Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ever121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poncjuszku już nie masz pomysłu jak wkuhwiać ludzi? Myślisz, że twój serwer jest lepszy bo dodałeś mody z sieci, tak bardzo się napracowałeś dzieciaku, pobrałeś z 5 plików i mapę i j*b, serwer gotowy. I na dodatek trzeba napisać same minusy prawda? I tak pewnie odpowiesz że ten serwer same ma minusy, bo innej odpowiedzi na nią nie masz śmieciu.

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki, aż tak bardzo was to boli ? xD w sumie śmieszne, ale podbijajcie temat dalej, jest ok, ja w 2 dni ogarnę serwer ze wszystkich problemów, a wy dalej będziecie tym małym avernusikiem 10 slotowym :)

Opublikowano

nie zadzieraj z ekipa awernusa przyjacielu bo zle skonczysz tak jak ja i najlepiej nie czytaj postow lukasza poncjusza bo to zle wplywa na zdrowie psychiczne i preferencje seksualne sam czytalem i teraz zaluje 

czy na serwerze bedzie jedzenie?

Opublikowano

Mi nie działa teleportacja, zrobiłem już 2x reloga A ADMINI MAJĄ MNIE W DUPIE.

PISZE OD 30 MINUT NA TS DO ADMINÓW A ONI MAJĄ MNIE W DUPIE, POZDRO

SERDECZNIE NIE POLECAM.

Opublikowano

EXP jest strasznie słaby...

Zabijając bandyte otrzymujemy 4expa, bardzo łatwo go zabić, nie robi wielkiego dmg, ma mało hp.

Creeper'a czy jak to się tam zwie, który ma 200+ hp i bije sporo, bije się go 5 minut - otrzymujemy 8 expa...

Siedz na serwerze 24/h przez 3 miesiące to będziesz miał 40 lvl...

1-4 lvl szybko się wbija, a potem masakra. Radzę zwiększyć expa kilkakrotnie...

[Jak zdobyć patyki? -_-] 

Anime.png

Opublikowano

Jestem pewien, że przebije wszystkie serwery RPG na świecie i sam Notch wyśle wyrazy gratulacji.

Pozdrawiamy

Avernus wydaje się być serwerem z ekipą, która myśli, że tworzy coś innowacyjnego i niesamowicie interesującego. Nic bardziej mylnego. Podajecie się za serwer RP, chociaż nie trzymacie poziomu i nie przestrzegacie jego podstawowych zasad. Wrzuciliście na serwer kupę modów i jesteście święcie przekonani, że nie istnieje coś takiego, jak konkurencja. Nie macie nawet swoich skryptów, a modów nie spolszczyliście, co ukazuje wasz kompletny brak starań przy tworzeniu serwera. Widzę z waszej strony jedynie zadufanie i przekonanie o własnej perfekcji, z czego prawdopodobnie wynika brak prób ulepszenia serwera. Co do waszego ciągłego bumpowania threadu, nic wam to nie da. Populacja waszego serwera już raczej się nie zwiększy, ludzie dokładnie zdają sobie sprawę z tego, jacy jesteście i co stworzyliście. Wasza duma jest nieadekwatna do poziomu serwera.

Pozdrawiam i mam życzę wam zmiany podejścia do pracy.  Wtedy będziecie w stanie stworzyć coś dużo lepszego.

Do rzeczy - serwerowi brakowało chyba jednego, a mianowicie beta testów. Gdyby zaistniały, można by stwierdzić, jaką ilość osób utrzyma maszyna, a gracze mogliby zgłaszać błędy przed oficjalnym startem. No ale cóż, przystaje nam teraz czekać, aż wszystkie napotkane błędy zostaną naprawione.

yotsuba.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie dziwię się, że padł. W pierwszej minucie wbiło 200 graczy, a z tego co mi wiadomo serwer nie był testowany :u

yotsuba.jpg

Opublikowano

Serwer nie padl. Zostal wylaczony zeby usunac bugi ktore zostaly znalezione. Juz za chwile bedzie mozna zagrac

Opublikowano

Dlaczego mi pisze tak: "przekroczyłeś limit zarejestrowanych kont na serwerze" ?

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Nie mogę się doczekać kiedy Silvania będzie stabilna, bo jak na razie to potworne lagi, mnóstwo bugów i ogólna kicha. To jednak jest z pewnością dobry serwer, przecież założyciel i admin jest osobą doświadczoną, z wieloma sukcesami - serwerami które działały bezbłędnie i przez długi czas, no i oczywiście zostały pozytywnie ocenione przez wielu graczy. Bardzo mi się podoba ta innowacyjność i ogrom pracy włożony w stworzenie prawdziwie profesjonalnego serwera RPG. Nie ważne, że adresowanego do grupy wiekowej 10-12 lat - liczą się intencje i dobry pomysł. Trzymam za Was kciuki!

Do rzeczy - czy planowane jest racjonalne zmniejszenie liczny slotów, tak żeby maszyna wykupiona na 20 osób nie dusiła się przy wymuszonych 300? To bardzo ważne.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Serwer mocno laguje. Słaba maszyna na której próbowało się upchać najpierw 300 slotów (wiadomo jak się skończyło) teraz jest 125 slotów, ale dalej potworne lagi. Powiedzmy sobie wprost, to jest serwer na 20-30 slotów i administracji nie stać na lepszy, a zamiast tego wyciska z niego ile się da. Stąd lagi i ciągłe crashe.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

No niestety musze to ptwierdzic. Laguje niemilosiernie, ciagle wywala. Nie da sie normalnie grac. Ten serwer to porazka. Tak bardzo sie na niego nastawialem i czekalam a tu znow klapa :(

Opublikowano

Serwer jest po prostu nudny. Po godzinie grania nie ma co robic. Zwykly minecraft tylko pare tekstur pozmieniane. Ogolnie nastawiony na zyski, nie oferujac za wiele w zamian. Jak nie zaplacisz za punkty sms to bedziesz mial na poczatku baaardzo trudno. No ok, daloby sie to przezyc, tyle ze maszyna chyba jest za 20 zl miesiecznie, bo dusi sie przy wiekszj ilosci ludzi niz 30 osob. Czasem bez powodu wywala, czasem mega zwiecha. Jak juz masz orbic serwery Ever to sie naucz to robic porzadnie, a nie wrzucisz pare plugow, podmienisz tekstury i kupujesz serwa za grosze. Zal.

2ir8z69.png
Opublikowano

No niestety, powiedzmy sobie wprost. Widać wyraźnie źe Ever po raz kolejny próbuje ludziom wciskać kit. Pluginy nie są autorskie. Wszystkie można ściągnąć z netu. Mapa tak samo jest ściągnięta z netu. Większość osób widocznych na liście to FAKE PLAYERS z pluginu. A serwer prawie zdycha jak tylko troche realnych osób wejdzie. Jakim desperatem trzeba być i starać się zaistnieć jeżeli próbuje się takich oszustw. Ten sam motyw co z Meumcraftem. Dno i żenada. 

ODRADZAM SERWER!

2ir8z69.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...