Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomijając fakt, że są straszne lagi i się wbija 5min serwer spoko. Raczej zostanę na jakiś czas na nim z nadzieją na lepsza maszynę ;D

To nie jest wina maszyna.

Co do forum - nie wiem. Ktoś przekierowanie zrobił, bo wszystkie pliki w ftp są więc trzeba czekać na administracje.

@up

zaktualizuj biblioteki c++

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Ja chociaż czekam za jakimś info od administracji . Nie rozumiem tego... Ja mam wiecznie błąd łączenia a online 100+....

Specjalista
Opublikowano

Up nie opłaca się totalne dno.

Może serwer jest bardzo dobry lecz te lagi to masakra.

Wbija się na serwer 5 min,żeby zmienić eq czekasz przynajmniej 10-15 sek.

Żeby npc otworzyć to też trzeba się męczyć w choj,dopóki tego nie zmienią na serwer nawet nie wbijam :/

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

btw poraz kolejny zbugowane mpcforum nie moge wejść w profil op'a tego tematu tak wiec napiszę tutaj

1. Sprawdz wszystkie questy czy przypadkiem któryś się nie zapentlił (macie tych 200 graczy, quest zapętli sie 200x i to może być powód lagów a nie koniecznie DDoS'y)

2. Napisz na pw a podeślę Wam/Ci komende do zablokowania oraz zaprezentuje coś fajnego czego także nie zablokowaliście.

wielki znawco , poblokowali wszystko już żeby zmniejszyć lagi , lvl za zabicie też narazie zablokowali.

Opublikowano

wielki znawco , poblokowali wszystko już żeby zmniejszyć lagi , lvl za zabicie też narazie zablokowali.

serwer wstanie to przyjdę i zaprezentuje Ci ze nie jest nic poblokowane na pw napisz gdzie mam przyjść gdy logowanie będzie on

Opublikowano

Serwer działa, ale lagi straszne.

Pozdro dla tych ludzi wytrwałych na zdjęciu:fb739d4fdefeb.jpg

Macie już sposób, żeby wyeliminować ???, przy zalogowywaniu się?

W kliencie masz plik o nazwie Poradnik_ze_znaczkami_zapytania :>

A w nim:

Jeżeli macie problem ze znakami zapytania: Wlaczajcie autopatcher.exe jako administrator (prawy guzik myszki, uruchom jako administrator) lub klienta włączajcie przez 4Death.pl nie przez patchera! Jeżeli to nie pomaga zainstalujcie servis packi oraz Net Framerworka!

UWAGA: Patchera używajcie tylko wedy kiedy chcecie aktualizowac klienta!
UWAGA: Jeżeli ktoś nie widzi npc zapraszam na strone głowną żeby pobrać łatkę !
Opublikowano

Ale gdzie tutaj ta cała administracja ??? Raczej postawili go na faście by tylko coś tam zarobić, bo gdyby tak nie było to napisali, by co kolwiek z czym się starają uporać itp.

1377863814-U611928.png

Specjalista
Opublikowano

Włączcie autopatchera to raczej nie będziecie mieli błędu :)(logowanie itp.)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwer działa, ale lagi straszne.

Pozdro dla tych ludzi wytrwałych na zdjęciu:fb739d4fdefeb.jpg

W kliencie masz plik o nazwie Poradnik_ze_znaczkami_zapytania :>

A w nim:

Jeżeli macie problem ze znakami zapytania: Wlaczajcie autopatcher.exe jako administrator (prawy guzik myszki, uruchom jako administrator) lub klienta włączajcie przez 4Death.pl nie przez patchera! Jeżeli to nie pomaga zainstalujcie servis packi oraz Net Framerworka!

UWAGA: Patchera używajcie tylko wedy kiedy chcecie aktualizowac klienta!
UWAGA: Jeżeli ktoś nie widzi npc zapraszam na strone głowną żeby pobrać łatkę !

Nie działa :) Dalej ??? przy próbie zalogowania.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

jebe ten serwer beznadzieja bledy z ??? i C++ lagi ze huy administracja nie odpowiada przenosza maszyne ze swoejgo komputera na siostry bo mysla ze cos im to da zegnam narqa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...