Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] game_r40424 i db_r40146

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I weź tu dyskutuj na poziomie ... Nie da się po prostu nie którzy to jak zwierzaki...

@TOP

Evor już hakieruje tego gejma xD

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włącz funkcje syslog w game, bodajże o to Ci chodzi.

A masz diffa ? :D bo ja nie wiem jak xDDD

Znalazłem na forum:

This difference file is created by abence

game

002CD3F0: C3 55

Dobry jest? Czy to chodzi o zwykle logi np z błędów ?

Opublikowano

A masz diffa ? :D bo ja nie wiem jak xDDD

Znalazłem na forum:

This difference file is created by abence

game

002CD3F0: C3 55

Dobry jest? Czy to chodzi o zwykle logi np z błędów ?

Odwróć difa, który wyłącza funkcje syslog.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Błagam, wyjebcie tych randomów na trzydniowe wakacje od forum, bo nawet nie da się poczytać sensownej dyskusji, Kyrie Eleison.

Opublikowano

Zachowujesz się jakbyś był z serwera Nostidla.pl, chyba tylko tam takich półmózgów widziałem.

Patrz, też tak potrafię.

http://prntscr.com/2eud31

Spokojnie. Zaraz też coś nowego wyduszę od siebie ;).

@up

Szczerze mówiąc, to to wszystko macie w pliku syslog, chociaż podgląd na żywo działania game zawsze w cenie, gorzej z tym spamem.

@Nigga

Ty, no z całym szacunkiem do Ciebie, nie klnij jak gimbus, uspokój się, bo to nie świadczy dobrze o Tobie.

Opublikowano

@up

Szczerze mówiąc, to to wszystko macie w pliku syslog, chociaż podgląd na żywo działania game zawsze w cenie, gorzej z tym spamem.

@Nigga

Ty, no z całym szacunkiem do Ciebie, nie klnij jak gimbus, uspokój się, bo to nie świadczy dobrze o Tobie.

CO? hah co ty piechdolisz, nic nie ma w syslog. Zobacz jak ten kolo ma na konsoli. nawet jak sie loguje to widac co game wykonuje... W syslog tego nie ma, jest tylko syserr z bledami i syslog z tym samym :C ja tak mam.

Właśnie tak, ja chce tak jak to okresliłes> Podgląd działania game na żywo. Umiesz tak zrobić? Bo widze że ciągle piszesz jakbyś się na tym znał profesjonalnie. Po twoich tekstach tak stwierdzam bo tak piszesz.

Opublikowano

@up

@Nigga

Jestę gimbusę i lubię kląć, a tak na serio to dobrze mi z tym.

Opublikowano

Jestę gimbusę i lubię kląć, a tak na serio to dobrze mi z tym.

Z początku Twoje posty były nawet sensowne, jednak teraz pokazujesz jakim jesteś debilem.

Opublikowano

Z początku Twoje posty były nawet sensowne, jednak teraz pokazujesz jakim jesteś debilem.

Zacznijmy od tego, że poziom rozmowy ustala osoba z którą prowadzę konwersację.

Opublikowano

W takim razie chętnie podnosi się poprzeczkę, no ale nie każdemu chce się po nią schylić :-)

Opublikowano

Jeżeli jesteś myślącym człowiekiem to sam ustalasz swój poziom.

W sumie "myślący" nie pasuje do Ciebie - tak stwierdzam to nie znając Cię (poziom wypowiedzi).

Opublikowano

Jeżeli jesteś myślącym człowiekiem to sam ustalasz swój poziom.

W sumie "myślący" nie pasuje do Ciebie - tak stwierdzam to nie znając Cię (poziom wypowiedzi).

Nie zrozumiałeś, zresztą się nie dziwię. To tak jakby ktoś do Ciebie podbił, uderzył Cię, a ty próbowałbyś rozmawiać kulturalnie - owszem są granice.

Ps. Do ciebie również, widać po Twoich serwerach.

