Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] 1337 Last Chaos

laserek444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można, możesz iść od razu do Cube i tam expić.

Dobijające jest natomiast to, że wchodzi się na serwer i pierwsze, co rzuca się w oczy na głównym czacie to spiny Polaków z Polakami. :) I dalej nie rozumiem tej wojny między gildią, która ma MCS, a gildią, która ma DCS, lol. Nie napinajcie się tak wszyscy. xD

Niby jestem w ExistenZ, ale na prawdę jest to dobijające, zgadzam się. Ja tam bym spróbował się porozumieć, ewentualnie ustalić, że nie odzywamy się do siebie i już. Do Cube można iść, z tym, że ostatnio często widuję tam osoby, które kampią tam, by dedać innych. Polecam iść w godzinach nocnych. :p

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie przy uruchamianiu okienka z logowaniem pojawia mi sie czarny ekran i wyskakuje send error wie moze ktos dlaczego? ;o

Opublikowano

Mam pytanie przy uruchamianiu okienka z logowaniem pojawia mi sie czarny ekran i wyskakuje send error wie moze ktos dlaczego? ;o

Więcej info? OS? Był reinstall? Coś grzebałeś w plikach? Próbowałeś uruchomić jako administrator? W zgodności z ... (tu musisz przetestować)?

zSCFQrN.png

Opublikowano

nie nic chyba z tych rzeczy chociaz uruchamialem jako administrator nwm co jest grane bo kolega mi podeslal na pendrive i normalnie pojawia sie okienko staru z spatchowanym paskiem i kiedy klikam start wyskakuje m iczarne okienko po czym send error? ;o

Gdy wchodze w folder o nazwie bin i klikam na nksp i wyskakuje mi komunikat '' this program coul not be run itself''

Opublikowano

Znow sie zaczyna ... to jak dwie polska gildie maja mcs idcs to chyba powinny miec sojusz kuzwa i jak najdluzej sobie pomagac i bronic grodow .. no kuzwa macc ;3

Ale InYourFace to nie jest polska gildia i chyba to ich boli. ;x

Opublikowano

Ale InYourFace to nie jest polska gildia i chyba to ich boli. ;x

Kogo boli tego boli, Moniko jeżeli nie zauważyłaś to my "sramy się" tylko do frytka i alana, a frytek bodajże jest w tej gildii. Jeżeli nie wiesz o co chodzi, proszę, nie wypowiadaj się.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Existenz jak sie nie myle to Domi gildia , a to bardzo fajna babka i ogarnieta wiec? ;]

Nie Domi tylko moja hyhyhyhy ale Domi ma ofka <3 i zapraszamy serdecznie :P

Można, możesz iść od razu do Cube i tam expić.

Dobijające jest natomiast to, że wchodzi się na serwer i pierwsze, co rzuca się w oczy na głównym czacie to spiny Polaków z Polakami. :) I dalej nie rozumiem tej wojny między gildią, która ma MCS, a gildią, która ma DCS, lol. Nie napinajcie się tak wszyscy. xD

Ja sie nie spinam ^^ to Alan z Frytkiem szukaja co chwile spin ^^

Niby jestem w ExistenZ, ale na prawdę jest to dobijające, zgadzam się. Ja tam bym spróbował się porozumieć, ewentualnie ustalić, że nie odzywamy się do siebie i już. Do Cube można iść, z tym, że ostatnio często widuję tam osoby, które kampią tam, by dedać innych. Polecam iść w godzinach nocnych. :P

No niby tak porozumiec. Sprobuj sie porozumiec z mistrzem gildi ktora ma dratan mowa tu o graczu Kaliba ktory nawet prostego angielskiego nie potrafi zrozumiec i do wszystkich pisze "you noob i pro" ...

A wracajac do tych spin, Ja osobiscie zrobilem Gildie dla Polakow ktora miala na celu przyjac wszystkich i im pomagac no ale niestety jak sie to zawsze znajda "jacys" Polacy ktorzy zrobia swoja gildie zeby rywalizowac i specialnie szukac zwady... ehh no nic.

A serwer godny uwagi mysle ze troszke jednak nie dopracowany ale z tego co mi sie obilo o uszy ma wyjsc jakis duzy patch z fixami itd, no nic czas pokaze co wyjdzie nowego ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kogo boli tego boli, Moniko jeżeli nie zauważyłaś to my "sramy się" tylko do frytka i alana, a frytek bodajże jest w tej gildii. Jeżeli nie wiesz o co chodzi, proszę, nie wypowiadaj się.

No dobra, zwracam honor. ^^ Nie wiedziałam, że chodzi o Frytka i Alana, bo szczerze mówiąc to wyglądało jak spina między gildiami. :p Z resztą ktoś od Was cały czas wywołuje spiny na głównym czacie.

Opublikowano

No dobra, zwracam honor. ^^ Nie wiedziałam, że chodzi o Frytka i Alana, bo szczerze mówiąc to wyglądało jak spina między gildiami. :P Z resztą ktoś od Was cały czas wywołuje spiny na głównym czacie.

