Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeTech

Naladar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak jednak po coś to premium jest jak Ci zależy na grze to zapłacisz a jak chcesz tylko trollować/psuć to nie wydasz nawet grosza.

@top

ref

Premium czy nie, nie ma znaczenia w trollowaniu i griefingu. Zawsze się znajdzie jakiś gracz premium lub nie co będzie takowo przeszkadzał.

Poza tym można oczywiscie zapobiegać takim działaniom, dlatego rzadziej się widuje takie osoby. Jak serwer jest super itp. to mniej znajdzie się takich osób na pewno.

Znalazłeś nieodpowiedni powód, z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że premium to gracze super idealni nieporównywalni do nonpremium która jest gimbazą co uwielbia trollować i griefować.

Jednak masz coś do tych graczy nonpremium.

-------------

I jeszcze coś, w sprawie twojej legalności czyli, że nonpremium są nielegalne według ciebie, to i to forum które pozwala sobie na postowanie tych nielegalnych serwerów,

można byłoby uznać za nielegealne, a ty sam swój serwer na tym nielegalnym forum postujesz. Sam zagiąłeś system swoim nastawieniem.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Premium czy nie, nie ma znaczenia w trollowaniu i griefingu. Zawsze się znajdzie jakiś gracz premium lub nie co będzie takowo przeszkadzał.

Poza tym można oczywiscie zapobiegać takim działaniom, dlatego rzadziej się widuje takie osoby. Jak serwer jest super itp. to mniej znajdzie się takich osób na pewno.

Znalazłeś nieodpowiedni powód, z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że premium to gracze super idealni nieporównywalni do nonpremium która jest gimbazą co uwielbia trollować i griefować.

Jednak masz coś do tych graczy nonpremium.

-------------

I jeszcze coś, w sprawie twojej legalności czyli, że nonpremium są nielegalne według ciebie, to i to forum które pozwala sobie na postowanie tych nielegalnych serwerów,

można byłoby uznać za nielegealne, a ty sam swój serwer na tym nielegalnym forum postujesz. Sam zagiąłeś system swoim nastawieniem.

ja nie mam nic do nopremium lecz gracz na serwerze premium bardziej będzie się pilnować żeby nie griefować niż gracz na serwerze nopremium bo tam storzysz sobie drugie konto i grasz i ban cię nie obchodzi 

@top z powodów technicznych otwieramy drugą edycje serwera! Wszystkie rangi płatne przechodzą z tej edycji. Startujemy z nową siłą na wersji DireWolf20 1.6.4 v1.0.18

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Zasysam paczkę. Prezka fajnie zrobiona, więc zaraz wbije na serwa! :D

@Edit Mam problem, gdy włączam paczkę i chce wejść na serwa to mi minecraft'a wyłącza. Wie ktoś może dlaczego? ;w;

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Zasysam paczkę. Prezka fajnie zrobiona, więc zaraz wbije na serwa! :D

@Edit Mam problem, gdy włączam paczkę i chce wejść na serwa to mi minecraft'a wyłącza. Wie ktoś może dlaczego? ;w;

pokaż co ci pokazuje w konsoli serwera przy wejściu wtedy prędzej mogę coś poradzić

Opublikowano

na jaką wersje jest serwer? w prezentacji piszę 1.6.4, a mod pack jest na wersje 1.4.7/1.5.2 :x

nie ważne, serwer i tak premium ;d

Opublikowano

na jaką wersje jest serwer? w prezentacji piszę 1.6.4, a mod pack jest na wersje 1.4.7/1.5.2 :x

nie ważne, serwer i tak premium ;d

Masz słabe info z tego co widze, jest Direwolf20 na 1.6.4, ale się zgodzę że i tak premium ;x

Opublikowano

Serwer dość ciekawy może zawitam ; )

@Edit ile ludzi online?

ok 20 przeważnie 

Opublikowano

nie gregtecha niema na paczce DireWolf20 ale w planach mamy powrócenie do naszej paczki gdzie oczywiście będzie się znajdował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...