Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2.pl [Dedyk] [Hard]

vM3ntos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie żeby boja można było odebrać od razu albo po godzinie...

Nie przesadzaj, już i tak ułatwiłem sprawę z koniem do 10 poziomu.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LongjuYt2 był lepszy słabo wam to hopy wyszło do pola a nei serwery robic.

Niestety nie mamy pola, także pozostaje nam tylko prowadzenie sieci serwerów. :(

Opublikowano

Nareszcie nieprzesadzony hard ; ) Dzięki

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Najlepszy serv! Wbijać Wbijać ! Nie ma drugiego takiego harda, że tak.. hmm, nie dla lam :D

Opublikowano

Wielkim nieporozumieniem jest że tak dopracowany, stabilny i niepowtarzalny server jest zasiedlany przez tak małą liczbę graczy.. !

Tyle szajsu wokół, wielce pro elo dopracowane hardy a nikt nie zauważa longju-,-

Bezsprzecznie top1, wracam do tego servera 4 raz (zwątpiłem bo mało co na servie wiary) i mam nadzieje że ten server wstanie z kolan bo team się napracował.. jak na tacy uczciwa rywalizacja, gra całkowicie pozbawiona nudy.

Poświęć te 10-15 minut na pobranie clienta i zagraj, gwarantuje że długo nie odejdziesz. :)

Gz za tego serva, pozdro

Opublikowano

Wielkim nieporozumieniem jest że tak dopracowany, stabilny i niepowtarzalny server jest zasiedlany przez tak małą liczbę graczy.. !

Tyle szajsu wokół, wielce pro elo dopracowane hardy a nikt nie zauważa longju-,-

Bezsprzecznie top1, wracam do tego servera 4 raz (zwątpiłem bo mało co na servie wiary) i mam nadzieje że ten server wstanie z kolan bo team się napracował.. jak na tacy uczciwa rywalizacja, gra całkowicie pozbawiona nudy.

Poświęć te 10-15 minut na pobranie clienta i zagraj, gwarantuje że długo nie odejdziesz. :)

Gz za tego serva, pozdro

Serwer na pewno będzie stał, powoli zbiera co raz to więcej graczy, a ja przygotowuję update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...