My nie jesteśmy nie wiem kim i nie możemy kontrolować osób w gildii. To, że to robią jest ich sprawą, a to co z nimi później będzie naszą, nie waszą i nikt z poza gildii nie powinien się w to mieszać. Poza tym, jeśli od nas z gildii szukają spin, to lepiej odpowiadać na zaczepki niż olać nie? ;) Logika w tym mierna, ale nie mnie to oceniać.

Nie było by całej afery gdyby Twój ... nie wiem jak go ocenić... "kolega" się nie mieszał w nie swoje sprawy, próbuje ukazać jaki to on nie jest, jedyne co potrafi to napisać "noob" i poprawić czyjeś błędy językowe, choć sam nie potrafi angielskiego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

45 Online :O No, no, no... serwer się rozrasta. :D

Niestety, ale jest tak, że osoba, która ma gród, nie jest zbytnio ogarnięta. Nawet na MCSie widziałem, że Admin prosił, żeby ten Kali wyszedł z pola MCS, bo był w żółtej gildii. Nie wyszedł pod groźbą bana, dopiero kick poskutkował. To jest śmieszne. xD

Jaka jest cena Jeweli HR i EVA za coinsy?

zSCFQrN.png

Opublikowano

My nie jesteśmy nie wiem kim i nie możemy kontrolować osób w gildii. To, że to robią jest ich sprawą, a to co z nimi później będzie naszą, nie waszą i nikt z poza gildii nie powinien się w to mieszać. Poza tym, jeśli od nas z gildii szukają spin, to lepiej odpowiadać na zaczepki niż olać nie? ;) Logika w tym mierna, ale nie mnie to oceniać.

Nie było by całej afery gdyby Twój ... nie wiem jak go ocenić... "kolega" się nie mieszał w nie swoje sprawy, próbuje ukazać jaki to on nie jest, jedyne co potrafi to napisać "noob" i poprawić czyjeś błędy językowe, choć sam nie potrafi angielskiego.

Frytu$ ma gród?

Jeśli tak to chętnie pogram :3

(Bym doszedł do gildi bloodiego ale on mnie tam nie chce :3 ).

@Zaczyna sie od 1lvl tak? Czy od np. 90?

Opublikowano

Frytu$ ma gród?

Nie, nie on. On jest tylko w gildii, która ma Dratan.

Zaczyna się od 100lvla.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No dobra, zwracam honor. ^^ Nie wiedziałam, że chodzi o Frytka i Alana, bo szczerze mówiąc to wyglądało jak spina między gildiami. :P Z resztą ktoś od Was cały czas wywołuje spiny na głównym czacie.

I po co piszesz w takim razie z brakiem wiedzy jacy to my jestesmy itd ?? <FaceWALL>

Masz na mysli to ?^^

04113-66995d95-c101-4277-bfb3-8922ceded0

Juz nawet Lordzik wie jak sie pisze mooraska po angielsku xDDD

Moni a to z pozdrowieniami od ExistenZ:

1359041348-U576612.png

@Neo Box na jewele kosztuja 3000 coinsow :P

@Padrino nw czy znasz takie powiedzenie " Wrog mojego wroga, jest moim przyjacielem" :)

Opublikowano

I po co piszesz w takim razie z brakiem wiedzy jacy to my jestesmy itd ?? <FaceWALL>

Masz na mysli to ?^^

04113-66995d95-c101-4277-bfb3-8922ceded0

Moni a to z pozdrowieniami od ExistenZ:

1359041348-U576612.png

@Neo Box na jewele kosztuja 3000 coinsow :P

@Padrino nw czy znasz takie powiedzenie " Wrog mojego wroga, jest moim przyjacielem" :)

To idiotyzm mieć wrogów w jakiejś grze lol, można kogoś nie lubić, ale żeby być jego wrogiem...

@Aha, a dostaje sie jakiś starter pack na początek?

Opublikowano

To idiotyzm mieć wrogów w jakiejś grze lol, można kogoś nie lubić, ale żeby być jego wrogiem...

@Aha, a dostaje sie jakiś starter pack na początek?

Nie nasza wina, że wszystko bierzesz na poważnie :)

Tak, dostaje się 5kk chyba, set i wep +18. Do tego platyny, eski, stealery...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bloody, zaczynasz kurwa przeginać, serio. Udowadniasz takim zachowaniem, że jesteś jeszcze dzieckiem, które na chuj szuka spiny na serwerze, lol. Zawsze robicie jakiś rozpieprz. Poza tym ja do Was się o nic nie rzucałam. To Wy zaczęliście, więc sorry.

Opublikowano

Frytu$ ma gród?

Ciebie to ogólnie nikt w gildii nie chce...

Serwer na prawdę taki "elitarny" ? Opłaca się tam grać,czy tydzień góra dwa i wieje nudą?

Opublikowano
xxx

Zajebisty krzyz bloody :*

Pozdrowienia od InYourFace :**

phahahahahahahahahahaha jaka bekaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przypominam o zasadach lokalnych działu, jak i globalnych forum.

Bloody, chodziło mi o cenę za golda w grze, to że 3k coinsów kosztują, to wiem. ;)

A to nie wiem nie widzialem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...