Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja osobista opinia na temat serwera jest taka. Ogólnie nie polecam serwera , Administracja nie ogarnia zabardzo widać że amatorzy w tych sprawach , pod drugie nie wzorujcie się na liczniku Online na stronie - jest on podkręcony - na serwerze jest ok. 300 osób. Z tego odpadnie bardzo dużo graczy jak zobaczą co to naprawdę za serwer. Moim zdaniem serwer jest na max 2 tygodnie. Aa i dodam jeszcze jedno serwer psuje 6,7 bon. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Moja osobista opinia na temat serwera jest taka. Ogólnie nie polecam serwera , Administracja nie ogarnia zabardzo widać że amatorzy w tych sprawach , pod drugie nie wzorujcie się na liczniku Online na stronie - jest on podkręcony - na serwerze jest ok. 300 osób. Z tego odpadnie bardzo dużo graczy jak zobaczą co to naprawdę za serwer. Moim zdaniem serwer jest na max 2 tygodnie. Aa i dodam jeszcze jedno serwer psuje 6,7 bon. Pozdrawiam :)

Idioto, masz lajka za głupotę to raz, a dwa.. nie grałeś na pandorze. To jest bliźniaczy serwer pandory, dlatego wszystko jest prawie takie ''same'' między innymi 6-7 bon.. więc o co Ci chodzi? Tak, odpadnie ludzi przez exp xD dziś nikt nie wbije 110, a jak wbije to gz. Chodzi mi o exp w av2 na zinach. Serwer jest postawiony dla kasy, Garelek aka gunwo potrafię to Nitro z ventrisa, Root aka Fakel, też gdzieś się chowa pod innym nickiem.. ogólnie sam serwera nie polecam, bo już żadnego gm'a nie ma w grze, a ludzi na wh milion. Nie pozdrawiam..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer mnie nie zachęcił... całe te ulepszenia kd itp;/ Jak dla mnie metin nie powinien byęć rozwijany na coś więcej (koło fortuny) dla mnie to już lekka przesada

3.png
Budowniczy
Opublikowano

Emm.. Powiem tak. Wbiłem 70 lv.. Myślałem, że rzeczywiście to będzie coś ala pandorka.. Wiem pliki te same, ale niestety nie czuć już tej pandory... Totalna dzieciarnia tam lata, mnie nie przekonało. Podziękuję serwerowi ale powodzenia.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Kolego serwer jest dla wszystkich a nie tylko dla vip z IQ 99

Na pandorze możesz teraz wszystko kupić a tu jest problem bo musisz wydropić. Z czasem fms bedzie mozna kupić od innych itp. Początki są takie że trzeba coś zrobić.

yt1f.png

Opublikowano

Ale serwer nie jest Nitro ani Fakel ani Roota

Przecież Ty jesteś Nitro, beka. xD

ile osób online?

Na pewno nie 800, z 500 max.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Przecież Ty jesteś Nitro, beka. xD

Na pewno nie 800, z 500 max.

I on nie jest w teamie tylko ludzi w chuja robi, myśli, że fejmu sobie narobi i go ktoś przyjmie do teamu po założeniu tematu w "Pomoc dla serwera" :)

@aw

Ile osób jest online, bo ponoć serwer o 18 wystartował. Czy to jest to samo co pandora, czy jakieś zmiany wieksze?

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Budowniczy
Opublikowano

I on nie jest w teamie tylko ludzi w chuja robi, myśli, że fejmu sobie narobi i go ktoś przyjmie do teamu po założeniu tematu w "Pomoc dla serwera" :)

@aw

Ile osób jest online, bo ponoć serwer o 18 wystartował. Czy to jest to samo co pandora, czy jakieś zmiany wieksze?

Powiem Ci, ze wbiłem 86lv i jakoś nie odczuwam pandory.. dodali dużo nowości, co zniszczyło kompletnie klimaty tamtejsze.. + liczba graczy bardzo mnie zawiodła bo bodajże jest około 600-700 graczy, gdzie liczyłem na 2k..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Garelek bronisz tego serwera ż☺e huj oddaj za niego życie najlepiej :).

Ja również nie polecam, nie czuje sie tego co na pandorce a i tak serwer pobugowany jeszcze bardziej niz pandora. Wbiłem 100 lvl i lipa :].

Nie Polecam -.-

Opublikowano

Poprawcie prezke lepiej, bo nic nie wiem konkretnego oprócz lvl i prehistorycznych zbroji.

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Opublikowano

Serwer wystartował, nie jest identyczny do Pandorki, ale też nie odbiega jakoś daleko od niej, więc można polecić. Bardzo dobry kontakt z Administracją. Więc jak na razie same PLUSY :)

Opublikowano

Poprawki :

W dniu dzisiejszym:

- Naprawiono DT

- Naprawiono resp królowej pająka w komnacie (boss)

- Zwiększono drop z metinów w red lesie

- Skasowano/zmieniono nazwy gildii utworzonych na modzie (specjalne zajmowanie nazw :rolleyes: )

Do poprawki jest jedna rzecz o której zapomniałem, tworzenie gildii - można tworzyć od 99lvl ale po relogu gildia znika.

Gildie zakładajcie mimo wszystko od 100 poziomu - wtedy wszystko będzie ok (przy następnej konserwacji to naprawie).

yt1f.png

Opublikowano

Wbilem jako pierwszy 100 lvl i nie narzekam gra się super , administracja pomaga w miarę swoich możliwośći jedynym - jest brak broni na 30 lvl u handlarzy ale da się przeżyć :)

Wbijajcie :)

Opublikowano

@aw

widzisz tutaj gra 800 typa a na twoich gównach grało po 80 cóż..... ból dupy?

Serwer polecam trochę ulepszona pandora ;-) no ale tak jak pisał iGu też liczyłem, że graczy będzie więcej ;p

Opublikowano

Jak chcecie to grajcie ale ja nie zagram bo odrazu odstrasza 6/7 bon na klasy lepiej jak byscie zrobili 6/7 ale staty/hp/moby anie na klasy chcecie zrobic 2-ga pandore i kase zbic nara ale dziekuje za wasz serwer gorszej porazki nie widziałem

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

S2 Pandora <3 Pamietne czasy, zagram 100%

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Wszystko było ok do momentu zobaczenia żółtej stalki, odpychające, żenujące, na tym poziomie jaki prezentuja inne prv to to ARCHAIZM. Nie zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...