Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2.pl [Dedyk] [Hard]

vM3ntos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pobiorę i zobaczę czy naprawdę warty ten serwer czegoś.
Grałem ostatnimi czasy na różnych serwerach moim ostatnim był Mortis ale doszło do tego wbiłem zalogowałem się osiągnąłem 15 poziom i clienta usunąłem do kosza.
@. Serw spoko jest po mimo wbiciu 3 poziomu :> bo z tego co widzę exp leci przyzwoicie. Ale i mam kilka pytań bo w prezentacji się nie dowiedziałem.

1.Konia dostałem od stajennego 1 poziom. Co ile czyta się medali i jaki % że wejdzie od 2-10 a ile % aby zaliczyło na 11 poziom konia.
2.Ile ku do g1.?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A pobiorę i zobaczę czy naprawdę warty ten serwer czegoś.

Grałem ostatnimi czasy na różnych serwerach moim ostatnim był Mortis ale doszło do tego wbiłem zalogowałem się osiągnąłem 15 poziom i clienta usunąłem do kosza.

@. Serw spoko jest po mimo wbiciu 3 poziomu :> bo z tego co widzę exp leci przyzwoicie. Ale i mam kilka pytań bo w prezentacji się nie dowiedziałem.

1.Konia dostałem od stajennego 1 poziom. Co ile czyta się medali i jaki % że wejdzie od 2-10 a ile % aby zaliczyło na 11 poziom konia.

2.Ile ku do g1.?

1. Do 10 poziomu oddajesz medal u Stajennego co 1h. Po osiągnięciu 10 poziomu, musisz wykonać misję - zabić 100 łuczników na pustyni w ciągu godziny. Później musisz zdobywać Amulety Konne w trudnym lochu i zabijać potwory z konia, a ostatnia misja to zabicie 200 driad w ciągu godziny.

2. Do g1 trzeba przeczytać 55 ksiąg, ale z metinów dropi do 7 ksiąg.

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam, do jutra powinien ukazać się update, niezbędne będzie pobranie najnowszej wersji klienta gry tuż po update.

Opublikowano

Zapraszam gorąco na serwer, mega fajny! ^^

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Dziś ukończyłem tworzenie update, zaczynam uploadować nowego klienta i aktualizuję serwer.

Później opiszę co nowego zostało dodane, co zostało zmienione itd.

Serdecznie zapraszamy do gry!

@

Lista Zmian:

-Dodanie Skybox'ów(w m1,m2,m3 skybox zależny od pory dnia)

-Dodanie kostiumów

-Dodanie nowych fryzur(Afro, Kapelusz)

-Dodanie dropu Antycznych Szkatułek(dropią z niej zmianki, medale smoka, pierścienie expa itp.)

-Zmiana grafik klienta gry

-Nowy, ładniejszy wygląd miast

-Ułatwiony drop ulepszaczy

-Naprawiona Wieża Demonów

-Dodanie nowych wierzchowców

-Dodanie przedmiotów specjalnych(Pierścień Półksiężyca, Lizak, Kolczyki z kości Tygrysa itd.)

-Edytowany drop skrzynek z kamieniami duszy z metinów(Ograniczenie do skrzyni jednego kamienia, ale może dropnąć do 3 skrzyń)

-Dodanie wędki oraz wymagany ulepszacz Rybia Ość do niektórych przedmiotów na +7

-Naprawiony Pierścień Języka oraz dodany do Handlarki Różnościami na pół godziny

Z racji tego, że każdy z graczy musi pobrać na nowo klienta gry event walentynkowy będzie trwał od dziś(14.02.2014) godziny 18 do jutra(15.02.2014) godziny 24.

Opublikowano

Wole zwyklego Metin2 jako Hard.

Każdy woli co innego. Szczerze to wątpię, aby kogokolwiek interesowało Twoje zdanie na temat serwerów prywatnych. Zwyczajnie serwery typu hard mają to do siebie, że nie trzeba się aż tak męczyć jak na Globalu.

Opublikowano

Nadal trwa drop walentynkowy, serdecznie zapraszamy.

Z okazji walentynek został przygotowany event.

Event dotyczy dropu Skrzyń Amora po dziesięć sztuk w kolorach różowym oraz niebieskim, ze wszystkich bossów oraz metinów.

Ze wszystkich potworów będzie można zdobyć czekoladkę, cukierek, czerwoną oraz żółtą różę.

Z racji tego, że każdy z graczy musi pobrać na nowo klienta gry event będzie trwał od dziś(14.02.2014) godziny 18 do jutra(15.02.2014) godziny 24.

Opublikowano

Ile jest osób online średnio?

Czy Antyczne Skrzynie dropią z każdego moba?

Są często eventy?

M3ntos nie udzieli takiej informacji

Zależy jaka grupka mobów.

Możliwe.

Opublikowano

Nie zagram, Ekipa serwera mi się nie podoba oraz to że już jest sporo hardów a tu kolejny ;(

cooltext1_ehapnhx.png

Wyjdź z tą reklamą, lipnym serwerem i stroną robioną w paincie.

Opublikowano

W paincie to Cie Srata ze Starym zrobili ;(

Lipna to jest twoja nadzieja że ten serwer się utrzyma.

Oszczędzałeś w chuj na stworzeniu tego badziewia... Brak własnego Forum.Domena za grosze .. Ile za domene daleś? 30lvl na Pl'u?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...