Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShadowMU [Season 4 Episode 2] Exp: 200x Drop: 50%

Smily

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CristalMu serwer pod donate szkoda marnowac czasu

jest tylko 2/3 osoby na 1 expa co maja itemy z poprzedniej edycji ;) pozatym dobry jest drop exc i jest ciekawa zabawa ;) ZAPRASZAM

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli ktoś będzie śmigał w nocy jak serwer wystartuje to zgłaszam się na nocke... jeżeli ktoś będzie grał i siedział w nocy na ts3 to niech pisze na pw ;)

Jaki nick w Mu ? :)

Opublikowano

jest tylko 2/3 osoby na 1 expa co maja itemy z poprzedniej edycji ;) pozatym dobry jest drop exc i jest ciekawa zabawa ;) ZAPRASZAM

To my chyba mówimy o całkiem innym serwerze, 2-3 osoby ^^xD

Opublikowano

To my chyba mówimy o całkiem innym serwerze, 2-3 osoby ^^xD

Jak zawsze masz najwiecej do powiedzenia ;) xxxxx zapraszam ;)

1389811539-U283563.png

Opublikowano

Jak zawsze masz najwiecej do powiedzenia ;) xxxx zapraszam ;)

Człowieku jak ty możesz reklamować serva w publikacji innego ? Widać ze na tym crystalu musi być przejebane jak jesteś już aż tak zdesperowany ...

Opublikowano

Nie chodzi o to że mam dużo do powiedzenia, kiedy ja byłem na crystalu w top5 mając 330 lvl, wyprzedził mnie ME, zgadnij jaki miał set, Gywen +15+fo Wingi 3 lvl +fo itd itd. Jeśli cieszy Cię taka gra ja Ci jej nie zabronię, ale nie pisz że na crystalu nie istenie donate.

Opublikowano

No to git :D Ustawienia ladne i ogulnie all, tylko sobie lepiej zabespieczcie serwer itp...

Ja wbijam na serwer ;D

Jak by co to dawac ip tego gnoja, jak sie pobawie troszke ;P

Ps. sprawdz logi napewno jest jego slad ;)

Opublikowano

Po pierwsze ... nie ma żadnych bugów z dropem .. admini są spoko a po drugie to ktoś specjalnie niszczy server i to nie wina administracji ...

Nie zniechęcajcie się dlatego że jakiemuś debilowi z wiedzą się nudzi.

Zniechęca mnie raczej nieudolność Administracji... niestety- jaką opinię mają polskie serwery było widać na przykładzie tamtej wypowiedzi. Nie liczyłem na nic wielkiego ze strony tego serwera więc mnie to wsio ryba. Po prostu chcę ostrzec innych- takich jak ja, którzy szukają czegoś stabilnego na kilka miesięcy, nie dni...

Opublikowano

Admin zapodaj mu jakas darmowa zaporke i bedzie gitarka, a jak masz cos lepsiejszego no to nie czekaj ;)

I jeszcze bloknij niepotrzebne porty ;)

PS. Ta menda pewnie czeka by jeszcze raz sprobowac swojej dziecinnej zagrywki...

I pewnie siedzi na tym forum ;P

Opublikowano

Jeżeli coś by tam nie wyszło a nie życzę źle to zapraszam do siebie na serwer. I nie chce być skrytykowany że reklamuje w innej publikacji tylko po prostu czekacie i czekacie.. Jak już chcecie. A ja życzę powodzenia Administracji i szczęścia, zęby jak naj szybciej udało im się naprawić serwerek. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...