Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][PVP]

4Death

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Dziwicie się jak to klient aline2, i miała być nowa maszyna o 22 o.O

Panie mondraliński nie jest to client Aline2...

@Top macie wgl forum ?? Bo mnie przenosi na metin2.list ;/

Może mają jakąś zjebaną maszynę za 100 zł,a tylko napisali że taka "dobra".

Bo skoro 90 i lagi to naprawdę zadziwiające :/

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

sciagnole wbilem , pobralem questa zeby dostac 140 lvl i juz nie moge wejsc , bessens =.=

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Server kozacki do zabawy i wojenek :D tylko niech ogarna te lagi -.-

@Aw

Dlaczego mi lvl nie leci za zabicie kogos? ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

btw poraz kolejny zbugowane mpcforum nie moge wejść w profil op'a tego tematu tak wiec napiszę tutaj
1. Sprawdz wszystkie questy czy przypadkiem któryś się nie zapentlił (macie tych 200 graczy, quest zapętli sie 200x i to może być powód lagów a nie koniecznie DDoS'y)
2. Napisz na pw a podeślę Wam/Ci komende do zablokowania oraz zaprezentuje coś fajnego czego także nie zablokowaliście.

Opublikowano

Dekoder w prezce, kryć sie xD

Tak serio

Mam jakieś bugi i nie chce mnie zalogować, a jak sie loguje to za 5 min mi clienta wyłacza :C

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Ja już nie wiem co mam o tym serwerze myśleć. Nie dosyć ze wbijesz na 10 minut to przez 2 godziny mam błąd... lagi jak skurwesyn ... wczoraj to samo... nie czaje Was ludzie.. Robicie serwer to do czegoś trzeba się zobowiązać i kupić dobra maszynę a nie z tesco za 1000 zł ... Myślcie barany... Jeżeli to ten sam harnaś o którym myślę co miał serwer ravians to nie mamy co liczyć na grę ...

Opublikowano

Pomijając fakt, że są straszne lagi i się wbija 5min serwer spoko. Raczej zostanę na jakiś czas na nim z nadzieją na lepsza maszynę ;D

Opublikowano

Ogólna koncepcja serwera jest jak dla mnie genialna.

Jednak za dużo najebane w cliencie co powoduje wywalanie tych "??????" oraz Run Time związane z C++.

Kolejna sprawa to maszyna, ciężko stwierdzić, czy jest to baaardzo słaby dedyk/komputer/VPS, a może jest to mocny dedyk słabo skonfigurowany + wielkie pakiety nie niego idą.

Najdziwniejsze jest to, że od 19 kiedy to miała się odbyć zmiana maszyny, oni nie zrobili nic, siedzieli i co jakiś czas CJ napisał, jest coraz lepiej, zbliżamy się do celu...

No cóż ja czekam do 13 na jakąś odpowiedź ze strony administracji ...

PS

Administracja forum to też porażka, nie potrafili zmienić praw dostępu do działu, bo harnaś im zmienił, a pisali, że mają problemy z ACP xD

Opublikowano

Ściągam Clienta, sprawdzę serwer, myślę że po prezentacji prezentuję się przepięknie, cóż czytam z waszych opini to serwer ma straszne lagi, ale jak czytalem w prezentacji cały czas na nim pracują, może nie spodziewali się tak dużej ilości graczy, chodź panowie serwer pvp przyciąga dużo ludzi, bo jak na ''medium" ludzie dążą do tego żeby wbić lv , eq i pvp. tak na 4 fun nie trzeba praktycznie nic i dlatego jak już robicie serwer 4fun pvp - musicie być przygotowani na to że iż ponieważ graczy z dnia na dzień przybywa, ten serwer ma bodajże 2 dni? a już są narzekania? ojj , nie dobrze, nie dobrze... ale cóż poczekamy zobaczymy , mam nadzieję że serwer się rozwinie i będzie ogar bez większych problemów.

Pozdrawiam , Wszystkich Graczy, użytkowników i Administrację.

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...