Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ohohoh! Ymir już czeka na was mam jego lokalizację!

Tanei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udzielić się każdym może ale jeśli chodzi o grube Miliony które zarabiała firma Gameforge itp... To jeśli ktoś z nich trafi na nasze forum będę ściśle sprawdzać każdą osobę która wypowiedziała się w temacie związanym z Source

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę się wypowiadał ale dostałem info, że pliki które są udostepione nie są bez powodu w sieci jest w tym Nie mały Haczyk lecz Duży. Dlatego osoby które nie chcę mieć problemów radził bym usunąć wszystkie swoje posty z Tematów związanych z Source. I wiadomości na PW.

Własnie zadzwoniłem do firmy webzen, i zgłosiłem im iż Pan udostępnia publicznie ich dane.

Radziłbym panu zamknąć drzwi i zaspawać metalową kratą + jakieś spawy przy nawiasach tylko takie żeby nie puściły.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Udzielić się każdym może ale jeśli chodzi o grube Miliony które zarabiała firma Gameforge itp... To jeśli ktoś z nich trafi na nasze forum będę ściśle sprawdzać każdą osobę która wypowiedziała się w temacie związanym z Source

Super, ja słyszałem że kiwi to kanibale

68821_kiwi.jpg

Opublikowano

Jesteście coraz bardziej żałośni..

Nie wiem, czy się śmiać, czy już płakać. (?) :confused:

całe to mpc jest żałosne. teraz to nie forum tylko walka o hajs i nic więcej...

nlcEZxg.png

Opublikowano

To nie jest coś takiego, że ktoś komuś ukradł Laptopa wartego np. 2500zł. To jest coś więcej to są Pliki robione przez programistów Latami które przynosiły im Grube grube grube Miliony.... A teraz ich praca która była robiona przez kilkanaście lat jest udostepiona na forum. I osoba która byśli, że Yamir będzie siadział cicho i nic z tym nie robił i będzie patrzał jak jego grube grube grube Milony powoli zaczną znikać. To ta osoba chyba po sylwestrze jeszcze nie Wytrzeźwiała

Opublikowano

To nie jest coś takiego, że ktoś komuś ukradł Laptopa wartego np. 2500zł. To jest coś więcej to są Pliki robione przez programistów Latami które przynosiły im Grube grube grube Miliony.... A teraz ich praca która była robiona przez kilkanaście lat jest udostepiona na forum. I osoba która byśli, że Yamir będzie siadział cicho i nic z tym nie robił i będzie patrzał jak jego grube grube grube Milony powoli zaczną znikać.

Super, ja kilka sekund pisałem tego posta i wydałem na niego aż 30 groszy.

Opublikowano

To nie jest coś takiego, że ktoś komuś ukradł Laptopa wartego np. 2500zł. To jest coś więcej to są Pliki robione przez programistów Latami które przynosiły im Grube grube grube Miliony.... A teraz ich praca która była robiona przez kilkanaście lat jest udostepiona na forum. I osoba która byśli, że Yamir będzie siadział cicho i nic z tym nie robił i będzie patrzał jak jego grube grube grube Milony powoli zaczną znikać.

A czy czasem nad sf też nie spędzili dużo czasu? i co gówno

Opublikowano

Ja nad Ymir mam pełną kontrole, trzymam ich szefa u siebie w lodówce więc nic Wam nie grozi.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

To nie jest coś takiego, że ktoś komuś ukradł Laptopa wartego np. 2500zł. To jest coś więcej to są Pliki robione przez programistów Latami które przynosiły im Grube grube grube Miliony.... A teraz ich praca która była robiona przez kilkanaście lat jest udostepiona na forum. I osoba która byśli, że Yamir będzie siadział cicho i nic z tym nie robił i będzie patrzał jak jego grube grube grube Milony powoli zaczną znikać. To ta osoba chyba po sylwestrze jeszcze nie Wytrzeźwiała

Właśnie zostałeś zgłoszony na policję za napisanie posta o source na mpc oraz publikowanie danych serwera webzen.

Kązdy wie że daronian pierwszy miał source i już nimi handlował :D

Opublikowano

A czy to nie miliardy?

Chłopy mam problem....

emvideo-youtube-gAxVR2tvpA4_3.jpg

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

@UP

Napiszę tu małe sprostowanie, bo wam tego nie da się uświadomić.

Ymir na bank już wie o wycieku i jedyne co mogą zrobić to karać skutecznie w krajach w których mają siedzibę.

Wiecie dlaczego gońcy uciekają z kraju?

Każdy naiwniak tutaj ma ból dupy bo znajdą go po IP, a wiecie w jakim kraju wgl. mieszkamy, czy nie zeszła wam jeszcze cipa po wczoraj?

:confused:

screenshot_10.jpg

Opublikowano

@UP

Napiszę tu małe sprostowanie, bo wam tego nie da się uświadomić.

Ymir na bank już wie o wycieku i jedyne co mogą zrobić to karać skutecznie w krajach w których mają siedzibę.

Wiecie dlaczego gońcy uciekają z kraju?

Każdy naiwniak tutaj ma ból dupy bo znajdą go po IP, a wiecie w jakim kraju wgl. mieszkamy, czy nie zeszła wam jeszcze cipa po wczoraj?

:confused:

Wiedza? Oni siedza i liczą hajs oraz planują wszczęcie cyber wojny z Polską.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Tak naprawde to jestem z ymiru i mówię że tylko kraizy i tanei zostaną zgłoszenie na policję. Pan daronian który śledził zmiany na naszych serwerach i pobierał każdą aktualizację + pobierał aktualizacje na hackshielda lodówek także siedzi, a wasze wszytskie komputery już wybuchają.

Z poważaniem członek zespołu Ymir.

Opublikowano

Wy sobie ludzie nie zdajecie sprawy co w wgl piszecie weźcie się zastanówcie. Nawet nie zdajcie sobie sprawy, że Możecie mieć przez to wielkie problemy Jak za kradzież EQ w Metin2 grozi 3 lata więżenia to za kradzież Source 30 lat więzenia.

http://www.youtube.com/watch?v=9sNWqb_x_vY

http://www.youtube.com/watch?v=RofeyEkKfng

Super, ta informacja odmieniła moje życie. Tak na serio, kogo to obchodzi? Napisałeś raz chyba już wystarczy. Robisz się strasznie nudny, słaby troll z Ciebie.

Opublikowano

Tydzień góra dwa i wszystko wróci do normy skończy się jaranie czymś czego 90% forum nie będzie potrafiło wykorzystać (w tym ja). Ymir nawet gdyby miał ścigać osoby, które posiadają source to pomyślcie sobie osób jest na pewno parę tysięcy i każdemu zakładać sprawę w sądzie? Nie sądzę, że im się to opłaca. Poza tym polityka w wielu krajach jest inna i nie mogą oni narzucać nam swojego prawa :)

^^

Opublikowano

Tak naprawde to jestem z ymiru i mówię że tylko kraizy i tanei zostaną zgłoszenie na policję. Pan daronian który śledził zmiany na naszych serwerach i pobierał każdą aktualizację + pobierał aktualizacje na hackshielda lodówek także siedzi, a wasze wszytskie komputery już wybuchają.

Z poważaniem członek zespołu Ymir.

WYBUCHAJO?! JA MAM FORTRONA, WHiTE LiST.

screenshot_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...