Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homoseksualizm

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyobrażacie sobie jaką opinię musi mieć dziecko w szkole, które ma dwóch tatusiów? ;)

Tak ale weź pod uwagę, że gdyby nie było homofobów to był miał by spokój. Chociaż jestem przeciwko adopcji bo nasze społeczeństwo nie jest na to przygotowane.

Nie każdy homoś chce adoptować dzieci! Ludzie ogarnijcie się.

Powiedz mi kto stworzył świat bo nic samo się nie robi.

Typowy katol. Tak samo mogę cię spytać kto stworzył Boga? No przecież przed chwilą pisałeś, że nic samo się z siebie nie mogło zrobić. Skoro wszechświat nie mógł sam z siebie powstać to na jakiej zasadzie miał powstać Bóg? Wszechświat jest wieczny.

Niech sobie będą bo ich wolność się kończy tam gdzie zaczyna się moja wolność a to co ktoś w łóżku robi to nie moja sprawa. Obrońcy świata się znaleźli.

A teraz pytanie do homofobów. Co oni mają ze sobą zrobić? Nie da się tak po prostu zmienić orientacji. Tak jak my jesteśmy hetero i nie wyobrażamy sobie jak można być homo tak oni nas nie rozumieją.

Nie popieram tego gówna. Niedługo co niektórzy zaczną popierać pedofilie i inne wybryki natury :)

Tyle, że jest różnica między homo a pedofilią a ty z góry to szufladkujesz jako jedną odmienność.

Opublikowano

Bóg nie istnieje, pozdro

@up

A czy to jest wina danej osoby, że ma taką a nie inną orientacje? Myślisz, że jak sobie powie: O JUTRO BEDĘ HETERO, to kurwa będzie? Choćby chciał to tak nie jest.

nie osmieszaj sie ze boga nie ma !

1389616207-U775625.png

1389616218-U775625.png

Chyba coś masz nie pokolei w głowie , nieźle się łatali w domu .

Tak ale weź pod uwagę, że gdyby nie było homofobów to był miał by spokój. Chociaż jestem przeciwko adopcji bo nasze społeczeństwo nie jest na to przygotowane.

Typowy katol. Tak samo mogę cię spytać kto stworzył Boga? No przecież przed chwilą pisałeś, że nic samo się z siebie nie mogło zrobić. Skoro wszechświat nie mógł sam z siebie powstać to na jakiej zasadzie miał powstać Bóg? Wszechświat jest wieczny.

Niech sobie będą bo ich wolność się kończy tam gdzie zaczyna się moja wolność a to co ktoś w łóżku robi to nie moja sprawa. Obrońcy świata się znaleźli.

A teraz pytanie do homofobów. Co oni mają ze sobą zrobić? Nie da się tak po prostu zmienić orientacji. Tak jak my jesteśmy hetero i nie wyobrażamy sobie jak można być homo tak oni nas nie rozumieją.

Tyle, że jest różnica między homo a pedofilią a ty z góry to szufladkujesz jako jedną odmienność.

nie zamierzam nazywać tych pedałow , gejami , gej kojarzy się z czymś pozytywnym , pedal juz nie /.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jest jedna orientacja - hetero homo,bi itp to choroba.

Opublikowano

Pedofilia została oficjalnie uznana za orientację seksualną przez Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne.

Opublikowano

Pedofilia została oficjalnie uznana za orientację seksualną przez Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne.

to jest choroba , z której jak z każdej można się wyleczyć

Opublikowano
Zaś już 17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła homoseksualizm z Międzynarodowej Statystycznej Klasyfikacji Chorób i Problemów Zdrowotnych (IDC), zaznaczając, że homoseksualizm należy rozumieć, jako orientację

Opublikowano

Zaś już 17 maja 1990 roku Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła homoseksualizm z Międzynarodowej Statystycznej Klasyfikacji Chorób i Problemów Zdrowotnych (IDC), zaznaczając, że homoseksualizm należy rozumieć, jako orientację

Pierdolnij się MŁOTEM w łeb, ty i reszta innych skończonych DEBILI którzy akceptują takie związki.

Do gazu z homo, i bi, ISTNIEJE TYLKO HETERO, reszta to choroba.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Pierdolnij się MŁOTEM w łeb, ty i reszta innych skończonych DEBILI którzy akceptują takie związki.

Do gazu z homo, i bi, ISTNIEJE TYLKO HETERO, reszta to choroba.

Mogę ciebie jebnąć jak chcesz. Czytaj moje poprzednie posty cwelu. Nie popieram żadnych gejów, lesbijek czy innego gówna.

Opublikowano

Chuj mnie to obchodzi, istnieje tylko hetero reszta to choroba ktorą nalezy leczyc.

Opublikowano

Mogę ciebie jebnąć jak chcesz. Czytaj moje poprzednie posty cwelu. Nie popieram żadnych gejów, lesbijek czy innego gówna.

Jak nie popierasz to po co piszesz o tych dewiantach ?>

Opublikowano

Jak nie popierasz to po co piszesz o tych dewiantach ?>

Jeżeli waszym zdaniem jest to choroba to trzeba ją zaakceptować a nie ich wyśmiewać. Tak samo jak ktoś urodził się z Zespołem Downa, to też z niego się wyśmiewasz?

