Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra pobrałem Net Frameworka, Micrsofta Visual i nic. Odpalam go tak jak w poradniku w kliencie i dalej nic... Moze ktos pomoc ?

thetrahydrocannabinol

SADZIĆ

PALIĆ

ZALEGALIZOWAĆ

!!!

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ogarną serwer, to będzie kosa, bo najlepszy serwer PvP ever - zgrajcie ludzie i zmagajmy się ze sobą. :P

Nie ma co sie jarać...

Dopiero co wystartował a ty już oceniasz server? Proponuje zobaczyć najpierw inne servery, a potem oceniać ;)

945496meszi.png

Opublikowano

Proszę o pomoc z ????? mam net frameworka 4.0, win 7 mam tą łatkę na procesor AMD, nie wiem co jest HELP

Nikt ci nie pomoże.. PIszę o tym już 2 dzień i odpowiedzi od administracji nie dostałem.

1377531174-U173186.png
Pomocnik
Opublikowano

Jeżeli macie znaki ????? i bład z C++

WINDOWS 7/Vista:

START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia i wybieramy "Uruchom jako administrator".

W konsoli wpisujemy: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800

wciskamy enter. Restart komputera, i macie.

WINDOWS XP

Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj.

Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800

Zapis, restart komputera i macie.

Edit.

Jeżeli to nie pomoże ściągnijcie servis packi oraz NetFramerworka.

Nastepnie gre włączajcie przez binke 4Death.pl BEZ "uruchom jako administartor"! Patcher służy tylko do aktualizacji!

Opublikowano

Nikt ci nie pomoże.. PIszę o tym już 2 dzień i odpowiedzi od administracji nie dostałem.

Oni także nie wiedzą o co chodzi ;)

Sporo ludzi ma z tym problem i z c++, dlatego jak tak dalej będzie to będzie tyle grało, ile gra w tej chwili...

945496meszi.png

Opublikowano

Jeżeli macie znaki ????? i bład z C++ WINDOWS 7/Vista: START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia i wybieramy "Uruchom jako administrator". W konsoli wpisujemy: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 wciskamy enter. Restart komputera, i macie. WINDOWS XP Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj. Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800 Zapis, restart komputera i macie.

Jak to dopisać? Pod tymi linijkami czy obok na XP?

Opublikowano

Jeżeli macie znaki ????? i bład z C++ WINDOWS 7/Vista: START->AKCESORIA->Prawym myszy na Wiersz Polecenia i wybieramy "Uruchom jako administrator". W konsoli wpisujemy: bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 wciskamy enter. Restart komputera, i macie. WINDOWS XP Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie ->Ustawienia -> Edytuj. Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800 Zapis, restart komputera i macie.

robilem to juz 3 razy i gowno nie dziala ;/

Opublikowano

To jest tylko na C++ i nie wszystkim działa :)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Jak zrobiłeś te czynności co napisał CJ to usuń całego klienta (zostaw tylko klienta zapakowanego w zip albo win rar). Następnie rozpakuj zaktualizuj autopatchera i spróbuj czy teraz Ci wyskakuje.

Opublikowano

Dobra c++ i znaki zapytania swoją drogą a co z tymi lagami jezu wytrzymać się nie da .. Jakaś informacja może kiedy to naprawicie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...