LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witajcie. Mam dla was dobrą wiadomość, a mianowicie chodzi o zmniejszenie pingu w LoL'u. Jak pewnie zauważyliście ostatnimi czasami ping w LoL'u dla posiadaczy UPC był uciążliwy, więc daję wam tutaj proste rozwiązanie, które możecie zaobserwować na poniższym screen'ie. Kolor żółty - jest to mój aktualny ping UPC Kolor zielony - jest to aktualny ping, przechodzący przez serwery WTFast. Co trzeba zrobić, aby ping w grze był mniejszy i pozbyć się lagów? Najprostszym krokiem będzie pobranie programu, który znajduje się tutaj: http://www.wtfast.com/download/start Instalujemy go i logujemy się do WTFast, nie trzeba nic wpisywać, wystarczy kliknąć Login. Następnie wpisujemy grę League of Legends i wybieramy serwer Netherlands NL2 (najmniejszy ping = 41). Możecie zaobserwować to na screenie. Nic innego jak kliknąć Play. Jeżeli wyskoczy nam taki komunikat, wystarczy kliknąć OK. A więc teraz odpalamy League of Legends i wchodzimy do gry. Zauważymy spadek pingu z 140 do zaledwie 41. Odnośnik do komentarza
Picus00 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 plusik za robote Odnośnik do komentarza
FMS aka eSej Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przydatne + Dziala ten program na innych grach ? Odnośnik do komentarza
Chill Out Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jakbyś taki programik dał tylko żeby zwiększał FPS-y Odnośnik do komentarza
kubixk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mniejsza fps? ten program Odnośnik do komentarza
LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przydatne + Dziala ten program na innych grach ? Tak, działa na tych, które są w spisach . Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mniejsza fps? ten program nie, tylko ping Odnośnik do komentarza
Bangerr Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Powiem tak, gówno nic nie zwiększa. Próbowałem to robić miesiąc temu, na grach botach, customach czy normalach. zawsze ping skakał i nie był stabilny. po byciu w meczu nie widać jakby program nam pomagał zwalczyć ip. Odnośnik do komentarza
MarianIIOkrutny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 niewiem czy wiesz ale dział tutoriale jest na gurze a ty spamujesz tutaj i jeszcze hamsko piszesz "info" koleś weź sie lecz niby polish suport lol a gówno wie a i najlepiej pierdolnąc w modem dwa razy i ping od razu skacze do 40 pozdrawiam Odnośnik do komentarza
LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 niewiem czy wiesz ale dział tutoriale jest na gurze a ty spamujesz tutaj i jeszcze hamsko piszesz "info" koleś weź sie lecz niby polish suport lol a gówno wie a i najlepiej pierdolnąc w modem dwa razy i ping od razu skacze do 40 pozdrawiam Jest taki przycisk jak "Zgłoś". Mniejsza fps? ten program Niestety, tylko ping. Powiem tak, gówno nic nie zwiększa. Próbowałem to robić miesiąc temu, na grach botach, customach czy normalach. zawsze ping skakał i nie był stabilny. po byciu w meczu nie widać jakby program nam pomagał zwalczyć ip. Uwierz mi, coś robisz źle . Odnośnik do komentarza
Bangerr Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jest taki przycisk jak "Zgłoś". Niestety, tylko ping. Uwierz mi, coś robisz źle . to wyjaśnij mi jak to zrobić krok po kroku Odnośnik do komentarza
kubixk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 znaczy chcialem napisac czy ten program fps zabiera Odnośnik do komentarza
matteom5 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Darmowy? Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Darmowy? Tak, program jest darmowy Odnośnik do komentarza
FreakX Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 U mnie cały czas wyskakuje TCP Connection Ignored Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam ping 16, zmniejszy mi? exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Hardwell™ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam ping 16, zmniejszy mi? Naprawdę chcesz zmniejszyć ping "16" ? To mi podchodzi po spam. Są osoby które mogą pochwalić się tym iż ten program działa w jakikolwiek sposób ? Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza
LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam ping 16, zmniejszy mi? Vanosz, XDDDDDDDDDD. Zobacz, ale wątpię. znaczy chcialem napisac czy ten program fps zabiera Nie zabiera. Darmowy? Jest darmowy przez 30 dni. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Vanosz, XDDDDDDDDDD. Zobacz, ale wątpię. Nie zabiera. Jest darmowy przez 30 dni. Chciałbym mieć poniżej 10 bo czasami mi laguje exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chciałbym mieć poniżej 10 bo czasami mi laguje Zobacz, choć pingi na wtfast są w granicach zaczynające się od 35-40, więc nic to chyba nie da . Nie zaszkodzi sprawdzić, prawda? Odnośnik do komentarza
Spociuś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chciałbym mieć poniżej 10 bo czasami mi laguje Mam ping 16, zmniejszy mi? Ku*wa mać, połowa użytkowników na tym forum po napisaniu takich postów dostała by 5% ostrzeżeń prosto w ryj. Nie jesteś zabawny, a Lee Sinor "polajkował" Ci posta tylko dlatego, że masz magiczny pomarańczowy napis pod avatarem. ( Generalnie: wazelina ) Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Szczerze to się przyda, od 3 dni zawsze na początku gry miałem ping ~200, reset routera nic nie dawał, widocznie nie moja wina, dzięki (o dziwo mam Netie) Odnośnik do komentarza
LeeSinor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ku*wa mać, połowa użytkowników na tym forum po napisaniu takich postów dostała by 5% ostrzeżeń prosto w ryj. Nie jesteś zabawny, a Lee Sinor "polajkował" Ci posta tylko dlatego, że masz magiczny pomarańczowy napis pod avatarem. ( Generalnie: wazelina ) Coś czuję, że zaraz ty dostaniesz 5% za spam, bo twoja odpowiedź nic nie wnosi do tematu . Ps. Ranga nic nie znaczy, pamiętaj, że to jest normalny człowiek i może zostać tak samo ukarany jak my wszyscy na tym forum Szczerze to się przyda, od 3 dni zawsze na początku gry miałem ping ~200, reset routera nic nie dawał, widocznie nie moja wina, dzięki (o dziwo mam Netie) Mi to samo, wchodzę na L4D około 60 pingu, z WTFast zaledwie 29.. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ku*wa mać, połowa użytkowników na tym forum po napisaniu takich postów dostała by 5% ostrzeżeń prosto w ryj. Nie jesteś zabawny, a Lee Sinor "polajkował" Ci posta tylko dlatego, że masz magiczny pomarańczowy napis pod avatarem. ( Generalnie: wazelina ) O co ci chodzi? Normalnie się pytam czy będę miał mniej niż 10 pingu bo czasami mi laguje exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Hardwell™ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 O co ci chodzi? Normalnie się pytam czy będę miał mniej niż 10 pingu bo czasami mi laguje I na 100% w tej chwili jesteś poważny ? [email protected] Po 30 dniach testowych można odinstalować i zainstalować znów i tak non-stop ? Muszę mieć większy ping w lolu aby przetestować :p Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.