Opublikowano

CO? hah co ty piechdolisz, nic nie ma w syslog. Zobacz jak ten kolo ma na konsoli. nawet jak sie loguje to widac co game wykonuje... W syslog tego nie ma, jest tylko syserr z bledami i syslog z tym samym :C ja tak mam.

Właśnie tak, ja chce tak jak to okresliłes> Podgląd działania game na żywo. Umiesz tak zrobić? Bo widze że ciągle piszesz jakbyś się na tym znał profesjonalnie. Po twoich tekstach tak stwierdzam bo tak piszesz.

Jak to nie ma w syslog?

52c044f31ff50.png

U mnie jest :(

I nie wiem po co Ci w czasie rzeczywistym, chyba chcesz być takim pro elo hakjerem jak to jest w hollywoodzkich filmach, gdzie na ekranach komputera informatyka lecą ciągi liczb z których gówno wynika a przy tym w tle lecą zajebiste elektroniczne dźwięki ;)

I tu jeszcze logi dla nerdów

52c04725a6b87.png

Tak, wyrzuca je gdy ktoś nakurwia na wh, wiem, Tenma szybszy, ale liczy się fakt :D

Opublikowano

Nie zrozumiałeś, zresztą się nie dziwię. To tak jakby ktoś do Ciebie podbił, uderzył Cię, a ty próbowałbyś rozmawiać kulturalnie - owszem są granice.

Ps. Do ciebie również, widać po Twoich serwerach.

Wypierdalaj robić kolejne serwery, Sensual (Ayo, Bluu, czy jak tam wolisz).

Przypierdalasz się do mnie, a sam nie masz lepszej historii.

Opublikowano

Właśnie ściągnąłem najnowsze game i już chciałem się zabrać do analizy kiedy moje okno zostało wybite, a do pokoju wleciał granat błyskowy. Po paru sekundach ogłuszenia leżałem już na ziemi i wąchałem swoją nieodkurzoną podłogę. Wpadło 8 panów z YMIRa celując mi laserowymi celnikami w łeb, po czym dostałem czymś twardym w głowę. Obudziłem się teraz w jakiejś betonowej celi. W każdym razie mam swój telefon i właśnie z niego do was pisze. Strasznie panikuje bo nie wiem co mam zrobić, ale nie ściągajcie tego game_40424 bo to pułapka.

Aha i pozdrowienia od Endymion'a, który siedzi dwie cele dalej.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Właśnie ściągnąłem najnowsze game i już chciałem się zabrać do analizy kiedy moje okno zostało wybite, a do pokoju wleciał granat błyskowy. Po paru sekundach ogłuszenia leżałem już na ziemi i wąchałem swoją nieodkurzoną podłogę. Wpadło 8 panów z YMIRa celując mi laserowymi celnikami w łeb, po czym dostałem czymś twardym w głowę. Obudziłem się teraz w jakiejś betonowej celi. W każdym razie mam swój telefon i właśnie z niego do was pisze. Strasznie panikuje bo nie wiem co mam zrobić, ale nie ściągajcie tego game_40424 bo to pułapka.

Już za późno xD

a i co ty ćpasz ?? :D

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Złapią cie z game40423 i sanki dostaniesz, biorą nas za hakierów, zwykłe oczernianie. Pozdrowienia do więzienia Kodexior, jutro na spacerniaku dostaję przemyt z zewnątrz i powinni mi dostarczyć komputer to przeanalizujemy te game. :)

topic.

Ogólnie to do póki nie zrobicie sobie plików do nowych systemów itd to game można schować do folderka 'Oczekuję na tutoriale z epvp'. ;)

Opublikowano

Ten wyciek to jest coś pięknego :DDD tylko zanim to zostanie udostępnione to miną wieki :(

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Ten wyciek to jest coś pięknego :DDD tylko zanim to zostanie udostępnione to miną wieki :(

O ile wogóle zostanie udostępnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...