Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] ArchangelMu Nowy Polski Serwer [LongTerm]

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalny start serwera: 12.12.2013r (Czwartek) Godzina 16:00

3484599.png

Serwer ArchangelMu Online został stworzony z myślą o graczach, którzy nie mogą znaleźć swojego miejsca w świecie prywatnych serwerów gry MuOnline.

Świat do którego wejdziesz jest zupełnie inny od tych które spotykałeś na swojej drodze.

Jesteśmy sporą i zgraną ekipą, która zawsze pomoże każdemu Graczowi w każdej sytuacji, u nas nie ma słowa "Nie", zawsze jest rozwiązanie do którego trzeba dążyć.

Nie odmawiamy pomocy!

3484616.png

Nazwa Serwera: ArchangelMu

Strona Serwera: Archangelmu.pl

Forum:

Wersja: Season6 episode3
Ip TeamSpeak3 serwera: Na stronie serwera
Link do klienta: Na Stronie serwera
Godzyny pracy: 24/7
Serwer dedykowany: TAK!

EXP: 250x
DROP: 25%
BB: OFF
Spoty: Kazda Mapa (Koordynacje spotów na Forum serwera)
Max lvl: 400
Reset: Bez limitu, Stat sie kasują za rr 1000 pkt 2rr 2000 itd,
GrandReset: 150
Nagroda za GrandReset: Kredyty do WebShop 1000.
Eventy GM: TAK
Shadow bug: Nie
Guildia: Od 400lvl
Max level itemka: +15+28
Kasowanie Postaci: Do 40lvl
Serca etc: Eventy

3484656.png
* Blood Castle*
* Devil Square*
* Chaos Castle*
* Castle Siege*
* Castle Deep*
* CryWolf*
* Nightmare*
* Illusion Temple*
* MossMerchant*
* Raklion Event*
* BossAttack*
* HappyHourEvent*

3484645.png

Bless: 100%
Soul: 50%
Soul + luck: 70%
Life: 75%

3484651.png

+10 - 70%| + Luck 90%
+11 - 60%| + Luck 80%
+12 - 50%| + Luck 80%
+13 - 40%| + Luck 60%
+14 - 30%| + Luck 50%
+15 - 20%| + Luck 40%

3484658.png

Administrator Główny: AT_Cysiu

Administratot Główny: AT_Cybuch

Admin Techniczny: TT_Sami

Administrator: AT_Agusia

Administrator: AT_Nefer

Master GameMaster: MGM_Shever

GM: Jmagic

GM:Wiano

JGM:Dembol

Opublikowano

GameGuardy? HAHAHA, Blacha, z GG wiecej problemów jest z wejsciem na serwerem, a osłania tyle co całe nic^^

WIększosc ludzi nie bd wejsc legalnie, bo GG to masa problemow z wejsciem, dc itp.

Opublikowano

Cóż mogę napisać? Pograłem godzinę i odczucia mam takie, że.. za łatwo, za łatwo! Przez to niestety nudno. W sklepach kamyki (nawet już ładnie popakowane po 10), piórka, cresty etc. Z mobów wszelakich leci tyle wszelakich wodotrysków, że po 10 minutach mamy całe inventory zapełnione sercami, gold medalami, chaos kartami. Nie chce się już nawet po to schylać. Wystarczy włączyć mu helpera z ustawieniem na zen i kilka ważniejszych wypadajek i można iść od komputera, bo nie ma co oglądać i po co marnować czas. Myślę, że 2 dni i prawie, że docelowy set na sobie, bo z chaos card możemy dostać na razie z tego co widziałem itemki exe typu dark phoenix, więc pewnie jego odpowiedniki dla innych klas. Spoty są, więc serwer stanie się kolejnym wtórnym i nudnym - dobij lvl, ustaw na spocie z pt, włącz mu helpera i wróć jak wbijesz 400 po czym zrób resa na stronie i zacznij wszystko od nowa. Dlatego ja osobiście jestem za wyrzuceniem ze sklepów w/w piór, kamyków, crestów etc., zmniejszenie lootu wodotrysków o 3/4, wywalenie z chaos card exe itemków, obniżenie wypadającego zen (po godzinie miałem już coś rzędu 400kk), brak słupkowych spotów. Na plus serwera na pewno to, że śmiga bez najmniejszego laga. Chociaż na razie 5-6 osób na testach, ale oby się nie zmieniło to jak przybędzie po starcie. No i tyle, bo już tam sami zrobicie serwer jaki sobie wymarzyliście, ja tylko wrzuciłem swoje sugestie na jakim serwerze chętnie bym zagrał. Ja i moi znajomi. Pozdro.

