Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeTech

Naladar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer, a tutaj macie małą produkcje naszej ekipy

@down

Ale czemu only-premium? Są ludzie którym szkoda hajsu na jakieś premium do mc, bo wolą np zbierać na jakiś artykuł użytku domowego. Ja np od lat nie zużywałem więcej niż 30 zł na jakąś grę. (No, raz kupiłem Spellforce 2 Gold Edition za 59.99)

Premium bo tak jest legalnie. Zbierzecie dużą ekipę to pomyśle i może o no-premium

Nie liczcie na populacje dopoki nie zmienicie na non-premium. Serwer padnie szybciej niz powstal

Nie liczymy na graczy/kasę u nas liczy się tylko dobra zabawa. A serwer nie padnie jest to już kolejna edycja. Stoimy już od ponad roku. Nie wierzysz? EnnekPL czy MisterCe robili dla nas reklamę chcesz znajdę i podeślę linki do filmilów.

Polecam! btw. pozdrowienia dla Alan'a :)

Dzięki wielkie.

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Ale czemu only-premium? Są ludzie którym szkoda hajsu na jakieś premium do mc, bo wolą np zbierać na jakiś artykuł użytku domowego. Ja np od lat nie zużywałem więcej niż 30 zł na jakąś grę. (No, raz kupiłem Spellforce 2 Gold Edition za 59.99)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ ref Zapraszam wkrótce serwer nonpremium!

Opublikowano

"Wkrótce" jak by to wymagało jakiś większych działań niż edycja pliku txt ^^ bo cracked launcher jest chyba bardziej popularny od premki ;D

Jak już będzie nonpremium to pewnie wbije z znajomym.

Czy na serwie jest applied energetics i thermal expansion?

edit: sry juz wiem przecież to jest FTB ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

"Wkrótce" jak by to wymagało jakiś większych działań niż edycja pliku txt ^^ bo cracked launcher jest chyba bardziej popularny od premki ;D

Jak już będzie nonpremium to pewnie wbije z znajomym.

Czy na serwie jest applied energetics i thermal expansion?

edit: sry juz wiem przecież to jest FTB ;D

i tu akurat nie wystarczy zmienić 1 linijki musimy przystosować nasze autorskie pluginy aby zapobiec przed wszelkimi griefami itp.

Nie dziwię się że na 100 slotów jest tylko 30 osób. Masakryczne lagi, a admini zamiast temu zapobiec, robią wszystko, by fps'y jeszcze bardziej spadały.

Nie grałem nawet chwilę bo według adminów każdy ma kompa za 7000 zł ;p

dlatego nie oceniam ;p

Jakie lagi ? Posiadamy dobrą maszynę która zapewnia dobrą rozgrywkę na naszym serwerze. Na serwer jest przydzielone prawie 30G RAM do tego dobry procesor Intela oraz szybkie dyski SSD. I powiadasz że nie grałeś nawet chwilę więc skąd przypuszczenia że lagi ? Posiadasz w ogóle premium aby do nas zawitać ? Zapraszam na ts w celu wyjaśnienia sprawy. Gra u nas raz za czasu pewien YT i nie narzeka jakoś na lagi więc kolego nie wiem o jakich lagach ty mówisz?

Opublikowano

@up bo wiesz dla niego lagi to spadki fpsów, bardzo mylne ale są ludzie tak tępi, że to mylą, no cóż...

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba twoja prezentacja, na pewno zagram na serwerze. Grafika jest wykonana średnio,ale ujdzie. Zagram na waszym serwerze, w wolnym czasie :]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer. Mamy zamiar zorganizować event Wrenched(Wykluczeni).

@down myślę nad następnym weekendem. Zapraszam na TeamSpeak po więcej informacji.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Aktualizacja na modpack DireWolf20 1.6.4 v1.0.14

Opublikowano

Wspaniały serwer ! Właśnie takiego szukałem, miła administracja, kultura i bardzo dobrze dobrane pluginy i mody.

Polecam !

Opublikowano

Mam propozycje np aby prenium mialo osobna mape bo wiadomo ze wiekszosc griefow jest przez piratów :D i wtedy prenium mialo by wlasna mape i tam dodatkowo cuboidy a non prenium na innej mapie tez z cuboidami

Opublikowano

Mam propozycje np aby prenium mialo osobna mape bo wiadomo ze wiekszosc griefow jest przez piratów :D i wtedy prenium mialo by wlasna mape i tam dodatkowo cuboidy a non prenium na innej mapie tez z cuboidami

Mam propozycje, przestańcie pisać o no-premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...