Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są hejty i pisze że medium. A to nie jest serwer aby wbić 250lvl i pa pa bo już wszystko osiągnąłem. Może na innych serwerach medium które sa nie dopracowane wbijesz max lvl w 1-2 dni. A tu trzeba sie wysilić i wydropić.

Hwang jak nie wiecie jest to zbroja do expa bo daje dużo obrony i nie łatwo ją zrobić. Wiadomo że hwang nie jest dobry na pvp tylko stalka.

Wy myślicie że każdy z hwangiem biega ?

Na ss jest przedstawiona z jakiej zbroi tego hwanga uzyskać.

Ile wy gracie w tego metina -.-

Hwang = zbroja expa

Stalka = zbroja do pvp

yt1f.png

Opublikowano

Trochę nie pasuje mi to, że 70lvl połozy spokojnie 150. Dlatego nie opłąca się expic a zeby eq zrobic na klasy to cała tylnia strona w eq potrzebna jest a tego nie lubie.

Zakonczyłem dzisiaj tam grę wraz z ekipą.

@Oczywiście serwer polecam, tylko to nie dla mnie serwer :D

Opublikowano

Koniec gry + do wygrania naszyjnik perfect i eq na sure 104lvl!

Opublikowano

Można ;D

Wystarczy mieć wyedytowane locale_pl wykasowane all gówniane itemy i na ziemi widzisz tylko sztabki, do tego autobicie.autopickup i mobberhack i można farmić

Ja teraz dostałem na 2 konta bana po 800 sztabek all rodzajów, ale sie nie poddaje xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Budowniczy
Opublikowano

To nie jest ten sam serwer.. Pustki niestety świecą, robisz na 80lv pro eq i padasz 150 bo masz 6/7..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jak tutaj będzie 1k na starcie to mi kaktus na ręce wyrośnie .

Nic specjalnego serwer jak każdy inny

Nie zagraj , elo !

a jednak ilość graczy w start przekraczała 1k osób ;]

YAY

Opublikowano

a jednak ilość graczy w start przekraczała 1k osób ;]

niestety ale 1k osób nie było .. na starcie cały czas patrzyłem na licznik i było lekko ponad 900 ;)

Opublikowano

niestety ale 1k osób nie było .. na starcie cały czas patrzyłem na licznik i było lekko ponad 900 ;)

Nawet nie patrzyles na licznik to po co robisz ludzi w chu*a ?? Na starcie bylo ponad 1k , wiem bo z ciekawości popatrzyłem na licznik na stronce na starcie :)

Opublikowano

@up a teraz jest max 400 :)

Moge wiedziec jak juz dobili 206 level? to fizycznie nie mozliwe!

Ale to nie zmienia faktu ze serwer np. systemem ulepszen oddaje klimat Pandory lecz to nie jest w 100% to samo :)

Ale da sie grac tylko trudno z itemami.

Opublikowano

W dniu otwarcia serwera wielu graczy robiło nocke na PD z IS, a po 24h od startu ktoś miał już 140+ o ile dobrze pamiętam. Czyli można powiedzieć że duszą tam lv non stop, tym bardziej że od wczoraj są raty 150%.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@up a teraz jest max 400 :)

Ale to nie zmienia faktu ze serwer np. systemem ulepszen oddaje klimat Pandory lecz to nie jest w 100% to samo :)

Ale da sie grac tylko trudno z itemami.

Ludzie teleportuja sie na kamer modzie na wyzsze mapy.
Opublikowano

@up Przepustek na mapy? o czym ty mowisz

PS. mam pytanie zeby sie tepnac na mapke od wyzszego lvla to trzeba miec kogos np. 110+ czy jest inny sposob

Opublikowano

Nawet nie patrzyles na licznik to po co robisz ludzi w chu*a ?? Na starcie bylo ponad 1k , wiem bo z ciekawości popatrzyłem na licznik na stronce na starcie :)

To chyba na inny licznik patrzyłeś :/ ja widziałem około 950 online (patrzyłem na licznik przez pierwsze 10/15min) więc w ch*ja to Ty możesz lecieć

i tak jak wyżej napisał ktoś teraz już zostało 400/500 online ;]

Opublikowano

Polecam zakupić dobre okularki, ponieważ NIE BYŁO 1K tylko 950 +.

Co do serwera, kiedy wejdzie administracja i ogarnie oddawanie nie działających/zbugowanych rzeczy z IS?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...