Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShadowMU [Season 4 Episode 2] Exp: 200x Drop: 50%

Smily

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam czekamy :) Kto dziś nocka ? hehe

I weś ktoś wrzuć z dobrego serca klienta na coś innego :) Bo mi (i pewnie komuś innemu) mega nie działa pobiera się do 100% i nic nie wyskakuje. Z góry dzięki.

I chciałbym zaproponować wstawienie firebursta do shopa dla DL :) Na początku wiele osób chce nim pograć ale ciężko tego skilla dropnąc :P

Opublikowano

mozna prosic o Clienta na innym hostingu bo na MEGA wyskakuje error ;x

Dobra juz dziala. Musialem po prostu sprobowac inna przegladarka :P .

Czekam z niecierpliwoscia na start :D

Opublikowano

Kur... już jakieś za przeproszeniem chuje ddosują serva... Co za ludzie to ja kurwa nie wiem ! Jeszcze chamsko na stronie serva ustawili "NIE GRAJCIE TU" .. jezu dajcie po pierwsze ludziom pograć a po drugie właścicielom prowadzić server ..

Opublikowano

Na innym forum ma już dobrą opinię:

shity polsih server, non secured, drop bugs, stupid polish players, non english speaking administration.. sad polish private server reality DONT WASTE YOUR TIME PPL !

Strona już od parunastu minut nie działa... chyba faktycznie nie warto marnować czasu.

Opublikowano

Na innym forum ma już dobrą opinię:

Strona już od parunastu minut nie działa... chyba faktycznie nie warto marnować czasu.

Po pierwsze ... nie ma żadnych bugów z dropem .. admini są spoko a po drugie to ktoś specjalnie niszczy server i to nie wina administracji ...

Nie zniechęcajcie się dlatego że jakiemuś debilowi z wiedzą się nudzi.

Opublikowano

Myślicie ze to tak prosto zrobic serwer , ludzie sie ciezko napracuja i robia to dla was, dla spolecznosci graczy, to moze zapytajcie jak pomoc adminom a nie od razu skreslajcie serwa

Opublikowano

Po pierwsze ... nie ma żadnych bugów z dropem .. admini są spoko a po drugie to ktoś specjalnie niszczy server i to nie wina administracji ...

Nie zniechęcajcie się dlatego że jakiemuś debilowi z wiedzą się nudzi.

Chłop ma racje, jaki udział ma administracja w tym że jakieś buractwo ma problemu w życiu realnym dlatego udaje kozaków w święcie wirtualnym.

Opublikowano

Więc tak wasz Host jest mega słaby nie potrafi zatrzymać zwykłego DDosa lub ten MuCore jest zainstalowany na komputerze serwer również. Dlatego jesteście tak podatni. I zabezpieczcie sobie Apps. Tyle moge pomóc

Edit: A może ktoś uzył poprostu zwykłych logów hmm??

Opublikowano

jeżeli ktoś będzie śmigał w nocy jak serwer wystartuje to zgłaszam się na nocke... jeżeli ktoś będzie grał i siedział w nocy na ts3 to niech pisze na pw ;)

wax5.jpg

Opublikowano

a myślałem że nocka będzie :\ ale widzę że się komuś nudzi...

Ja się nie przejmuje znam server który przez pierwsze 2 dni nie mógł ruszyć przez ddosy ... Tutaj może to potrwać chwile i mogą sobie poradzić :) Trzymam kciuki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...