Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andegros.pl [Dedyk] [Hard]

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 set musi byc wyjatkowy bo 2 sety to juz nic ciekawgo a 3 to bedzie cos ;) Pytam sie czy trzeba ulepszacze na wszystko tak jak na pl

Ulepszacze trzeba na eq +7/8/9 Dodatkowo na zrobienie eq z stali itp po 2 perły kazdego rodzaju :)

Opublikowano

no przykro mi, ale trzeba dokładnie sprawdzić przed startem czy wszystko ok :) np teraz mamy luke :) starsza pani nie działa i trzeba szybciutko naprawić :3 żeby grało sie przyjemnie i bez bugów :3

Będzie pierścionek ,by się buffką tepnąć do głównej postaci np. gdy się bije metinek?

Macie jakąś reklamę ,prócz np. MPC FORUM ?

Ile zakładacie na starcie osób onnline?

Ile po 7 dniach?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nastepny hard, boze zrobcie serwer easy.

Nikt nie chce takiego serwera, chyba, ze wolisz miec 200 osob, zamiast np 500-800.

Jak tam nawet 200 osób nie będzie.

Nie polecam, bo wiem kto tam jest, i padną po miesiącu:-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Prezka w miare chociaż te napisy badziewne.

Jakiś przekaz ma ta prezka ale dalej jest wiele nie wiadomych.

Na serwerze nie zagram bo już rzygać się chce tymi wszystkimi hardami które odróżnia od siebie nazwa i administracja.

mojasygnan.png

Opublikowano

Jak tam nawet 200 osób nie będzie.

Nie polecam, bo wiem kto tam jest, i padną po miesiącu:-)

Skoro wiesz kto tam to prosze wymień mi ;) Teraz mamy zgrany team i napewno nic nie padnie.

Opublikowano

Wydaję mnie się, że serwer godny polecenia oczywiście z tych całych szkatułek ten drop "PD I KD +1 +2 +3 +4" to za mało jakieś pelerynki powinny dropić dłonie przebicia, fasolki zen coś w tym stylu :)

Kolejnym plusem jest to, że nie ma jakiegoś chińskiego systemu ulepszeń, że na serwerze nie ma milion broni i zbrojek,

oraz, że z ripka dropniemy sobie trutke czy miecz żalu to też jest mega plus, Pozdrawiam

pre_1337873329__budyncreep.png

Opublikowano

Wydaję mnie się, że serwer godny polecenia oczywiście z tych całych szkatułek ten drop "PD I KD +1 +2 +3 +4" to za mało jakieś pelerynki powinny dropić dłonie przebicia, fasolki zen coś w tym stylu :)

Kolejnym plusem jest to, że nie ma jakiegoś chińskiego systemu ulepszeń, że na serwerze nie ma milion broni i zbrojek,

oraz, że z ripka dropniemy sobie trutke czy miecz żalu to też jest mega plus, Pozdrawiam

pelerynka jest nieskończona :P

Opublikowano

pelerynka jest nieskończona :P

To dobrze, do tych szkatułeczek dodajcie drugą rączkę na 30 minut czy coś takiego jakiś taki drop nie spotykany, może perłę białą, czerwoną, niebieską szansa na drop to np. 1/100 1/1000

Opublikowano

pelerynka jest nie skonczona czy tylko 1 sztuka na start ?

dostajesz 1 pelerynke i sie nie kończy :)

To dobrze, do tych szkatułeczek dodajcie drugą rączkę na 30 minut czy coś takiego jakiś taki drop nie spotykany, może perłę białą, czerwoną, niebieską szansa na drop to np. 1/100 1/1000

drop perełek jest dobry tymbardziej że jest karaś w sklepie :) i lecą z bossow perelki.

Co do skrzyneczek dodamy do Andegoriańskich :D fasolki zen, dlonie krytyka i pomoce boga smokow :)

Opublikowano

Myślę, że i tak drop musi być jeszcze większy typu rosy, wszystkie te odpały, zielone poty itd

zobaczy sie jak sie bedzie wam gralo :) pojdziemy za opiniami ludzi po starcie :) pozdrawia Administracja Andegros.pl

Opublikowano

Czy będzie jakaś szansa zdobycie wierzchowca po za IS?

Podacie co dropi z skrzyni ucznia?

Czy z metków w red lesie możemy wydropić rękawiczke na 3 godziny zdejmowaną?

Po ile są ryby u handlarki?

Czy małże na waszym serwerze to przydatny ulepszacz?

Opublikowano

Czy będzie jakaś szansa zdobycie wierzchowca po za IS?

Podacie co dropi z skrzyni ucznia?

Czy z metków w red lesie możemy wydropić rękawiczke na 3 godziny zdejmowaną?

Po ile są ryby u handlarki?

Czy małże na waszym serwerze to przydatny ulepszacz?

- bedzie ale wierzchowiec bez bonusow tylko z atakiem

-nie dam rady wypisać wszystkiego na raz ;__; ale przydatne rzeczy

-nie, nie zdejmowana na godzine

-3kk

-z maly leca perelki przydatne :)

Opublikowano

bedzie jakas reklama na yt?

w ile czasu wbije 75 ciagle expiac?

biolog co ile czasu?

bossy takie jak azrael, smok do wysollowania z trutą czy kilka osob?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...