Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Waternox

TMK.off

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwna sprawa z tym wirusem jest bo po odpalaniu Waternox.exe tworzy się plik exe i to od coś rozpierdala i robię się napływ wirusów na kompa niestety skanowałem tą binke i czysta wiec nie wiem o co Kaman ale od rana miałem co jakieś 5-15 minut ostrzeżenie od antywirusa ze wykryto zagrożenie nie chce mi się robić pełnego skanu kompa bo już po 200mb+ wykrył około 60+wirusów

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Brak skanów potraktuje jako próbę ukrycia czegokolwiek. Priorytetem ma być skan i ochrona naszych userów.

Widze spora ochrona po dzisiejszej akcji z Alien. I bardzo dobrze :)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

dziwna sprawa z tym wirusem jest bo po odpalaniu Waternox.exe tworzy się plik exe i to od coś rozpierdala i robię się napływ wirusów na kompa niestety skanowałem tą binke i czysta wiec nie wiem o co Kaman ale od rana miałem co jakieś 5-15 minut ostrzeżenie od antywirusa ze wykryto zagrożenie nie chce mi się robić pełnego skanu kompa bo już po 200mb+ wykrył około 60+wirusów

zrób cały skan bo to ścierwo się podpalacza pod pliki exe jaki i pod pliki html

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrób cały skan bo to ścierwo się podpalacza pod pliki exe jaki i pod pliki html

pliki dll tez infekuje ;]

dam edit jak zrobię skan całego kompa

a i zaraz będzie skan client jak na razie 8 wirków ma ;]

macie skanik clienta :

786x.png

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Jeżeli ktoś umie edytować binkę to jeżeli chciał zawirusować pliki aby skan tego nie wykrywał mógł w prosty sposób napisać skrypt który pobiera dany plik zawirusowany z serwera ftp na Twój komputer.

Opublikowano

Dziwne, że 1 osobie coś wykrywa, a 2 innym nic...

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

tu chodzi o to ze dopiero wtedy wirusy ida jak uruchomisz ich oryginalna binke jeśli masz inna to nic nie będzie chyba :)

zobaczymy co będzie się działo za kilka dni jak inni się wypowiedzą

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja otworzyłem clienta, przez to co było już po pobraniu, a ta ' Czysta binka " co w temacie, czysta jest czy też ma wirusy?

xD ProUser xD

Opublikowano

Ale dziś wgl mi system nie szwankował, działał nawet lepiej niż zwykle :D Jeżeli są te wirusy, obejdzie się bez formatowania ?;p

xD ProUser xD

Opublikowano

widziałeś skrena mojego ile mi ich osunęło jak je osunęło to jeszcze nie resetam pc bo wiem ze go nie odpalę później jak szukasz Chaucera to weź go z etchany tam maja czystego nie skompilowanego lauchera bo ja swojego nie udostępnię bo mam z hashild i kilka innych spraw albo poszukaj na forum

tu poszukaj

http://www.mpcforum.pl/topic/856470-tutskybox-metin2-binary/

http://www.mpcforum.pl/topic/916862-dl-skyboxes/

skan dla pewności do wgladu

http://screenshooter.net/8689604/wycxsbd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WIE KTOS CO JEST ZE STRONA? :X NIE MOGE SIE DO PANELU GRACZA ZALOGOWAC, CIAGLE NIEPRAWIDLOWE HASLO LUB PO PROSTU NIE LOGUJE. DA RADE TYLKO RAZ ZALOGOWAC ZARAZ PO STWORZENIU KONTA, PO WYLOGOWANIU SIE Z KONTA NIE DA RADY DRUGI RAZ NA NIE SIE ZALOGOWAC>

Opublikowano

Dziwne, że 1 osobie coś wykrywa, a 2 innym nic...

wiesz dlaczego tylko mi wykryło bo odkąd odpaliłem tego clienta przez binke zaczęło mi całego kompa infekować tak wiec kazdy client jaki mam u siebie ma wirusy , robię skan pc już 14% przeskanował i 400 +wirusów na kompie ;]

@edit

Tak wygląda mój komp po całym dniu od odpalenia clienta ;]

qxy9.png

1377774857-U369478.png

/\

|

Opublikowano

Jak to jutro (niestety) usune to nie musze robic formata ? Jezeli mam te wirusy.. bo tak jak mówie, pc działa lepiej niz zwykle ;D

xD ProUser xD

Opublikowano
http://screenshooter.net/8689604/wycxsbd

a ten jest tylko po wypakowaniu zawartości spakowanego klienta

http://screenshooter.net/8396994/jqblqid

nóż kufa co za gnidy

http://screenshooter.net/8396994/qssqocn

zobacz w jakiej sciezce jest nawet wirus

E:\Waternox\Waternox\Waternox\SpeedTreeRT.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\syserr.txt;E:\Waternox\Waternox\Waternox\unicows.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\Waternox.exe;E:\Waternox\Waternox\Waternox\BGM;E:\Waternox\Waternox\Waternox\lib;E:\Waternox\Waternox\Waternox\mark;E:\Waternox\Waternox\Waternox\miles;E:\Waternox\Waternox\Waternox\pack;E:\Waternox\Waternox\Waternox\screenshot;E:\Waternox\Waternox\Waternox\upload;E:\Waternox\Waternox\Waternox\artpclnt.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\config.exe;E:\Waternox\Waternox\Waternox\devil.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\DSETUP.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\granny2.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\ijl15.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\ilu.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\locale.cfg;E:\Waternox\Waternox\Waternox\metin2.cfg;E:\Waternox\Waternox\Waternox\Microsoft.WindowsAPICodePack.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\Microsoft.WindowsAPICodePack.Shell.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\mouse.cfg;E:\Waternox\Waternox\Waternox\mscoree.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\MSS32.DLL;E:\Waternox\Waternox\Waternox\msvcp60.dll;E:\Waternox\Waternox\Waternox\MSVCRTD.DLL;E:\Waternox\Waternox\Waternox\python22.dll;

brano c spadam robić format zanim mi te wirusy wpie.rdolą mojego pc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W większości Klientów wykrywa wirusy nie sądzę, żeby tak przywirusował Klienta co by miało to na celu?

Wystarczy, że w razie jakiś kradzieży czy coś zgłosi tą osobe co to udostępniła i miał by przedupione ;p

Specjalista
Opublikowano

To sokoro te pliki to źródło wirusów to czemu jeszcze są na mpc ? A nie w koszu ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...