Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju2.pl [Dedyk] [Hard]

vM3ntos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można prosić jakieś info na temat startu servera? bo już nie moge się doczekać.. widze jakieś lvle w ranku ale czy to taka beta? czy jak.. ? oo ;d

Żadna beta, powoli ludzie zaczynają grać. Serwer już ruszył.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server najlepszy wśród tych serverów które ostatnio powychodziły, jak soczysty krzaczek dobrego palonka wśród próbujących się podpucować samosiejek.. czy coś.. no nic, zapraszam! Gra się lepiej niż zaje**ście :P

Opublikowano

Dobra, to tak albo dodajcie drop sztabek 50,100k, albo zmniejszcie nieco ceny ulepszania...bo mnie na 20 lvlu nie stać żeby sobie cofnąć skila...nie wspominając już o eq...i dodajcie zwój cofania skila za symboliczną kwotą

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Dziwny system ulepszeń broni to po pierwsze, po drugie w prezentacji pokazane jest tylko jedno królestwo...

System ulepszeń hełmów też dziwny, wychodzi na to, że z hełmu na 1 poziom robi się hełm na 21 poziom, a zniego na 41 poziom i tak dalej? To samo tarcze.

I te 2 nowe mapki do expa po ch^j?

Gdyby nie te wyżej wymienione rzeczy zagrałbym... A tak to na siłe nayebane nowości aby było.

Opublikowano

Dziwny system ulepszeń broni to po pierwsze, po drugie w prezentacji pokazane jest tylko jedno królestwo...

System ulepszeń hełmów też dziwny, wychodzi na to, że z hełmu na 1 poziom robi się hełm na 21 poziom, a zniego na 41 poziom i tak dalej? To samo tarcze.

I te 2 nowe mapki do expa po ch^j?

Gdyby nie te wyżej wymienione rzeczy zagrałbym... A tak to na siłe nayebane nowości aby było.

Tak bardzo boli Cię to, że jest pokazane jedno królestwo?

System ulepszeń masz tam, gdzie są strzałki.

Pomyśl o tym ,że będzie tam wiele nowych potworów, metinów, przedmiotów.

No pewnie, że na siłę. Polecam kupić sobie maść na ból d. Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak bardzo boli Cię to, że jest pokazane jedno królestwo?

System ulepszeń masz tam, gdzie są strzałki.

Pomyśl o tym ,że będzie tam wiele nowych potworów, metinów, przedmiotów.

No pewnie, że na siłę. Polecam kupić sobie maść na ból d. Pozdrawiam.

Tak, bardzo mnie to boli, pokazujecie tym, że nie macie kompletnego pojęcia o grze.

Aha czyli system ulepszeń zyebany...

Nowych? ''Nowych'' masz pewnie na myśli ''nowe'' potwory, metiny, przedmioty które są na każdym dosłownie każdym serwerze. I te ''nowości'' mają już z rok jak nie lepiej... I jestem pewien, że każdemu się już, że się tak wyrażę ''przejadły''.

Hah, i jeszcze to gimbusowe powiedzonko...

Takim podejściem graczy nie zdobędziecie. Nie lekceważcie ich i nie traktujcie protekcjonalnie bo bez nich nie istniejecie.

Opublikowano

Ogólnie server ok...aleeee brak butów wiatru!! Mega koszmar, brak kasy, koszt cofniecia skila 100k i nie ma 100% że wejdzie 11 razy aure cofałem czyli 1,1kk czyli pół dnia na zarobek bo z misji dostajemy po 10k...do tego wbijanie lvla konia to jakieś nie porozumienie...oddaje się stajenemu konia na 2h z medalem i po tym czasie jest do odebrania z lvlem konia chcąc zrobić boja 20h przy dobrych wiatrach...ludzie rozumiem że hard ale poprawcie to troche...

Opublikowano

Ogólnie server ok...aleeee brak butów wiatru!! Mega koszmar, brak kasy, koszt cofniecia skila 100k i nie ma 100% że wejdzie 11 razy aure cofałem czyli 1,1kk czyli pół dnia na zarobek bo z misji dostajemy po 10k...do tego wbijanie lvla konia to jakieś nie porozumienie...oddaje się stajenemu konia na 2h z medalem i po tym czasie jest do odebrania z lvlem konia chcąc zrobić boja 20h przy dobrych wiatrach...ludzie rozumiem że hard ale poprawcie to troche...

Cena cofnięcia skilla zostanie zmniejszone do 10k złota, mikstury ruchu - cena zostanie zmniejszona do 2k za sztukę, mikstury ataku - cena zostanie zmniejszona do 3k za sztukę.

W takim razie lepsze jest jeżdżenie do punktów? Może zaproponuj coś od siebie, a nie tylko narzekasz. ;) Bardzo chętnie przeczytam propozycje graczy.

Opublikowano

No np po prostu klikniecie na medal i dostanie lvl konia i potem misja jak na pl? albo zabicie 3 metinow cienia albo coś...?

Opublikowano

Wkrótce zostanie dodany system polecania serwera znajomym, w zamian za polecenie gracza będziemy otrzymywać smocze monety.

No np po prostu klikniecie na medal i dostanie lvl konia i potem misja jak na pl? albo zabicie 3 metinow cienia albo coś...?

Muszę to przemyśleć, prawdopodobnie medal będzie się oddawać do stajennego co godzinę, ale bez zabierania konia.
Opublikowano

Nic nowego, zwykły przeciętny priv ... ;x

Poza tym coś mi się zdaję, że z tym starym właścicielem to kolejna ściema ^.^

Jaka kolejna ściema? o.O Wiele osób nie rozumie, że nazwę można odkupić... Nie mam nic wspólnego ze starymi wersjami tej nazwy serwera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...