Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homoseksualizm

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym się was wszystkich zapytać, jaki jest wasz stosunek do homoseksualistów?

Czy macie o nich złe mniemanie, a może dobre?

Co was w nich przeraża?

Proszę opowiedzieć mi, dlaczego wszyscy nimi tak gardzą, głupie teksty będą raportowane, chcę tylko w miarę mądrych odpowiedzi.

k4L2ZMS.png

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Witajcie, chciałbym się was wszystkich zapytać, jaki jest wasz stosunek do homoseksualistów?

Nie przeszkadzają mi

Czy macie o nich złe mniemanie, a może dobre?

Mimo wszystko złe natura każe nam sie rozmnażać oni nie mogą jest to jakiś pogląd prawda?

Mimo tego że jestem dość tolerancyjny to mam o nich złe mniemanie

Co was w nich przeraża?

Szczerzę to nic będąc heteroseksualista troche mnie obrzyda pociąg do facetów ale myśle że to naturalne.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Sądzę, że to są ludzie poważnie chorzy i którzy muszą się leczyć, tak samo jak ktoś ma schizofrenie, to się leczy, a nie chodzi po ulicy i się tym chwali.Nienawiść do homoseksualizmu wzięła się z tego, że homoseksualiści zaczęli się wszędzie odnosić ze swoim zboczeniem i próbują wmówić zdrowym ludziom, że to jest coś normalnego.Co gorsza zaczynają się dobierać do dzieci i poprzez propagandowe podręczniki, uczą te dzieci o homoseksualizmie.Tak jest już np. w Niemczech.

Opublikowano

Sądzę, że to są ludzie poważnie chorzy i którzy muszą się leczyć, tak samo jak ktoś ma schizofrenie, to się leczy, a nie chodzi po ulicy i się tym chwali.Nienawiść do homoseksualizmu wzięła się z tego, że homoseksualiści zaczęli się wszędzie odnosić ze swoim zboczeniem i próbują wmówić zdrowym ludziom, że to jest coś normalnego.Co gorsza zaczynają się dobierać do dzieci i poprzez propagandowe podręczniki, uczą te dzieci o homoseksualizmie.Tak jest już np. w Niemczech.

Miałeś kiedyś kontakt z homoseksualistami? Ja znam ich trochę i powiem Ci, że od nich nie da się zauważyć popędów seksualnych, nie mówią tylko o seksie..

Ludzie, którzy "udawają" że są gejami lub lesbijkami, mają takie poglądy " Choć Cię wyrucham" "choć zrobię Ci loda/minetkę"

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Niech sobie żyją , ale nie w normalnym społeczeństwie .

Żadnych dzieci i małżeństw .

Trzeba iść do doktora a nie jebać się dupę .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Miałeś kiedyś kontakt z homoseksualistami? Ja znam ich trochę i powiem Ci, że od nich nie da się zauważyć popędów seksualnych, nie mówią tylko o seksie..

Ludzie, którzy "udawają" że są gejami lub lesbijkami, mają takie poglądy " Choć Cię wyrucham" "choć zrobię Ci loda/minetkę"

Nie, nie miałem i nie chcę mieć.Wystarczą mi ich parady równości i patologię jaką robię na zachodzie, ale co tu gadać.W Polsce na pewno prawa do adopcji i do zawarcia "małżeństwa" nie dostaną.

Opublikowano

Jak może mnie podniecać to coś u osoby tej samej płci co ja jak ja mam to sani co on na wyłączność?

To coś dla kumatych -.-

Wole to coś od osoby przeciwnej płci (cycki no nie) xD

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Każdy pedał i lesba to po prostu attention whore. Zazwyczaj homoseksualistami zostają nielubiani chłopcy i brzydkie dziewczyny, nikt w młodości nie zwraca na nich uwagi to postanawiają dodać coś do swojej osobowości co wymusi na innych "szacunek" i uwagę. To są zazwyczaj idioci, którzy bez wywnętrzania się ze swoją kontrowersyjną seksualnością pozostaliby niezauważeni. Większość homoseksualistów to ludzie, którzy nic sobą nie reprezentują, nie mają intelektu, zdolności to muszą być kontrowersyjni. Dlatego też od czasu do czasu jak społeczeństwo zapomina o tych zwyrodnialcach, oni wychodzą na ulice i robią swoje pedalskie marsze.

Opublikowano

jebac pedalow krotko i na temat

ale lesby są fajne :)

HIPOKRYZJA.

Skoro już akceptujecie jedną stronę, to należy zaakceptować całość.

Nadal nie rozumiem dlaczego nasze społeczeństwo jest tak ograniczone.

Osobiście nie mam NIC do homoseksualistów, w niczym mi nie przeszkadzają, akceptuję w 100%. To też ludzie jak wszyscy inni.

Poza tym taki temat nie nadaje się na to forum. Zaraz będzie piękny flame.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

HIPOKRYZJA.

Osobiście nie mam NIC do homoseksualistów, w niczym mi nie przeszkadzają, akceptuję w 100%. To też ludzie jak wszyscy inni.

a czy ja cos napisalem ze lubie lesby? mam taki sam stostunek od nich jak do pedalow. Po prostu mnie brzydza jak sobie wyobraze ze sie moga cwelowac ahag zwala. homosekusalizm jest tylko ludzkim wymyslem. ELO

Opublikowano

HIPOKRYZJA.

W imię ojca i ducha świętego odejdź stąd szatanie !

ale mnie obrzydza jak dwóch facetów idzie przez ulicę trzymając się za rękę !

I to jest ni zgodne z naturą człowieka .

Opublikowano

HIPOKRYZJA.

Ale zauwazaż, ze plci męskiej pasuje jak wskoczy z nim do łóżka kilka dziewczyn, do wspólnej zabawy.

Ale ja to tego nie rozumiem.

Opublikowano

Ale zauwazaż, ze plci męskiej pasuje jak wskoczy z nim do łóżka kilka dziewczyn, do wspólnej zabawy.

Ale ja to tego nie rozumiem.

no bo to nie działa w drugą stronę , na pewno laska też przespała by się z kilkoma facetami .

Opublikowano

lesbijki to jeszcze są spoko :)

ale pedałyów to trzeba ładować do komory i gazować w chuj

dlaczego?

bo ludzie brzydzą się tym jak idą chodnikiem i widzą jak pedały się liżą..

jeszcze skurwysyny (pedały) chcą mieć prawo do adoptowania dzieci..

chyba nieźle im się w głowach pojebało

wyobraźcie sobie że jesteście adoptowani i macie dwóch ojców.. :)

wiąże się to z tym:

- codzienny wpierdol w szkole :)

- wstyd jak chuj

- pewnie oni ojcowie :) będą ciebie też wychowywali na pedała

- ogolnie przejebane życie

ja to ogólnie tak::

jak spotkam podała na ulicy to odrazu lampa w morde leci

Opublikowano

Co wy pierdolicie, Geje (nie żadne pedały) nie pokazują, że są gejami na ulicy, nie liżą się z nikim, nie chodza z nikim za ręke. Dlaczego? Bo to jest Polska. Więc co was obchodzi co robią w domu? Mnie to też obrzydza, ale toleruje to. Wiecie co znaczy toleruje? Że mam to w dupie i jakoś mi to nie przeszkadza. Bo dlaczego miałoby mi to przeszkadzać

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...