Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie problemu z LAGAMI!

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem leży po stronie Riot'u robaczki.

No właśnie że nie, pisali już to 1000 razy, że do od ISP zależy. Naprawiają to jak najszybciej mogą i wina także leży po stronie dostawcy.

Ej a program zadziała na radiówkę?

Tak.

8372383248.png
Opublikowano

Także jeżeli wejdziecie w swój router (konfigurację --> domyślnie 192.168.0.1 i hasło admin, bez loginu) macie w Wriesells Channel. Domyślnie ustawia się na kanałach 4,11,12, które są najbardziej obciążone. Zmieńcie na 2,3 i sprawdźcie czy macie lagi. Bynajmniej mi ustąpiły =D.

Przecież to możemy zmienić w swojej karcie sieciowej.

OK jutro spróbuję tego programu. Dziś spadłem z p2 50 lp do 0 lp praktycznie przez lagi, 1-sza gra meda DC na początku później, nie mogę wejść do gry, 2 gra normalnie gram, ale skoki pingu do 1k co pół minuty.

Jak się nie uda to alledrogo w ruch niestety, i zrobię smurfa na weście.

Opublikowano

Przecież to możemy zmienić w swojej karcie sieciowej.

OK jutro spróbuję tego programu. Dziś spadłem z p2 50 lp do 0 lp praktycznie przez lagi, 1-sza gra meda DC na początku później, nie mogę wejść do gry, 2 gra normalnie gram, ale skoki pingu do 1k co pół minuty.

Jak się nie uda to alledrogo w ruch niestety, i zrobię smurfa na weście.

Na grzybka, skoro to na każdych regionach tak jest xD?

8372383248.png
Opublikowano

Na grzybka, skoro to na każdych regionach tak jest xD?

Mam problem otóż wybieram serwer z najmniejszym pingiem ( u mnie jest to DE5, w Niemczech 55 pingu ~ ) Klikam Play i jakaś badziewiasta reklama wyskakuję. Klikam potem close the ads, i ciągle to samo jest (tzn. powraca do głównego menu, bez wybranego serwera oraz gry )

@edit

fajnie że trial expired jak nigdy licencji tej darmowej 30 dniowej nie miałem użytej. Lol

Można jakoś od nowa uzyskać tego triala? próbowałem kodem 3freedays, czy zmienianie daty programem RunAsDate ale nic z tego :/

Opublikowano

Mam problem otóż wybieram serwer z najmniejszym pingiem ( u mnie jest to DE5, w Niemczech 55 pingu ~ ) Klikam Play i jakaś badziewiasta reklama wyskakuję. Klikam potem close the ads, i ciągle to samo jest (tzn. powraca do głównego menu, bez wybranego serwera oraz gry )

Mógłbyś jakiegoś ss strzelić i wrzucić tutaj?

8372383248.png
Opublikowano

Mógłbyś jakiegoś ss strzelić i wrzucić tutaj?

Już wiem, że jest to trial expired, pomimo, że nigdy licencji nie miałem. Mam taką prośbę, ale to już pw.

Opublikowano

No właśnie że nie, pisali już to 1000 razy, że do od ISP zależy. Naprawiają to jak najszybciej mogą i wina także leży po stronie dostawcy.

Czyżby niekompatybilność z niektórymi providerami? Można się tu kłócić po czyjej stronie jest wina.

Opublikowano

Czyżby niekompatybilność z niektórymi providerami? Można się tu kłócić po czyjej stronie jest wina.

Ależ oczywiście. Strona problemów jest po dostawcy oraz RIOT'a.

tylko nwm czy sie oplaca czy zatrzyma chocia skoki pingu

Zobacz, a się przekonasz.

8372383248.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To powinno być przyklejone.

Działa cuda dla ludzi, których providerem jest UPC:

Dla pozostałych może co najwyżej ograniczyć lag spike'i, co i tak pomaga.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

To gowno jest Platne, mnie wogole nie Dzialalo nigdy, sa lepsze programy. A ci co chca zwiekszyc Fps jest Temat Przypiety: Tut LoL Jak Zwiekszyc Fps...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak szczerze to podejrzewałem z góry że to raczej taki jakby scam i nic nie pomoże, lecz wolałem się przekonać i wykonałem test z którego wynika że z WTFastem mam zwiększony ping (62ms) niż normalnie (55ms). Oprócz tego że nic nie pomogło to jeszcze mi pogorszyło ping o prawie 10% ;)

Opublikowano

Tak szczerze to podejrzewałem z góry że to raczej taki jakby scam i nic nie pomoże, lecz wolałem się przekonać i wykonałem test z którego wynika że z WTFastem mam zwiększony ping (62ms) niż normalnie (55ms). Oprócz tego że nic nie pomogło to jeszcze mi pogorszyło ping o prawie 10% ;)

Bo wybrałeś serwer, gdzie jest większy ping i jest przeciążenie -.-. Od czegoś służy opcja "Sort by ping". :-)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...