Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

robilem to juz 3 razy i gowno nie dziala ;/

Co wy opowiadacie... mi zadziałało pobrałem sp 1 na win 7, zainstalowałem frameworka 4.0 i zrobiłem to co CJ napisał i działa

Opublikowano

Jeżeli macie znaki ????? i bład z C++

WINDOWS 7/Vista:

START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia i wybieramy "Uruchom jako administrator".

W konsoli wpisujemy: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800

wciskamy enter. Restart komputera, i macie.

WINDOWS XP

Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj.

Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800

Zapis, restart komputera i macie.

Edit.

Jeżeli to nie pomoże ściągnijcie servis packi oraz NetFramerworka.

Nastepnie gre włączajcie przez binke 4Death.pl BEZ "uruchom jako administartor"! Patcher służy tylko do aktualizacji!

na xp to wgl nie dziala. dopisuje ta linijke i jak robie reinstall kompa to grafika 4bitowa sie robi...

Opublikowano

2xUp nie reinstall tylko użyć takiej opcji jak : Uruchom ponownie ;)

wiem :D sorki , źle napisałem :D

haha , ale tandeta ... Jak włączam na full ekran wyskakuja ?????? a jak na window to runtime error...

Opublikowano

U mnie narazie wszystko już działa tylko te LaGi...... Uporajcie się z tym

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Jezu znaki zapytania i runtime można naprawić a lagów które są w grze jakoś się nie da -.-

Opublikowano

Ja nie mam żadnych znaków zapytania czy runtime. Ludzie to po prostu głąby, które nie potrafią pobierać servicepacków albo zaktualizować netfreameworka.

Zróbcie coś z lagami i będzie gites.

123

Opublikowano

Tylko te lagi, nie wiem sam czy to maszyna jest słaba, czy jest ona tylko źle przygotowana ...

Opublikowano

mnie zaraz szlak jasny trafi.. jak nie runtime to znaki zapytania ... no kurde...

w config wybierz gre w oknie a co do runtime to był podawany tut. tak ciężko cofnąć się jedną strone?

nlcEZxg.png

Opublikowano

Maszyna za 5 zł , z lagami robicie i robicie i nie widać efektów, polacze sie na minute na serwa i wywala mnie na 10 xD Nie mówiąc o 10 minutowym "Zaraz zostaniesz polaczony z serwerem"

Opublikowano

w config wybierz gre w oknie a co do runtime to był podawany tut. tak ciężko cofnąć się jedną stronE

Zrobilem z tym runtime i to nic nie dalo . net fram. 4.0 i runtime 2012 . to ja juz nwm

Opublikowano

a zresetowałeś pc?

może zainstaluj DirectX 11?

zrestartowałem tak z 8-9 razy :) spróbuje tego directx

directx 11 nie dziala na win xp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...