Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2.pl [Dedyk] [Hard]

vM3ntos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W paincie to Cie Srata ze Starym zrobili ;(

Lipna to jest twoja nadzieja że ten serwer się utrzyma.

Oszczędzałeś w chuj na stworzeniu tego badziewia... Brak własnego Forum.Domena za grosze .. Ile za domene daleś? 30lvl na Pl'u?

Przeginasz gówniarzu. :) Brak własnego forum? Cała sieć należy do mnie co świadczy o tym, że forum jest moje i mnie stać. Dodatkowo ten twój standardowy styl IPB, może nulled jeszcze ta domena testcsyt2 - śmiech na sali. Twoja strona to nieudolne skopiowanie balmory i pomazanie gównem, jeszcze skopiowanie favicon'y z metin2.pl, normalnie rozbroiłeś mnie.  :D  Widzę, że twoja maszyna ledwo wytrzymuje przeciążenie ilością graczy równą zero. Tam cokolwiek działa? Nazwałeś go classic metin2 bo nie potrafisz nic zrobić? Teraz spamujesz i prosisz ludzi, żeby grali i nie masz na co liczyć po takim SYFIE.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko serwerek, polecam ;)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak mało mówi się o tym serverze.. ; /

Jest na tym serverze wgl handel? mógłby ktoś wrzucić ss;ki m1 ch1 jinno, albo jakieś nwm ;d licznik online czy coś

Opublikowano

Dnia 22 Marca 2014 roku o godzinie 20:00 odbędzie się konkurs OX.

1. Jak dostać się na konkurs?

Wystarczy pójść do Uriel i przenieść się na mapę, nie ma mowy o jakimkolwiek limicie poziomowym.

2. Na czym polega konkurs OX?

Jako uczestnik musisz wybrać poprawną odpowiedź, w tym celu musisz stanąć na odpowiednim polu O - Prawda, X - Fałsz.

Jeżeli nie staniesz na żadnym z pól zostaniesz automatycznie wyrzucony.

3. Jaka będzie nagroda?

Nagrodą będzie Upiorny Lizak, który trwa 24 godziny(można go zakładać i zdejmować), daje on bonusy: +15% silny przeciwko potworom oraz +2000 PŻ.

4. Ile czasu trwa konkurs?

Wszystko jest zależne od tego jak gracze będą wybierać pytania.

Konkurs kończy się w momencie, gdy zostanie dziesięciu lub mniej graczy.

5. Za podpowiadanie można zostać ukaranym?

Podpowiadanie nie jest zabronione, ale robiąc to przedłużasz czas do rozdania nagród.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...