Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homoseksualizm

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w 100% przeciwny temu czemuś. Pomijając względu religijne, które każdy może mieć inne. Wystarczy spojrzec jak natura stworzyła ludzkość. Celem każdego gatunku jest prokreacja i przetrwanie. Homo nie spełniają NAJWAŻNIEJSZEGO celu jaki stawia przed nami matka natura, więc w moich oczach są zwyrodnieniem/chorobom umysłową, która powinno się leczyć.

Tak jestem ignorantem! Gdy widze homo w szkole/na ulicy otwarcie wyrażam swoją opinie na ich temat wulgarnymi epitetami i czuje się z tym bardzo dobrze ;)

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są to są , nie ma to nie ma . Mam znajomych homo i w stosunku do mnie są "normalni" .

Normalni, poki nie dosypia Ci czegos do herbaty i nie zgwalca xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Mamy wolny kraj więc wolno im robić co chcą!

Niech się żenią ze sobą, co nam do tego?

Są mi obojętni, ale wkurza mnie ich wyzywanie, bo jak są to niech sobie już będą.

Po za tym gówno mnie to obchodzi.

Ale jeśli coś, homofob to też homoseksualista. xD

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Który chłopak lubi chłopaków ?

Zaraz mu wsadze chuja w dupe to inaczej będzie gadał

@ Dla mnie pedał to tak jak Rosjanin

trzeba chujów tempić

Opublikowano

Ja osobiście jestem totalnie przeciwny homoseksualizmowi ponieważ widzę, że większość ich chodzi na przykład po mieście i obściskuje się ( czy takich rzeczy nie mogą załatwiać nie w miejscach publicznych, a na ulicy, ,, żeby pokazać, że jest się pedałem" -moim zdaniem to chore.

Cholera, mam 19 lat, a nigdy nie widziałem na mieście pary homoseksualnej.

Bardzo często jeżdżę po jakieś zakupy albo wagaruje gdzieś na mieście i jakoś nie natrafiam na pedałów ruchających się w krzakach czy cokolwiek.

@Top

Nie obchodzi mnie to, nie zwracam na to uwagi, nie mój interes

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zastanawialiście się kiedyś skąd się bierze nie tolerancja do homoseksualistów? Od tych waszych pieprzonych uprzedzeń, którymi próbują was manipulować wszyscy. Słuchacie tępo jednej osoby, może znanej, a może która jest w waszym życiu długo i robicie to samo. Staraliście się kiedyś poznać homosiów? Założę się o 100 zł, że przynajmniej 80 % z was nie miała z nimi kontaktu i nie wiecie kim tak na prawdę są.

Myślicie, że chłopak z chłopakiem tylko uprawiają seks, wsadzają sobie kutasy do dupy? A może oni zachowują się jak normalni ludzie, kochają się, są szczęśliwi.

" Nie oceniaj książki po okładce " tak jest z wami teraz, po tym wszystkim widzę, tylko tych durnych YT'berów, którzy wmawiają wam, że homosie to zło, obrzydzenie i tak dalej, telewizja też manipuluję wami.

Ja wam radzę najpierw ich poznać, mieć kontakt z 1 homoseksualistą i dopiero potem wypowiadać się tutaj.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

TEJ KRZYŻ WYŻEJ !

2 facetów z dzieckiem = rodzina? Chyba sobie żarty robisz. To, że Ty tak masz i masz spierdolone dzieciństwo, bo się w szkole śmiali to nie wmawiaj tutaj na forum takich bzdur innym.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nazwijmy to po imieniu.

Pedal to pedal. Zle mniemanie dlaczego ? Jak mozna co kolwiek robic z drugim typem ... Bog stworzyl kobiete i mezczyzne po to by " robic " dzieci. Ale nie stworzyl faceta po to by byc pedalem ...

Choc, dlaczego mamy calkiem mile zdanie ( jako faceci ) o homoseksualistkach ? W sumie tylko dlatego, ze to plec przeciwna.

A zas Kobiety ktore znam maja takie same zdanie o homoseksualistach jak ja.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Powiem tak.

Homusów, gejów, lezbów, pedałów, BI, i innych GÓWIEN dałbym do komory i zagazował. Dlaczego?

Na świecie istnieje też dziewczyna, a my jako chlopacy powinniśmy tylko za nimi się oglądać.