Opublikowano

Myśle, ze opisane przez ciebie ustawienia sa tylko na okres testowania, by szybciej uchwycic bledy.

Wiec nie ma co sie podniecac tym co w tej chwili jest.

Opublikowano

Myśle, ze opisane przez ciebie ustawienia sa tylko na okres testowania, by szybciej uchwycic bledy.

Wiec nie ma co sie podniecac tym co w tej chwili jest.

Nie podniecam się, ale jeżeli jest tak jak piszesz, że to wszystko wygląda tak jak wygląda obecnie jedynie na potrzeby testowania to dla mnie to bezsens. Co niby mam testować jak serwer jest w formie w jakiej nie będzie finalnie? Mam napisać ok drop działa, serca lecą i moby są na mapach? Serwer do testów powinien być taki jaki będzie kiedy ruszy. Jedynie exp może być max i może jeden high set dla każdej z klas, żeby można było obadać wyższe mapy. A tak to testuje się coś co w dniu startu będzie kompletnie różne.

Opublikowano

Wredotko :) Zapraszam teraz. Tak masz racje było tak ale wiedzmy że serwer został otworzony w sobote i takie były początkowe konfiguracje. Aktuaalnie nie ma już tego co napisałaś :). Zapraszam gorąco mam nadzieje że ci się spodoba. Pozdrawiam

Serwer tworzymy nie łatwy tylko jeden z trudniejszych exp 250 ok nie jest za niski ale reszta rzeczy :) Nie posiadamy zapek żadnych w sklepach. Kamyków rownież są one dostępne tylko w bc.

Opublikowano

Wredotko :) Zapraszam teraz. Tak masz racje było tak ale wiedzmy że serwer został otworzony w sobote i takie były początkowe konfiguracje. Aktuaalnie nie ma już tego co napisałaś :). Zapraszam gorąco mam nadzieje że ci się spodoba. Pozdrawiam

Serwer tworzymy nie łatwy tylko jeden z trudniejszych exp 250 ok nie jest za niski ale reszta rzeczy :) Nie posiadamy zapek żadnych w sklepach. Kamyków rownież są one dostępne tylko w bc.

Ok cieszy mnie to niezmiernie :) Na pewno zawitam dziś na serwerze i pokręcę się to tu to tam, żeby mieć pewność, że wszystko dobrze ustawione. No i będę oczekiwał startu, bo na pewno zawitamy tutaj ze znajomymi.
Opublikowano

Windows 7 Ultimate x64

nie da się uruchomić gry

main nie reaguje

sprobuj odpalic przez "sandbox" lub jako administrator i jedno wazne pytanie - zainstalowales DII Fix, który jest w cliencie?

Opublikowano

zainstalowany dll fix przez sandbox jak i jako administrator to samo zero reakcji

dodam ze inne clienty ex702 dzialaja poprawnie tylko tu zero reakcji

client sciagniety z chomika

Opublikowano

zrobilem ale usuneli. Jak chcesz masz moje pozwolenie na zrobienie publikacji

A dodałeś screeny z gry ??

Opublikowano

zainstalowany dll fix przez sandbox jak i jako administrator to samo zero reakcji

dodam ze inne clienty ex702 dzialaja poprawnie tylko tu zero reakcji

client sciagniety z chomika

w kliencie jest instalator C++, mialam to samo, po zainstalowaniu wszystko śmiga , mam Vin 7 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...