Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publkacja]ArchangelMu

predator133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsza nazwa tego serwera było by Afker Mu ;] Wbić 50 i na arenę do 400 na afku ;] Pograłem na nim trochę i wcale nie zachwyca a wręcz odrzuca. Serwer strasznie nie dopracowany. Zapowiadał się bardzo fajnie a jednak szkoda słów.

Opublikowano

Witam,

chcialem wtracic ze w BC leci duzo jeveli z paczek z mobow, takze nie ma tragedi jest ciazko ale to nie ma byc prosty serw trzeba grac a nie narzekac na wszystko i byc przyzwyczajonym ze zawsze wszystko prosto przychodzi. takze zapraszam chetnie pomoge na poczatku, Nick taki jak tu w grze, zapraszam

Opublikowano

Lepsza nazwa tego serwera było by Afker Mu ;] Wbić 50 i na arenę do 400 na afku ;] Pograłem na nim trochę i wcale nie zachwyca a wręcz odrzuca. Serwer strasznie nie dopracowany. Zapowiadał się bardzo fajnie a jednak szkoda słów.

ahahahah czyli jednak ktoś ma takie same zdanie jak ja ;) dziękuje ;d może administracja w końcu weźmie to do siebie ;))

pozdrawiam i czekm na następna edycje ;d

ByQ ;)

Opublikowano

Gdzie teraz nie gra sie afk? Znajdz mi taki serwer :D osobiscie gram w to glownie z tego powodu ze moge postawic afk, bo jezeli trzeba by siedziec przed kompem jest wiele ciekawszych gier od MU ;]

Opublikowano

Gdzie teraz nie gra sie afk? Znajdz mi taki serwer :D osobiscie gram w to glownie z tego powodu ze moge postawic afk, bo jezeli trzeba by siedziec przed kompem jest wiele ciekawszych gier od MU ;]

To po co ty w ogole grasz w Mu??

Co to za przyjemnosc postawic afk...zero kontaktu z graczami ^^

Co do serwa ...10 online i wszyscy afk, nie ma co wchodzic ^^

To moje zdanie :]

Opublikowano

jestem afk np. 30min i siedze 20min, zalezy co mam do roboty, a co jest do roboty w MU? przelece sie na bossy, goldy, kuna jakies PK.

Moze Ty siedzisz i patrzysz jak postac bije, jaka jest roznica czy na arenie czy na koncu jakiejs mapy sie patrzy :P

Nie jest tez sie afk 24h i akurat mam kontakt ze swoja gildia, bo na co z innymi ;]

Opublikowano

Na każdym serwerze są afki... A jak bym zakazał afk? To również była by wojna bo ludzie by mówili ee to ide tam gdzie moge postawić afk... Ja nie rozumiem, czy znacie jakiś w pełni dopracowan serwer?? Nie nie znacie ponieważ takiego nie ma nawet na Globalu maja bugi a prywatne serwery? To są pliki kupione 30 razy przerobione przez kogoś innego i dlatego mamy bugi. (Pliki mamy na licencji IGCN)

Kamyki brak kamyków, jaki brak? Wbijesz troche rr podniesiesz lvl i uderzasz na eventy. I kamyki są nie ma że odrazu wylatuje mnóstwo kamoli i biega się szczesliwym w secie +15 wypowiadałęm się już wczesniej że to nie ma byc serwer gdzie po paru dniach masz wszystko chce żeby to było dłużej..

Spotykam się jedynie z zdaniem krytyki a większośc ludzi nie ma nawet pojęcia ile pracy trzeba włożyć w taki serwer. Trzeba go opłacić ponieważ jest on na serwerze dedykowanym, i nie nie są to małe pieniądze.

I nie rozumiem nastepnęgo problemu, otóż chcecie żebyśmy coś zmienili my to zmieniamy a później macie pretensje że to zostało zmienione.... Błagam..

Opublikowano

Cysiuu oni by najlepiej chcieli Sety fo w shop exp full itp powoli mnie oni denerwoja zamiast wbic pomagac itp to narzekaja. wbijcie Ludzie pomagajcie AT jak cos bd nie tak oni to zrobia.

Opublikowano

BD ankieta czy Arena ma byc od 250lvl i nie pow byc afk wiec mam nadzieje ze wbijecie :)

Ale jaka ankieta? teraz jak goście już mają po 15+ resa? i osoba która przychodzi ma się męczyć a oni już są nie do dogonienia;]

Kamienia? do kamieni nic nie mam bo akurat te ustawienie jest zajebiste;] za łatwo by było.

AFK? Przepraszam ale jeśli jednym się mówi że to jest zabronione, a innych 10 osób które sa na NoN-PvP sobie na spokoju afczy bo kupili seta w sklepie to bez przesady naprawdę;]

PvP? Wczoraj byłem zabijany na arenie przez jednego MG;] I Byłem świadkiem ciekawej rozmowy MG z GM.

GM: Na arenie nie można zabijać ! ( na serwerze Pvp? załamka.)

MG: A gdzie mam zabijać? w końcu to serwer PVP (odpowiedz cos w tym stylu )

GM: Wszędzie tylko nie na arenie !

MG : Jak na arenie można kogoś spotkać. ( coś w tym stylu odpowiedział )

No bez przesady.

Życzę Wam aby więcej osób u Was grało ale myślę że następnym razem naprawdę zróbcie mega testy a nie puszczajcie byle czego. Mówisz że to trochę kosztuje? Dobrze mam tego świadomość ale tym bardziej nie wypuszcza się czegoś niedopracowanego. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...