Chłopak który ogląda się za chłopakiem, dziewczyna za dziewczyna, chlopak za chlopakiem/dziewczyna, dziewczyna za dziewczyna/chlopakiem to czysty paradox. Takich ludzi TRZEBA wytępić, dlatego że niszczą nasze społeczeństwo, i każdy z nas się śmieje (nas = tych co tolerują takie wybryki natury).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Nazwijmy to po imieniu.

Pedal to pedal. Zle mniemanie dlaczego ? Jak mozna co kolwiek robic z drugim typem ... Bog stworzyl kobiete i mezczyzne po to by " robic " dzieci. Ale nie stworzyl faceta po to by byc pedalem ...

Choc, dlaczego mamy calkiem mile zdanie ( jako faceci ) o homoseksualistkach ? W sumie tylko dlatego, ze to plec przeciwna.

A zas Kobiety ktore znam maja takie same zdanie o homoseksualistach jak ja.

Bóg nie istnieje, pozdro

@up

A czy to jest wina danej osoby, że ma taką a nie inną orientacje? Myślisz, że jak sobie powie: O JUTRO BEDĘ HETERO, to kurwa będzie? Choćby chciał to tak nie jest.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Bóg nie istnieje, pozdro

@up

A czy to jest wina danej osoby, że ma taką a nie inną orientacje? Myślisz, że jak sobie powie: O JUTRO BEDĘ HETERO, to kurwa będzie? Choćby chciał to tak nie jest.

No to nawet by z drzewa spadli ale spadli z drzewa po to by sie rozmnazac. A nie po to by tworzyc homoseksualne zwiazki ;x.

Gdzies ostatnio slyszalem, ze pedaly moga adoptowac dziecko... Najgorsza kara ktora moze spotkac dziecko ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No to nawet by z drzewa spadli ale spadli z drzewa po to by sie rozmnazac. A nie po to by tworzyc homoseksualne zwiazki ;x.

Gdzies ostatnio slyszalem, ze pedaly moga adoptowac dziecko... Najgorsza kara ktora moze spotkac dziecko ...

No masz w pewnym stopniu racje, istniejemy po to, żeby się rozmnażać. Ale co ma powiedzieć taki gej, przecież się nie zmieni, taki jest. Nie jest to jego wina. A gdybyś ty był gejem, jak chciałbyś być traktowany?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

No masz w pewnym stopniu racje, istniejemy po to, żeby się rozmnażać. Ale co ma powiedzieć taki gej, przecież się nie zmieni, taki jest. Nie jest to jego wina. A gdybyś ty był gejem, jak chciałbyś być traktowany?

Gdyby ryby głos też miały
Kaktusy na dłoniach by wyrastały
Gdyby po Ziemi stąpały ideały

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdyby ryby głos też miały
Kaktusy na dłoniach by wyrastały
Gdyby po Ziemi stąpały ideały

Nowłaśnie nie, trzeba się postawić w kogoś sytuacji, spróbować spojrzeć na świat z czyjejś perspektywy. To jest własnie empatia, której Ci brakuje.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

1389616207-U775625.png

1389616218-U775625.png

Chcialabys miec dwoch tatusiow? albo na odwrot jezeli tak to pozdro..

Opublikowano

Bóg nie istnieje, pozdro

@up

Bóg nie istnieje?

Haha.. teraz to żeś dojebał typie

Jesteś synem marnotrawnym,

Powiedz mi kto stworzył świat bo nic samo się nie robi.

to że ty jesteś arabem czy innym pajacem to nie znaczy że możesz pierdolić głupoty o Bogu

Opublikowano

Bóg nie istnieje?

Haha.. teraz to żeś dojebał typie

Jesteś synem marnotrawnym,

Powiedz mi kto stworzył świat bo nic samo się nie robi.

to że ty jesteś arabem czy innym pajacem to nie znaczy że możesz pierdolić głupoty o Bogu

Pierdolnij barana w sciane i zaloguj sie ponownie ;> Nic nie powiedzialem zlego, a to, ze nie wierze w boga to chuj Ci do tego ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Sa ludzie nie wierzacy (tacy jak ja) i sa ludzie wierzacy, trzeba sie z tym pogodzic ;), kazdy ma swoje poglady, a wlasnie najgorsze sa takie gimbuski, ktore sie bulwersuja jak ktos nie wierzy, a sam pewnie do swojego ukochanego kosciolka czesto nie zaglada i pacierzu co dzien nie odmawia ; ), no wiec pozdrowienia od ateistow ; ]

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...