Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie problemu z LAGAMI!

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewiem czy wiesz ale dział tutoriale jest na gurze a ty spamujesz tutaj i jeszcze hamsko piszesz "info" koleś weź sie lecz niby polish suport lol a gówno wie

Czójem twuj bul.

Czy program zmniejsza ping na innych serwerach? Tzn. przykładowo EUNE 30, a w Ameryce ze 150 do choćby 50?

Zelltar_eune_45_7_logo.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I na 100% w tej chwili jesteś poważny ?

Topic@ Po 30 dniach testowych można odinstalować i zainstalować znów i tak non-stop :D ? Muszę mieć większy ping w lolu aby przetestować :P

Czemu miałbym być nie poważny skoro zadałem normalne pytanie?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po co prowokujesz innych do wyzywania ciebie? Nie rozumiem logiki twojego myslenia, a po za tym nie sa to normalne pytania tylko bardziej troll z twojej strony.

A co do samego programu od razu pisze ze nie zawsze dziala, mi np w tp nic nie zmienil, a powinien o kilka stopni w dol, co nie zmienia faktu uzytkownikom Toyi moze sie przydac bo tam czesto skacze ping.

Coś czuję, że zaraz ty dostaniesz 5% za spam, bo twoja odpowiedź nic nie wnosi do tematu xD.

Ps. Ranga nic nie znaczy, pamiętaj, że to jest normalny człowiek i może zostać tak samo ukarany jak my wszyscy na tym forum ;)

Mi to samo, wchodzę na L4D około 60 pingu, z WTFast zaledwie 29..

Nie do konca jest tak jak piszesz, w swoim dziale moderator rzadko jest karany.

sstwc.jpg

Opublikowano

Po co prowokujesz innych do wyzywania ciebie? Nie rozumiem logiki twojego myslenia, a po za tym nie sa to normalne pytania tylko bardziej troll z twojej strony.

A co do samego programu od razu pisze ze nie zawsze dziala, mi np w tp nic nie zmienil, a powinien o kilka stopni w dol, co nie zmienia faktu uzytkownikom Toyi moze sie przydac bo tam czesto skacze ping.

Nie do konca jest tak jak piszesz, w swoim dziale moderator rzadko jest karany.

Akurat ty mnie teraz prowokujesz. Zadałem normalne pytanie, masz z tym problem, nie odpowiadaj.

Btw. Ping działa tylko przy wyższych liczbach. Z ~25 nie da się zmniejszyć

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kurwa, vanosh, weź ty idź zrób sobie krzywdę... Chciałeś się pochwalić tym, że mamusia ci za internet płaci?

@W jakich grach jeszcze zmniejsza ping? w CS:GO zmniejszy przy ~30 ping ze skokami do 100-200?

jest w ogóle możliwość do cs:go?

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Chciałbym mieć poniżej 10 bo czasami mi laguje

O co ci chodzi? Normalnie się pytam czy będę miał mniej niż 10 pingu bo czasami mi laguje

To jest normalne pytanie? :D W takim razie chyba to forum jest nienormalne skoro ja za takie pytania dostaje warny. Dodatkowo dlaczego dalej próbojesz kłócić się, nie wnosząc nic sensownego do tematu, i broniąc się, że było to NORMALNE pytanie xD Czasem moderacja na tym forum mnie śmieszy.

A btw. Vanosh ten program działa tylko na telefonach stacjonarnych czy na komórce też pójdzie ?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Akurat ty mnie teraz prowokujesz. Zadałem normalne pytanie, masz z tym problem, nie odpowiadaj.

Btw. Ping działa tylko przy wyższych liczbach. Z ~25 nie da się zmniejszyć

Mam ping 19 ile będę mieć tego pingu po używaniu programu? obecnie używam cyberghosta premium.

Opublikowano

Mam podejrzenie, że ten program ma keyloggera (podejrzenie z dupy wzięte, po prostu się boję, że stracę konto steam), czy to prawda?

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Mam podejrzenie, że ten program ma keyloggera (podejrzenie z dupy wzięte, po prostu się boję, że stracę konto steam), czy to prawda?

nie to nie jest prawda.

Opublikowano

Mi nic nie wykryło a miałem go wcześniej,dla upewnienia możesz sprawdzić.

Opublikowano

Program nie posiada keylogera. Jeżeli nawet zostałby wykryty autor programu miałby z tym wiele problemów a w najgorszym przypadku straciłby licencje na sprzedawanie tego programu. Na 100% nie ma żadnych podejrzeń do tego programu.

8372383248.png
Opublikowano

Także jeżeli wejdziecie w swój router (konfigurację --> domyślnie 192.168.0.1 i hasło admin, bez loginu) macie w Wriesells Channel. Domyślnie ustawia się na kanałach 4,11,12, które są najbardziej obciążone. Zmieńcie na 2,3 i sprawdźcie czy macie lagi. Bynajmniej mi ustąpiły =D.

8372383248.png
Opublikowano

dziwne na pbe mam 220.. wziolem los angeles to jaki wziasc na nethetland2 mam 222

Człowieku.. to jest PBE! Tam zawsze będzie wysoki ping.

Opublikowano

W każdej grze da się tak zrobić.

Na PBE raczej się nie da. Serwery są za daleko do nawiązania bezpośredniego szybkiego połączenia.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...