Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u handlarza bronią. :P

skąd trutka? xD

Tak jak na pandorze, a tam to truta to było coś! Czyli riper i mocniejsze bossy.

A tak to zapraszam na forum, tam się więcej dowiecie ;)

Na tamtym forum pod Nickiem Error404

Opublikowano

jasne, że zagram :)!! oby tylko admini nie mieli tego w dupie i może jakiś ewent noworoczny by zacząć :D? drop jakiś np szampanów i z nich jakieś unikatowe itemki :)? kto za?

Opublikowano

troche malo nowosci dungeonow itp i ten system ulepszen rodem z sredniowiecza,,,

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Widzę troche Pando*y ale wbije :)

Widzisz pandore bo to pandora s2 polecam mam nadzieje że administracja będzie dbać o serwer.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Witam. Zagram w wielką chęcią.

Ale mam kilka szybkich pytąń.

1. Grałem na pandorze ,ale dawno i nie pamiętam . Czy tutaj także będzie trzeba do tego bodajże 120 lvl, czy jakoś tak żeby wbić na katakumby . Będzie trzeba męczyć się w av2?

2. Gdzie na małym lvl najlepiej dropić sztabki? :)

3. Ile osób może być onnline?

4. Czy na każdym lvl można zmienić profesje? :)

Opublikowano

Witam. Zagram w wielką chęcią.

Ale mam kilka szybkich pytąń.

1. Grałem na pandorze ,ale dawno i nie pamiętam . Czy tutaj także będzie trzeba do tego bodajże 120 lvl, czy jakoś tak żeby wbić na katakumby . Będzie trzeba męczyć się w av2?

2. Gdzie na małym lvl najlepiej dropić sztabki? :)

3. Ile osób może być onnline?

4. Czy na każdym lvl można zmienić profesje? :)

1.Będzie new mapa po atlantydzie

2.Świątynia hwang poradnik na forum pandory jest

3.Na pandorze gra ponad 2,5k+ to tutaj minimum 1k+

4.Jeżeli zwój będzie w is to na każdym.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Uczeń
Opublikowano

usun bs a co masz jakis problem dzieciaku? DziuDziuxp

Ja i tak nie bede korzystal z tego bs bo nie bede mieszal 1 itemu wiec bs wbudowany czy tez nie dla mnie 0 znaczenia...

Opublikowano

Hmmm jeszcze jedno pytanko. Skąd bronie na 30 lvl? Nie ma w prezce a na pandorce nie grałem.

No No polecam oczywiście :) Widzimy sieę o 18 :)

@AW

Skąd bronie na 30?

Z bossow w m2

Budowniczy
Opublikowano

gramy a nie pytamy ten server to może zasłużyć na miano najlepszego w 2013 ;]!

Nie ma co się tak napalać na serwer. Co z tego że to Pan***ra s2? Administracja tam wgl. nie angażuje się w grę. W grze połowa serwera to boty, spamerzy etc. etc.. I co? Dzień w dzień Ci sami, nikt ich nie banuje.

Myślisz, że tutaj będzie inaczej? Admin postawi serwer, 2 lub 3 dni się pointeresuje i znika.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Takie pytanko, jeżeli BS jest wbudowany(dozwolony), to będzie można używać innego? Mieszanie pół godziny jednego itemka mi się jakoś nie widzi, wolałbym od razu 5. ;p

Opublikowano

Takie pytanko, jeżeli BS jest wbudowany(dozwolony), to będzie można używać innego? Mieszanie pół godziny jednego itemka mi się jakoś nie widzi, wolałbym od razu 5. ;p

Jeżeli bs będzie wbudowany to znaczy legalny będzie można używać też innego.

Opublikowano

Poleciłbym serwer gdyby nie Administracja z Ventrisa, ROOT-Fakel, postawi serwer i ma wyjebane( bo to serwer pod hajs jest), Nitro? Nic nie potrafi, tydzień i też będzie olewał serwer.

Nie polecam, nie pozdrawiam.

@Edit: 1x UP - wypierdalaj na swoją paradajsię.. 0

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

178.217.191.210:6460 Wbijać na TeamSpeaka serwera.

Garelek jeszcze go ogarnijcie i good. :)

Nowy nick na forum??? Ganer? prezentacje gildi nawet skopiował :)

Hyper ogarniecie TeamSpeaka wink.png? Odpisz PW propozycję masz.

Zachowanie pana Sagarisa aka Therona aka Ganer aka ..... Współczuje adminowi że dostał tyle spamu na pw od takiego debila :(

Opublikowano

Nowy nick na forum??? Ganer? prezentacje gildi nawet skopiował :)

Zachowanie pana Sagarisa aka Therona aka Ganer aka ..... Współczuje adminowi że dostał tyle spamu na pw od takiego debila :(

Haha Wejdź na TeamSpeaka pogadamy Jackass po 2 kiedyś sam tą prezentację ci dawałem, i nie jest skopiowana daj dowody lamusie zapraszam na TeamSpeaka, zawszę kickałeś z kanału bo nie umiałeś się wysłowić np Rrrrrrr Jabajbaju. !

Opublikowano

Poleciłbym serwer gdyby nie Administracja z Ventrisa, ROOT-Fakel, postawi serwer i ma wyjebane( bo to serwer pod hajs jest), Nitro? Nic nie potrafi, tydzień i też będzie olewał serwer.

Nie polecam, nie pozdrawiam.

@Edit: 1x UP - wypierdalaj na swoją paradajsię.. 0

To nie serwer ROOT-a, zresztą admin Pandory nie pozwoliłby sobie aby ten serwer był "klapą", za dużo by stracił na pandorze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...