bliskiego wschodu, który przyjechał tu szukać lepszego życia a muzułmańskim radykałem stanowiącym potencjalne zagrożenie.

I nigdy tej różnicy nie zobaczą, bo ich poglądy oparte są w 100% na stereotypach, plotkach oraz pomówieniach a empatia i procesy myślowe to dwie tajemnicze dla nich rzeczy ;)

Trzeba było myśleć od początku i ich nie wpuszczać do Europy. Teraz jednak już się to stało i niewiele się na to poradzi, jedyne co można zrobić to nauczyć się iść na kompromisy korzystne dla obu stron albo dokonacie masowego ludobójstwa/dostaniecie srogi wpierdol.

http://www.cda.pl/video/87173f9/Dzicz-w-buszu-samosad-MASAKRA-

Proszę. Dosyć znany filmik przedstawiający kenijskich chrześcijan mordujących "niewiernych".

Jak widzicie, również chrześcijanie potrafią być bydlakami, zwierzętami, dokładnie tak samo jak muzułmanie. Warunkiem jest to, że tak zachowują się tylko radykałowie a nie normalni wyznawcy.

Jeśli tak bardzo chcecie "walczyć z islamem" to nie postujcie śmiesznych tematów na forum, nie napierdalajcie każdego z nieco ciemniejszą karnacją na ulicach i nie protestujcie przeciwko budowie tego jednego czy dwóch meczetów w polsce tylko jedźcie tam, kupcie broń i walczcie z tymi swoimi "przeciwnikami".

Brak chętnych? Tak sądziłem...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Oni chcą wybić osoby ktore nie chca przejsc na ich smieszna religie. Ostatnia rzecza jaka bym zrobil to bym przeszedl na islam :) wolalbym juz umrzec. I tak za okolo rok ide do legii cudzoziemskiej i kto wie moze w przyszlosci bede miec okazje postrzelac do jebanych islamczykow. Ogolnie nie boje sie nikogo zabic, a w pewnym stopniu zabicie innego czlowieka ktory chce zmienic mnie i inne osoby to dla mnie przyjemnosc. Nienawidze jak ktos mi cos narzuca ja wybralem religie Chcrzescijanska jak wielu innych ludzi i kurwa nie bedzie mi jakis brudas z islamu mowil w co mam wierzyc

Opublikowano

Dramatyzujecie. Ja interesuje się tym "problemem" od dość dawna. To że Europa ma teraz tylu imigrantów to tylko i wyłącznie wina lewicowych partii rządzących. Ale tak naprawdę islam nie stanowi WIELKIEGO problemu. Dane przedstawiane w większości filmików są wyjęte z nieznanych źródeł. Są mniejszością na ogół nie przekraczając 5% w krajach europejskich. Granice są teraz zamykane dla imigrantów, a to iż rozmnażają się jak króliki też jest trochę przesadzone. Jak wiecie to według Koranu można mieć 4 żony, niestety w wielu krajach muzułmańskich w Afryce oraz Azjii, mężczyzny nie stać na utrzymanie więcej niż 1 kobiety oraz 1 dziecka. Anglia teraz się obudziła i zaczęła walczyć z islamem, USA zrobiło to już dawno, a w Rosjii to muzułmanie mają najgorzej( I dobrze :D). Putin sam powiedział że nie będzie socjalu dla imigrantów, w Moskwie organizowane są łapanki arabów na które rząd przymyka oko, 1 z tłumaczeń Koranu zostało tam zakazane. Mniejszość w większości krajów nic nie zdziała, a wiele informacji w internecie dotyczących tego co robią muzułmanie oraz ekspansji islamu jest po prostu zmyślone.

W każdym razie ja przeczytałem cały Koran ponieważ interesuje się ogólnie religią i muszę napisać że w niemalże każdej surze są nawoływania do agresjii, mordu niewiernych czy o tym iż Bóg dał wyższość mężczyźnie nad kobiętą. Może i jest to dyskryminacja na tle religii, ale religie można wybrać a osoby wyznający religie nienawiści i zła nie powinni chodzić po tym świecie. Nie jestem rasistą ale to bardziej podchodzi pod obawę o własne życie niż dyskryminacje.

Opublikowano

Beka, prawicowe ścierwo xDD

Dobra, ten problem w jakimś stopniu istnieje ale problem jest taki, że jebane prawaczki nie widzą różnicy między gościem z bliskiego wschodu, który przyjechał tu szukać lepszego życia a muzułmańskim radykałem stanowiącym potencjalne zagrożenie.

I nigdy tej różnicy nie zobaczą, bo ich poglądy oparte są w 100% na stereotypach, plotkach oraz pomówieniach a empatia i procesy myślowe to dwie tajemnicze dla nich rzeczy ;)

Trzeba było myśleć od początku i ich nie wpuszczać do Europy. Teraz jednak już się to stało i niewiele się na to poradzi, jedyne co można zrobić to nauczyć się iść na kompromisy korzystne dla obu stron albo dokonacie masowego ludobójstwa/dostaniecie srogi wpierdol.

http://www.cda.pl/video/87173f9/Dzicz-w-buszu-samosad-MASAKRA-

Proszę. Dosyć znany filmik przedstawiający kenijskich chrześcijan mordujących "niewiernych".

Jak widzicie, również chrześcijanie potrafią być bydlakami, zwierzętami, dokładnie tak samo jak muzułmanie. Warunkiem jest to, że tak zachowują się tylko radykałowie a nie normalni wyznawcy.

