Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShadowMU [Season 4 Episode 2] Exp: 200x Drop: 50%

Smily

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera został przeniesiony na 17.01.2014 na godzinę 13:00

MOZE BEDZIE ZA MIESIAC :D

Opublikowano

Chyba go nie ma nawet ;/ eh szkoda bo jak niewiele to ten serw sie ciekawie zapowiadal ale w tym tempie to ja nie wiem ..

Opublikowano

Potwierdzam start o 13;00

dlaczego się wypowiadacie zamiast admina to chyba jego rola.. a 2 teraz małe poprawki pozniej wieksze ? xD

Opublikowano

jak Ty fandzolisz darosz nie chcesz to nie czekaj proste

Pisałem coś do ciebie? to się nie udzielaj jak bym nie chiał to by mnie tu nie było a komentuje bo mamy wolność słowa :D dotarło

Opublikowano

rozumiem Cie bardzo dobrze, wszyscy czekamy ale widziałeś co się działo jak wystartował ;) nie zapisywało postaci to juz było wiadomo że ktoś siedzi im w bazie danych ;)

Opublikowano

Gwarantuje że to co stało się podczas startu serwera już się nie powtórzy dodatkowo zapewniam że codziennie będzie wykonywana kopia bazy danych

Opublikowano

eh widze ze tylko wybrani moga grac skoro nie da sie clienta sciagnac narazie wam

wyśle ktoś klijenta mi na e maila bo nie da sie pobrac

żyjecie

Opublikowano

Ok więc moge wam napisać tyle: Podziękujcie Panu Bastek za publikacje waszego serwera na (Nie bede reklamowal) ale to forum związane z Hackami już szukają Bypassów :) Więc serwer długo nie postoi... będą kolejne ataki za właśnie tą publikacje na forum gdzie serwery się niszczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...