Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShadowMU [Season 4 Episode 2] Exp: 200x Drop: 50%

Smily

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smily ale czemu sądzisz że się ośmieszam?? Ja cię uprzedziłem i nawet @up wie o czym napisałem i o jakie forum chodzi...

Większość serwerów które zostały tam opublikowane są już R.I.P i ładnie napisane w temacie <Nazwa serwera> Hacked.

I ja cie też w żaden sposób nie straszę, lepiej wiedzieć co się dzieje wokół swojego serwera.. Niż później wyjeb... gały i myśleć ale czemu?? Skad i po co. I jak to naprawić.

Sądząc po tym jak długo to roiliście już nie patrząc na awhost. to nie macie zbyt dużego doświadczenia.. I czemu wasz host tego nie zabezpieczył?? Wyraźnie pisze Anty DDos itp.. Cos tu mi śmierdzi.

Dziwi mnie to że ja wiem o tym że czegoś szukają że publikacja tam jest i żeby myśleć o poważnych zabezpieczeniach.. A admin serwera ma to w 4 literach.

Poczekasz troche i zobaczysz jak ktoś ci się odezwie na GG czy nie chcesz odkupić swojej bazy^^ A jak nie będziesz chciał wszystkie Loginy i hasła postaci zostaną uwiecznione na tym forum.

Jeżeli chcesz być dobrym adminem męcz męcz i jeszcze raz męcz swojego Hosta o to aby poprawnie pomógł zabezpieczyć ci serwer a jak nie to samemu próbować to zrobić na internecie jest mnóstwo poradników tylko trzeba trochę cierpliwości.. Nie życzę wam źle, tylko własnie przez takie serwery ludzie boją się grać na prywatnych serwerach i mają o nich taką opinie.

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0 Gry fair ... dużo ludzi gra na SH. Wystarczy pobrac pierwszy lepszy item.bmd wkleic do item i local i juz mamy 500 speeda ... Bez sens a pozatym publikacja na jednym forum zniszczy server ..

Opublikowano

Jak jakiś idiota wstawił publikacje na ihacks to się nie dziwię... poza tym już nooby o bypassa się pytają...

Opublikowano

<_<

• mpc ty ze swoimi chorymi teoriami idz sie do piaskownicy pobaw :angry:

To nie teoria .. to pytanie.

Sorka ^ ^ Stronka off była i nie widziałem że przerwa techniczna. Przepraszam mój błąd :/

Opublikowano

EE nie rozumiem, po przerwie już mi się gra nie włącza. Nie pomaga nawet ściągnięcie klienta i patcha od nowa .

Na forum serwera nie mogę się zarejestrować bo mój mail na wp. nie jest "poprawny".

Uprzedzając cwaniaków, nie używam i nie używałem żadnych programów.

To by było na tyle ..... pozdrawiam , Mario.

Opublikowano

Zapraszam również. Fajnie się gra a administracja działa od razu gdy pojawia się problem.

Jeśli ktoś chce pomocy na starcie pisać FajFus i zapraszam do Guild :D

Opublikowano

Ten serwer to strata czasu ciagłe DC , lagi nie działajace skile jak multishoot

paru buraków tez tam gra zwłaszcza jeden KochamCie ,Wolidl jakis tam po niku widac ze cos nie tak z nimi ^^

nadodatek gm czy admin rozdaje excelenty wybrancom +13 +opcje jakies zal..

Odradzam serer

Pozdrawiam

Niestety nie usuniemy Areny.

takie pierdy pisze admin areny nie usuniemy zaraz usuwa to jakis dzieciak...

pozdrawiam szkoda pisac

jak ktos ma ochote pograc w syfiew i stracic czas prosze bardzo

Opublikowano

Ten serwer to strata czasu ciagłe DC , lagi nie działajace skile jak multishoot

paru buraków tez tam gra zwłaszcza jeden KochamCie ,Wolidl jakis tam po niku widac ze cos nie tak z nimi ^^

nadodatek gm czy admin rozdaje excelenty wybrancom +13 +opcje jakies zal..

Odradzam serer

Pozdrawiam

Wszystko co mówisz jest nie prawdą, oprócz lekkich lagów ale nie częstych...

Admin nikomu exc +13 nie rozdaje nie wiem skąd to wziąłeś... Wystarczy popytać graczy.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

tak jasne to niech ci pokaza itemy niektorzy to sie z deka zdziwisz z resta mam to w dupie grajcie se ...

ja podziekował

czekam aż mi pokażą, nikt nie ma itemów +13 od admina, bo bym to zauważył... n/c

@down

klepnąć to się możesz w czoło, delikatnie mówiąc...

Opublikowano

&nbsp;

czekam aż mi pokażą, nikt nie ma itemów +13 od admina, bo bym to zauważył... n/c

&nbsp;

idz do okulisty :)

i nie spamuj w tym temacie kazdy ma prawo wyrazic opinie swoja moze Ci sie moja nie podobac uszanuj to i nara nie podbijaj tematu bo z tej maki chleba nie bedzie a serwerek pewnie szybko klepnie hehe

nareczka

Opublikowano

Tak na szybko oczami gracza.

Całkowity brak klutury na czacie, admin na "wypowiedzi" graczy reaguje tylko śmiechem.

Do konta admina/GM maja dostęp postronni ludzie (gracze) więc nie wykluczone jest edytowanie itemow dla "elity"

Dla przykładu mały SS

Gracz o nicku Babulo własnie dał mi dc %-)

http://zapodaj.net/fc3d7a52ad93c.jpg.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...