Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Waternox

TMK.off

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Największy problem jest z tabelkami, które są zepsute.

Można prosić kogoś o DL ? ;>

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Mógłby ktoś pomóc, bo nie mogę zalogować się na stronę. Wpisuję prawidłowe dane, ale mimo to są one określane jako złei nie loguje do panelu użytkownika. Wszystkie tabelki są prawidłowo wgrane.

Opublikowano

a teraz sprawcie swoje kompy anty wirusem ciekawe ile znajdziecie wirusów

z tego co zauważywszy przy odpaleniu klienta z tej binki co jest przy kliencie tworzy się plik exe

a co on robi

np wyławiacza anty wirusa i delikatnie ściąga wirusy inne jakoś niedawno pisałem o tym bo jeden z formowniczy pytał się na forum czemu ten plik się robi

efekt w ciągu kilku godzin zostają zainfekowane pliki exe czyli z deka od 200 do nawet 2k infekcji nie wiem jak to u was działa ale u niektórych na pewno to zadziałało

edit

troszkę ludzi się wkur.wi hehhe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pjawka, dnia 18 Sty 2014 - 19:30, napisał:

a teraz sprawcie swoje kompy anty wirusem ciekawe ile znajdziecie wirusów

z tego co zauważywszy przy odpaleniu klienta z tej binki co jest przy kliencie tworzy się plik exe

a co on robi

np wyławiacza anty wirusa i delikatnie ściąga wirusy inne jakoś niedawno pisałem o tym bo jeden z formowniczy pytał się na forum czemu ten plik się robi

efekt w ciągu kilku godzin zostają zainfekowane pliki exe czyli z deka od 200 do nawet 2k infekcji nie wiem jak to u was działa ale u niektórych na pewno to zadziałało

edit

troszkę ludzi się wkur.wi hehhe

nom chłop dobrze mówi ;]

no niestety życie tam i tak niedługo miałem robić format ;d xD

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Witam. Mam taki problem ze przy wyborze postaci wylogowuje mnie. Stworzyłem nowe konto, odpalam przez clienta i dupa .. Pomoże ktoś ??

Opublikowano

nom chłop dobrze mówi ;]

no niestety życie tam i tak niedługo miałem robić format ;d xD

hehe zapewne nie tylko ty będziesz go robił ale chyba wszyscy co ściągnęli te pliki :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zależy jak dlugo był u cb na kompie pewnie masz jakieś z 800 1.5k wirusów przeskanuj swoje pc np avg

i wtedy podaj nam screna z skanu jak nie wciskałeś oryginalnego lauchera w kliencie to możesz ich nie mieć ale jak wcisnąłeś utworzył się automatycznie nowy plik exe co wyławiacza anty wirusa poznać można po tym ze jak masz wszystko wyleczone to twardy żeż bi to oznacza ze infekuje ci całego twardziela

a i nie jestem jeszcze pewien czy właśnie un-paker nie ma tez jakiś niespodzianek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zależy jak dlugo był u cb na kompie pewnie masz jakieś z 800 1.5k wirusów przeskanuj swoje pc np avg

z 7h byl chyba xD a skanuje jakims antywirem xD ale jak usunac ten wirus zeby nie robil nowych

Opublikowano

Mi tam nic nie wykryło .. aa format wczoraj poleciał .. myślę ze nie będzie niespodzianki...

Pany ostatnio serwa robiłem 2 lata temu .. nie pamiętam już jak to wszystko było...
Więc ktoś może pomoże ??

Opublikowano
odbugowane moge wam dać na PW:)

czyli teraz wstawiłeś pobugowane pliki tak? nie kminie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

czyli teraz wstawiłeś pobugowane pliki tak? nie kminie

są po bugowane i do tego po wirowane hehe wypościł promocje na mpc w zasadzie to dobra binka mozna ja użyć jako aplikacji do wyłączania anty wirusów i infekowania ich własnymi wirusami można to nieźle rozbudować

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chce skana do wszystkich plików. 2h, na te 500mb+ 3h. Inaczej polecisz z banem.

Niby czemu ma dostać bana? Pliki są nie groźne, ktoś sobie bajki nawymyślał.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Niby czemu ma dostać bana? Pliki są nie groźne, ktoś sobie bajki nawymyślał.

Brak skanów potraktuje jako próbę ukrycia czegokolwiek. Priorytetem ma być skan i ochrona naszych userów.

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...