Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekamy, ciągle czekamy jeszcze 1h i 15 minut ^^

I nie mogę popuścić bo majtki drogie z nike :)

TS : xxx

Zapraszam do udzielania się na forum serwera :)

Jesteś administratorem? Ile ty masz lat zachowanie gimbazjalisty ...

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcialbym sie zapytac jak bedzie z bonami czy beda wchodzic szybciej perfekt niz na pandorze , czy sa 5/10/15 itp ?

Opublikowano

Co do kd to nie będzie się opłacało nawet robić.. z +5 na +6 1% w tą czy w tamtą to bardzo mało.. gdyby było np. co 3% jeśli chodzi o krytyka.. To coś by zmieniło. Zbroje i bronie już stare, wszystkim się chyba znudziły, na internetach jest pełno, znacznie lepiej wyglądające itemy więc nie widzę sensu dodawania takich..

Zbieram like ;x

Opublikowano

W ogóle administracja ma absurdalne zachowanie. Dostałem bana za to że wrzuciłem filmik na Shout boxa... Skąd mogłem wiedzieć że nie wolno ?

Opublikowano

W ogóle administracja ma absurdalne zachowanie. Dostałem bana za to że wrzuciłem filmik na Shout boxa... Skąd mogłem wiedzieć że nie wolno ?

Są regulaminy.

Jest forum , jest team speak a wy się tu pytacie kiedy administacja szykuje się do startu serwera

yt1f.png

Opublikowano

Panowie i Panie zostało nam tylko 5 min do startu.

Wiadomo że na początku mogą być lagi , zawieszenia , błąd łączenia ponieważ wszyscy na raz będziecie się logować !

Teraz jest wszystko w gotowości.

Ponad 300 osób online na forum serwera.

Obciążenie strony jest na 100% więc może strona padać.

Jest bardzo duże zainteresowanie !

yt1f.png

Opublikowano

Panowie i Panie zostało nam tylko 5 min do startu.

Wiadomo że na początku mogą być lagi , zawieszenia , błąd łączenia ponieważ wszyscy na raz będziecie się logować !

Teraz jest wszystko w gotowości.

Zaraz nie wytrzymam , chyba celowo mnie unikasz . Odpowiedz mi co ile calego biologa sie robi, i powiedz czemu ceny przelewów sa takie same jak sms . kazdy wie ze dotpay jest cos takiego jak podatek za sm ale za przelewy nie ma i zawsze przelewy bardziej sie oplacaly a u was daliscie tak samo ..

Opublikowano

Ceny przelewów nie powinny byc takie same jak SMS skoro dostajecie dużo wiecej.

Dajcie tyle % wiecej ile wiecej dostajecie i bedzie sprawiedliwie ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ceny przelewów nie powinny byc takie same jak SMS skoro dostajecie dużo wiecej.

Dajcie tyle % wiecej ile wiecej dostajecie i bedzie sprawiedliwie ;D

SMS to połowa tego co przelew wiec powinniście dostać 2x tyle za tą samą cene ...

Opublikowano

SMS to połowa tego co przelew wiec powinniście dostać 2x tyle za tą samą cene ...

Dokladnie dlatego sie pytam czemu tak zrobili moze uwazali ze sie nikt nie zorietuje

Opublikowano

Dokladnie dlatego sie pytam czemu tak zrobili moze uwazali ze sie nikt nie zorietuje

Ponieważ za SMS'a nie dostają całej kwoty a 1/3 czy tam 1/2 zależnie od tego jak podpisali umowę z DOtpayem.

Każdy kto twierdzi że jest to niesprawiedliwe jest śmieszny :)

Na serwer postaram się wbić ze względu na pokrewieństwo z Pandorą.

Mam nadzieję że będzie rownie stabilny jak ów sewer.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...