Opublikowano

Jeżeli waszym zdaniem jest to choroba to trzeba ją zaakceptować a nie ich wyśmiewać. Tak samo jak ktoś urodził się z Zespołem Downa, to też z niego się wyśmiewasz?

choroby downa się nie wyleczy , ale to pedalstwo tak , i można szybko to wyplewić , niech się znajdzie tylko kolejny hitler .

Uczeń
Opublikowano

choroby downa się nie wyleczy , ale to pedalstwo tak , i można szybko to wyplewić , niech się znajdzie tylko kolejny hitler .

Przez drogę śmierci moge znajśc lek na wszystko również na downa.

Mi to nie przeszkadza ludzi coraz więcej oni sie nie rozmnożą więc nie bedzie tak ciasno :*

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Proszę zamknijcie ten temat, bo debili się i tak nie nauczy empatii, tolerancji, o ile oni wiedzą w ogóle co to znaczy.

Kurwa mać debilu co to kurwa jest 'tolerancja' nie ma takiego czegos jak bi,homo tak jakbym kurwa mogl sobie wybrac bede z chlopakiem lub z dziewczyna .. prawdziwa rodzina to mezczyzna+ kobieta a nie kurwa na odwrot jak nie mozna tego wyleczyc jak mozna? podam ci przyklad mialem dziewczyne w klasie niby 'lesbijke' ale to przez to ze nie byla adorowana chlopakami znalazla swoja 'pierwsza' milosc i jest nadal z nim i juz nie twierdzi ze jest lesbijka wiec kurwa da sie to wyleczyc to jest POPROSTU CHOROBA albo wmawianie sobie nie chca mnie chlopcy to bede z dziewczyna -.- ...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Małżeństwo_osób_tej_samej_płci#Europa

Podobno Polska ma do nich dołączyć x)

Topic: nie mam nic do nich, niech sobie żyją, nie przeszkadzają mi.

Kurwa jak jeszcze im pozwola adoptowac dzieci to padne.

Opublikowano

Kurwa mać debilu co to kurwa jest 'tolerancja' nie ma takiego czegos jak bi,homo tak jakbym kurwa mogl sobie wybrac bede z chlopakiem lub z dziewczyna .. prawdziwa rodzina to mezczyzna+ kobieta a nie kurwa na odwrot jak nie mozna tego wyleczyc jak mozna? podam ci przyklad mialem dziewczyne w klasie niby 'lesbijke' ale to przez to ze nie byla adorowana chlopakami znalazla swoja 'pierwsza' milosc i jest nadal z nim i juz nie twierdzi ze jest lesbijka wiec kurwa da sie to wyleczyc to jest POPROSTU CHOROBA albo wmawianie sobie nie chca mnie chlopcy to bede z dziewczyna -.- ...

Kurwa jak jeszcze im pozwola adoptowac dzieci to padne.

Racja, tak samo jak mam w klasie taką pizdę (dziewczyna) co byla kiedys lezba, ale stwierdzila ze bedzie BI bo jest lepiej.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Na jednym przykładzie oceniasz wszystkich homo, bi? Gratuluje głupoty. Podejrzewam, że ta dziewczyna była bi a nie homo skoro podobały jej się dwie płcie.

Albo po prostu była niezdecydowana, sama nie wiedziała jaką ma orientacje.

Ludzie co wam przeszkadza cudze życie? Czy każdy musi być taki sam? W ten sposób było by nudno.

A mam takie pytanie co sądzicie o osobach aseksualnych? Ich też do gazu bo są inni?

Opublikowano

Na jednym przykładzie oceniasz wszystkich homo, bi? Gratuluje głupoty. Podejrzewam, że ta dziewczyna była bi a nie homo skoro podobały jej się dwie płcie.

Albo po prostu była niezdecydowana, sama nie wiedziała jaką ma orientacje.

Ludzie co wam przeszkadza cudze życie? Czy każdy musi być taki sam? W ten sposób było by nudno.

A mam takie pytanie co sądzicie o osobach aseksualnych? Ich też do gazu bo są inni?

Zgaduje ze jestes homo, jp (jebac pedalstwo)

@Dobra niech sobie zyja ci chorzy ludzie ale niech kurwa nie wmawiaja ludziom ze to normalne i nie maja prawa nigdy adoptowac zadnego dziecka.

Opublikowano

Zgaduje ze jestes homo, jp (jebac pedalstwo)

@Dobra niech sobie zyja ci chorzy ludzie ale niech kurwa nie wmawiaja ludziom ze to normalne i nie maja prawa nigdy adoptowac zadnego dziecka.

Racja, takich ludzi powinno się wytępić jak najszybciej, dlatego gdy zobacze kogoś takiego na ulicy, podchodzę i walę mu gonga prosto w ryj.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Gorszy flame niż pod moim tematem :D (pozdro dla kumatych)

@Topic Dziś widziałem gejsonów w parku.

Mówie wam jak mi sie rzygać zachciało myślałem że walne pawia na środek ścieżki -.-

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...