Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Psro - Sea Emulator, Created By Pax

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Ludzie zamiast testowac, to zglaszaja sie tylko po to, aby ponosic kozacki set i sie pobawic ^^

jeśli bawiąc się wykrywają błędy i robią dobre raporty to mi to nie przeszkadza ;) jeśli tylko się bawią to wylatują.

Opublikowano

Ludzie zamiast testowac, to zglaszaja sie tylko po to, aby ponosic kozacki set i sie pobawic ^^

Głupszego tekstu wymyślić nie mogłeś... A jak mamy twoim zdaniem testować ?? Bo ja myślę że testuje się najlepiej zabawą expieniem itp..

Opublikowano

@atos1234 Dlaczego na zdjęciu jest zdjęcie SOS bowa na 62lv??

Z tego co pamiętam zazwyczaj sosy były na początkowych poziomach każdego dg. np: 52, 64 itd. (oczywiście wśród broni)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@atos1234 Dlaczego na zdjęciu jest zdjęcie SOS bowa na 62lv??

Z tego co pamiętam zazwyczaj sosy były na początkowych poziomach każdego dg. np: 52, 64 itd. (oczywiście wśród broni)

Gm może wszystko :P

@komendy usunięte

Opublikowano

Moge zostać testerem? Jak Pax bedziesz , to podaj mi jakies info to odpowiem co potrafie , ogar itd etc . Nie mam zamiaru sie bawic . Moge przyjsc z Kumplem i testowac serwer . Codziennie moze byc good info , zależy jak bedziesz chciał . Odp w poście. Pozdro ;-)

Ps. Zapomniałem . Dziwnie to wiem wyglada Postów : 1 , ale zapomniałem pasów , a tak to przeważnie siedziałem w dziale Counter Stirke, bo tam moglem for Free pobierac . A tutaj patrze Psro , need tester to zgłosiłem sie . A email tez bania do haseł poszła . A teraz jestem od dzisiaj aktywny . Czekam na odp .

* Jeżeli sie zgodzisz to bym potrzebował 2 miejsc , dla mnie i dla kumpla bo samemu to nuda testowac .

** A co do postów, ze nie postowałem bo zapomniałem hasła do Konta i Email, to nie jestem Noob i nie używam opcji: MultiKonto

Opublikowano

Usun gg z postu

Regulamin. :D

Samemu nie testujesz troche nas jest.

Niech kumpel sam zlozy podanie.

Opublikowano

Wysłałem podanie i dostałem odp od Paxa

o treści:

OK!.

Czyli przyjęty jestem czy cóś?.

sprawdz pm.

#Do modow.

usuncie te posty z tej strony co sa zbedne zeby nie bylo spamu z gory dzieki ;p

Opublikowano

Nie no panowie! xD

Jestem pod wrażeniem! Pax ma naprawdę dobry baniak do tego...Naczytałem sie dzisiaj cały dzień o tym emulatorze ile on juz zrobił...i to tylko za pomocą kilku osób które pomogły mu znaleźć bugi..

Emulator jest naprawdę rewelacyjny z tego co widzę i opowiada mi kumpel ...Testowac taki serwer z taka ekipą to naprawdę cos wspaniałego ...

Jak narazie czekam na jakies nowe filmiki moze ktos cos zrobi :)

Zycze powodzenia Pax mam nadzieje ze sie wam wszystko uda..A ja nadal będę śledził wasze osiągnięcia :)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Co do filmikow oficialnie nie ma kto krecic.

ja mam w tej chwili 1gb ram wiec moge se nakrecic pulpit sam chyba niz silka :DD

Ze wczorajszego testowania

sro2010042621102986.th.jpg

sro2010042621123365.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...