Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] 1337 Last Chaos

laserek444

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze bardzo bloody, strzelaj se fochy twoja gildi juz niema, i ten tego zrob prezentacje sam powodzenia :)

Chciałeś napisać "twojej gildii już nie ma"? Jak tak to boimy się bardzo.

Z tego co zauważyłam jeszcze jest i nie zanosi się by jej nie było. Chyba, że zaczniecie znowu wysyłać lewe reporty, ale myślę, że to się dla was gorzej skończy.

Co do serwera, póki co bardzo mało ludzi, trochę dużo błędów i bugów, ale reportowane bugi są dosyć szybko naprawiane.

Trochę niedociągnięty system levelowania, ale na pewno zostanie to wyprostowane.

Podoba mi się pomysł z 2 item shopami. Itemki "codziennego" użytku są w grze, za darmowy cash, a te lepsze za coiny (jewele itp), póki co IS w grze jest ubogi, ale myślę, że będzie coś pozmieniane.

Trochę nie przemyślane jest zdobywanie eq na 185lv (1 quest - zabić 2x10 bossów w ramslo lab/black tyrant ramslo i holy pa... coś tam/ i 10xślimaki - za niego 1 box z którego może wylecieć 1 część setu dla każdej klasy...), jak dla mnie zbyt ... czasochłonne, powinno być zmienione (np dodać więcej tych mobków/przyspieszyć resp/zwiększyć ilość boxów za questa).

Tyle ode mnie, oczywiście zapraszam na serwer i zachęcam do reklamowania go, bo jest dosyć fajny :)

I zapraszamy do ExistenZ, oczywiście ogarnięte osoby...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Chciałeś napisać "twojej gildii już nie ma"? Jak tak to boimy się bardzo.

Z tego co zauważyłam jeszcze jest i nie zanosi się by jej nie było. Chyba, że zaczniecie znowu wysyłać lewe reporty, ale myślę, że to się dla was gorzej skończy.

Co do serwera, póki co bardzo mało ludzi, trochę dużo błędów i bugów, ale reportowane bugi są dosyć szybko naprawiane.

Trochę niedociągnięty system levelowania, ale na pewno zostanie to wyprostowane.

Podoba mi się pomysł z 2 item shopami. Itemki "codziennego" użytku są w grze, za darmowy cash, a te lepsze za coiny (jewele itp), póki co IS w grze jest ubogi, ale myślę, że będzie coś pozmieniane.

Trochę nie przemyślane jest zdobywanie eq na 185lv (1 quest - zabić 2x10 bossów w ramslo lab/black tyrant ramslo i holy pa... coś tam/ i 10xślimaki - za niego 1 box z którego może wylecieć 1 część setu dla każdej klasy...), jak dla mnie zbyt ... czasochłonne, powinno być zmienione (np dodać więcej tych mobków/przyspieszyć resp/zwiększyć ilość boxów za questa).

Tyle ode mnie, oczywiście zapraszam na serwer i zachęcam do reklamowania go, bo jest dosyć fajny :)

I zapraszamy do ExistenZ, oczywiście ogarnięte osoby...

+1 za wypowiedz, zwłaszcza 2 akapit 2 ostatnie zdania. Może coś zmienią z tym bo trochę to ciężkie i nudne latania za tymi bosami ^^

ubh6c.png
Opublikowano

Gadałem z jednym z adminów ostatnio. Mówił, że w godzinach szczytu około 30-40 osób jest. Max lvl wbija się bardzo szybko. W ile godzin, to nie wiem. Pewnie z 3/4. Z tym, że masz darmowe itemki, więc jest łatwo. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jak waszej gildi naawet na arenie nie ma :P

Na razie PvP nie jest zbalansowane więc nie widzę potrzeby wchodzić na arenę jeżeli assasin ma każda postać na 1 skilla i to jeszcze używając niewidki totalne lamerstwo i prostactwo..

Rozumiem, że twój "testosteron" wzrasta jeżeli zabijesz sobie parę osób w ten sposób, ale to nic nie wnosi, może to że jesteś debilem, ale akuratnie to wie każdy.

@ Wie ktoś może dlaczego nie działają konta? Bo nic nie pisali o tym.

ubh6c.png
Opublikowano

Jak waszej gildi naawet na arenie nie ma :P

Są lepsze zajęcia od areny :O

Napisała bym coś ale nie będę się powtarzać. Wszystko ładnie zostało napisane wyżej :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na razie PvP nie jest zbalansowane więc nie widzę potrzeby wchodzić na arenę jeżeli assasin ma każda postać na 1 skilla i to jeszcze używając niewidki totalne lamerstwo i prostactwo..

Rozumiem, że twój "testosteron" wzrasta jeżeli zabijesz sobie parę osób w ten sposób, ale to nic nie wnosi, może to że jesteś debilem, ale akuratnie to wie każdy.

@ Wie ktoś może dlaczego nie działają konta? Bo nic nie pisali o tym.

Nic dodac nic ujac :D

@System lvlowania zostal zmieniony i podwyzszony lvl cap do 190 warto to uwzglednic w publikacji.

Opublikowano

Gadałem z jednym z adminów ostatnio. Mówił, że w godzinach szczytu około 30-40 osób jest. Max lvl wbija się bardzo szybko. W ile godzin, to nie wiem. Pewnie z 3/4. Z tym, że masz darmowe itemki, więc jest łatwo. :P

W jeden dzień można wbić, maksymalnie 3-4 godziny, jeśli każdy ogarnia dobrze Mondshine i Tarian. :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie stwierdziłbym, że nastawiony jest strasznie na 'hajs'. Może i np. trzeba mieć jewel boxy i masterstone'y, ale jest to do zdobycia. Szczególnie, jak ADM robią Eventy. Ostatnio wygrałem jeden box lvl 6 i masterstone +20. :) I tak jest prosto, bo dużo rzeczy jest w itemshopie w grze, co ułatwia rozgrywkę. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo autor tematu nie wydaje checi do aktualizowania zmian dotyczacych serwera. Nie lepiej jakby ktos zrobil to kto tam gra czesto i jest na biezaco ?

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo autor tematu nie wydaje checi do aktualizowania zmian dotyczacych serwera. Nie lepiej jakby ktos zrobil to kto tam gra czesto i jest na biezaco ?

Jeśli chcesz, to dogadaj się z autorem tematu, pomyślimy. Jak coś wyniknie z tego, to napiszcie mi, kontakt macie GG / PW.

A propos 190 jako cap... Czy jakaś zbroja, albo coś zostało dodane na ten 190 lvl?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeśli chcesz, to dogadaj się z autorem tematu, pomyślimy. Jak coś wyniknie z tego, to napiszcie mi, kontakt macie GG / PW.

A propos 190 jako cap... Czy jakaś zbroja, albo coś zostało dodane na ten 190 lvl?

Niestety eq jest na 185lvl. A co do tego autora to zapytam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...