Jeśli tak bardzo chcecie "walczyć z islamem" to nie postujcie śmiesznych tematów na forum, nie napierdalajcie każdego z nieco ciemniejszą karnacją na ulicach i nie protestujcie przeciwko budowie tego jednego czy dwóch meczetów w polsce tylko jedźcie tam, kupcie broń i walczcie z tymi swoimi "przeciwnikami".

Brak chętnych? Tak sądziłem...

to że jeden chrześcijan to nie znaczy że 2 to robi , a islamiści każdego zabiją

Opublikowano

to że jeden chrześcijan to nie znaczy że 2 to robi , a islamiści każdego zabiją

Raczej nie, nie bądź hipokrytą (Kurwa, jesteś prawaczkiem, przecież z hipokryzją to ty się urodziłeś, sorry)

Opublikowano

Raczej nie, nie bądź hipokrytą (Kurwa, jesteś prawaczkiem, przecież z hipokryzją to ty się urodziłeś, sorry)

Powiec islamiście że jesteś ateistą to bez głowy wrócisz , a powiec to prawdziwej religii największej na świecie chrześcijanom to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary . Widzisz różnicę ? hipokryto i lewaku .

Opublikowano

Powiec islamiście że jesteś ateistą to bez głowy wrócisz , a powiec to prawdziwej religii największej na świecie chrześcijanom to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary . Widzisz różnicę ? hipokryto i lewaku .

Trochę ci się słowa plączą. Powiedz islamiście radykałowi, że jesteś ateistą to bez głowy wrócisz. Powiedz normalnemu wyznawcy islamu, że jesteś ateistą to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary. Powiedz normalnemu chrześcijanowi, że jesteś ateistą to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary. Powiedz chrześcijańskiemu radykałowi, że jesteś ateistą to spłoniesz żywcem.

Jeśli uważasz, że jest jedna słuszna wiara a siebie i tobie podobnych uważasz za wzorzec człowieka to jesteś najzwyklejszym idiotą.

Opublikowano

Trochę ci się słowa plączą. Powiedz islamiście radykałowi, że jesteś ateistą to bez głowy wrócisz. Powiedz normalnemu wyznawcy islamu, że jesteś ateistą to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary. Powiedz normalnemu chrześcijanowi, że jesteś ateistą to najwyżej będzie CIę przekonywał do wiary. Powiedz chrześcijańskiemu radykałowi, że jesteś ateistą to spłoniesz żywcem.

Jeśli uważasz, że jest jedna słuszna wiara a siebie i tobie podobnych uważasz za wzorzec człowieka to jesteś najzwyklejszym idiotą.

każdy islamista jest wychowany na brutala więc nie wiem w czym masz problem , przykładem jest prawo szariatu , za kradzież tracisz rękę , Polecam przestudiować dekalog chrześcijański 5. Nie zabijaj . Nie nie jestem wzorcem człowiek , może bóg mi wybaczy . Ty radykalny ateisto który odliczasz czas od narodzeń jezusa , logic=idiots .

Opublikowano

każdy islamista jest wychowany na brutala więc nie wiem w czym masz problem , przykładem jest prawo szariatu , za kradzież tracisz rękę , Polecam przestudiować dekalog chrześcijański 5. Nie zabijaj . Nie nie jestem wzorcem człowiek , może bóg mi wybaczy . Ty radykalny ateisto który odliczasz czas od narodzeń jezusa , logic=idiots .

Po pierwsze to to jest niesamowite, jak bardzo jesteś podporządkowany idiotycznym sterereotypom. Pewnie nie wchodzisz do kebabów bo każdego prowadzi seryjny morderca?

Druga sprawa, przykład z ręką to nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to akurat jest sprawiedliwość taka jaka powinna być. lol. Jak dla mnie kara śmierci i kary cielesne powinny wciąż istnieć bo najskuteczniej ograniczały przestępstwo.

Po trzecie, co z tego, że jest jakiś tam dekalog skoro codziennie gdzieś na świecie wyznawcy każdej wiary kogoś mordują? Ile chrześcijan mówiło "zabiłem bo Bóg mi kazał"?

Po czwarte, jestem agnostykiem a nie ateistą więc jakbyś mógł sobie nie wymyślać własnych wersji to byłbym wdzięczny.

Po piąte, czemu niby miałbym używać innego systemu liczenia czasu niż inni i utrudniać sobie życie tylko dlatego, że nie wierzę w waszego Boga?

Opublikowano

Po pierwsze to to jest niesamowite, jak bardzo jesteś podporządkowany idiotycznym sterereotypom. Pewnie nie wchodzisz do kebabów bo każdego prowadzi seryjny morderca?

Druga sprawa, przykład z ręką to nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to akurat jest sprawiedliwość taka jaka powinna być. lol. Jak dla mnie kara śmierci i kary cielesne powinny wciąż istnieć bo najskuteczniej ograniczały przestępstwo.

Po trzecie, co z tego, że jest jakiś tam dekalog skoro codziennie gdzieś na świecie wyznawcy każdej wiary kogoś mordują? Ile chrześcijan mówiło "zabiłem bo Bóg mi kazał"?

Po czwarte, jestem agnostykiem a nie ateistą więc jakbyś mógł sobie nie wymyślać własnych wersji to byłbym wdzięczny.

Po piąte, czemu niby miałbym używać innego systemu liczenia czasu niż inni i utrudniać sobie życie tylko dlatego, że nie wierzę w waszego Boga?

ale używając czasu sam podświadomie przyjmujesz boga .

" Ile chrześcijan mówiło "zabiłem bo Bóg mi kazał"?"

Jak by nie było grzechu to nie byłoby kościoła .

PS

Nie wiem dlaczego ich bronisz , i tak jesteś dla nich psem i dzieckiem szatana , więc by Cię zabili .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...