Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeTech

Naladar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ ref Zapraszam wkrótce serwer nonpremium!

Mam propozycje, przestańcie pisać o no-premium.

Jak widzisz autor pisal ze bedzie no prenium :D

Opublikowano

Jak widzisz autor pisal ze bedzie no prenium :D

Wkrótce ale nie wiadomo kiedy aktualnie mam ważniejsze priorytety.

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

A ja mam teraz dziwny problem, wcześniej tego nie było.

Launcher się odpala ale po chwili crashuje i wszystko się wyłącza, próbowałem reinstalować i nadal to samo.

Co się dzieje ?

Opublikowano

A ja mam teraz dziwny problem, wcześniej tego nie było.

Launcher się odpala ale po chwili crashuje i wszystko się wyłącza, próbowałem reinstalować i nadal to samo.

Co się dzieje ?

Dostajesz jakieś Crash logi ? jeżeli tak to podeślij je.

Opublikowano

Na końcu gdy się wszystko wyłącza pojawia się to:

2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] WR-CBE|Core{1.4.0.6} [WR-CBE Core] (WR-CBE 1.4.0.6.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] WR-CBE|Addons{1.4.0.6} [WR-CBE Addons] (WR-CBE 1.4.0.6.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] WR-CBE|Logic{1.4.0.6} [WR-CBE Logic] (WR-CBE 1.4.0.6.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] McMultipart{1.0.0.227} [Minecraft Multipart Plugin] (ForgeMultipart-universal-1.6.4-1.0.0.227.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] ForgeMicroblock{1.0.0.227} [Forge Microblocks] (ForgeMultipart-universal-1.6.4-1.0.0.227.jar) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] TConstruct Environment: Sane and ready for action. Bugs may be reported.
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] #@!@# Game crashed! Crash report saved to: #@!@# D:\Users\***\Serwer\Direwolf20_1_6_4\minecraft\crash-reports\crash-2014-02-22_13.55.03-client.txt
java.lang.OutOfMemoryError

Opublikowano

wyślij mi to D:\Users\***\Serwer\Direwolf20_1_6_4\minecraft\crash-reports\crash-2014-02-22_13.55.03-client.txt najlepiej na PW żeby spamu nie było

Opublikowano
2014-02-22 13:55:03 [iNFO] [sTDOUT] #@!@# Game crashed! Crash report saved to: #@!@# D:\Users\***\Serwer\Direwolf20_1_6_4\minecraft\crash-reports\crash-2014-02-22_13.55.03-client.txt

ehh... tu nie trzeba crash loga, tu widać wszystko jak na dłoni: ile masz ramu? ile przypisanego do mc? jaki system? i jaką jave?

Błąd jest z winy małej ilości ramu, jeśli java 32 bit to nic się nie da zrobić, jeśli 64bit to zmień w launcherze ilość ramu na większą

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

Cóż, nie rozumiem co właściciel serwera ma do no-premium.

Premium jak sama nazwa mówi jest to ulepszona wersja konta no-premium, jak napisał Jeb i Notch "nikomu nie przeszkadza to że ktoś używa wersji no-premium"

A wiadome jest to że 70% no-premium kupuje po jakimś czasie premium dla skina lub dla innych celów, dlatego nie rozumiem co Właściciel miał na myśli pisząc że tak będzie "legalnie".

Bo jak chodzi o to że powstał jakiś premium który jest taki legalny, to każdy serwer z wstępem dla no-premium jest nie legalny?

Opublikowano

Cóż, nie rozumiem co właściciel serwera ma do no-premium.

Premium jak sama nazwa mówi jest to ulepszona wersja konta no-premium, jak napisał Jeb i Notch "nikomu nie przeszkadza to że ktoś używa wersji no-premium"

A wiadome jest to że 70% no-premium kupuje po jakimś czasie premium dla skina lub dla innych celów, dlatego nie rozumiem co Właściciel miał na myśli pisząc że tak będzie "legalnie".

Bo jak chodzi o to że powstał jakiś premium który jest taki legalny, to każdy serwer z wstępem dla no-premium jest nie legalny?

legalny dla tego iż wielu twórców modów nie pozwala na używanie ich modów na serwerach publicznych i nonpremium (np. Azanor -ThaumCraft, można używać tylko do prywatnych paczek oprócz FTB oraz kilku innych.). Tak samo jeżeli udostępniam crackowany launcher FTB też jest to nielegalne. A co mam do nonpremium to moja sprawa. Większość tych graczy nie powinna mieć żadnego dostępu do gry.

Opublikowano

wiadome jest to że 70% no-premium kupuje po jakimś czasie premium dla skina lub dla innych celów

No i właśnie te inne cele można podciągnąć jako możliwość grania na serwerach takich jak ten :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ale mojang pozwala na gre dla non prenium bo sam dodal opcje online mode wiec zezwala na wejscie na serwa bez premki

i tak jednak po coś to premium jest jak Ci zależy na grze to zapłacisz a jak chcesz tylko trollować/psuć to nie wydasz nawet grosza.

@top

ref

Opublikowano

Ale mojang pozwala na gre dla non prenium bo sam dodal opcje online mode wiec zezwala na wejscie na serwa bez premki

Ale mimo to ostateczną decyzję czy gracze non-premium mogą grać z posiadaczami premium zostawia osobom, które prowadzą serwery.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

z checia zagram moze tak srednia osób ? 

ok 20-25 w godzinach nocnych(24-6) ok 3 graczy

@top ref

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Aktualizacja na modpack DireWolf20 1.6.4 v1.0.18

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...