Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] game_r40424 i db_r40146

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byle by się do privów nie przyjebali, na resztę mam wyjebane.

Reakcja ich będzie wybuchowa <3

A co do privów to już ich problem, nie Twój :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

Jest już udostępnione ale nie dla zwykłych śmiertelników.

Tak, i Ty pewnie masz do nich dostęp.

Pewnie zostaną udostępnione tylko nie wiadomo kiedy.

A jak już udostępnią to znowu zacznie się gadanie kto tego nie miał xD

Teraz na elite jakieś spiny między Zonni, a innymi użytkownikami :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Smiej się, ale niemca poprosisz ładnie i da. Nie wiem czy to zadziała w tym przypadku :D

Ja się nie śmieje, po prostu nie wiadomo czy te screeny przypadkiem nie są podrobione.

Może będzie jakaś spina pomiędzy nimi i pod wpływem emocji udostępni to wszystko. Ale nikłe szanse :D

Ciekawe co się będzie działo jak to wyjdzie na jaw do pobrania ;]

Opublikowano

Rewolucja i polacy się będą uczyc C++ :D

Edit. Jebany telefon -.-

C++ łatwy jest. Ja mam normalnie go na lekcjach w szkole.

A wszystko wyjdzie za jakiś czas na publike, bo frajerzy się - jak zwykle to bywa - pokłócą o hajs. Wystarczy poczekać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A wszystko wyjdzie za jakiś czas na publike, bo frajerzy się - jak zwykle to bywa - pokłócą o hajs. Wystarczy poczekać.

Ni chuja, to jest zbyt cenne i myślę, że konsekwencje też były by poważne. A jeśli już, to udostępnią pojedyncze biblioteki, tudzież osobne tools'y ;)

Opublikowano

Pieniądze rządzą wszystkim wokół mnie #rajfajzen

Nawet jak to ktoś udostępni to cebulactwo na tym forum nie będzie wiedziała o chuj tam chodzi i tak dalej więc stop. Gratuluje i zazdroszczę po części posiadaczowi.

Opublikowano

Pieniądze rządzą wszystkim wokół mnie #rajfajzen

Nawet jak to ktoś udostępni to cebulactwo na tym forum nie będzie wiedziała o chuj tam chodzi i tak dalej więc stop. Gratuluje i zazdroszczę po części posiadaczowi.

Wiadomo, że większa grupa tego forum nie będzie wiedziała co z tym zrobić, ale z czasem jak zwykle powstaną tutki i tak będzie się wszystko rozwijało.

@edit

Siedziałem do tej godziny czekając, że może coś się pojawi i jednak miałem racje. Patrzcie na to xD

game_r48437_32 WTF xD ?

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3039469-release-game-game_r48437_32-a.html

Opublikowano

Btw. uruchomił już ktoś tego game'a ?

Chyba wszyscy ;)

boze co to sie teraz dzieje z tymi game-mi masakra totalna co pare godzin nowsze

Dlatego, że większość to fake :p

Opublikowano

boze co to sie teraz dzieje z tymi game-mi masakra totalna co pare godzin nowsze

[troll]widzisz jak szybko Ymir naprawia błędy? starają się, doceńmy to. Przed końcem 2014 roku będzie pewnie jeszcze 999999 rewizji. Sama naprawa dragonsoula to ciężkie zadanie, nawet dla jego twórców [/troll]

57199140501148694665.png

Opublikowano

@JachuPL, nie hejtuj Ymira. Ty nie umiesz poprawić błędów w tym Twoim "toolsie"

Spróbuj jak on programować w .NET i nie robić błędów. Narazie zgrywasz cwaniaka i nikomu nie pomagasz, więc albo siedź cicho albo stąd wyjdź, bo nic nie wnosisz do dyskusji.

Wszystkie wersje po 40467 są fejkami. Nie ściągajcie ich ludzie, to tylko nr wersji w środku jest zmieniony.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

uruchomić to game to nie problem, identycznie jak game 34k.

Gorzej może być z wejściem chociaż już parę osób to ogarnęło jedynie z packerem i_proto będzie problem.

Opublikowano

@UP Paker został już udostępniony ale nie u szwabów ja już go posiadam :)

Cieszymy się Twoim szczęściem wraz z Tobą ;)

Piosenka z dedykacją dla Ciebie

Opublikowano

Własnie tym się różni polska od Niemiec i to że jesteśmy w tyle za nimi. Oni mają wyjechane w takie pliki i ogólnie skrypty etc nie tylko do metina ale i w życiu.

Oni sobie pomagają, dają różne rzeczy za darmo bo dla nich to szmelc. A taki polak np jedzie tam po telewizor ze śmietniska i zabiera do domu i tu sprzedaje. gdzie tu logika.

I dziwić się że w polsce bieda xD Zmierzam do poziomu nauczania w Polsce xD

ktoś idzie na kierunek informatyczny w Liceum a ma Biologie polski i chuj wie co jeszcze a infy mniej niż biologi..... Masakra.

A w gimbazie uczą jak odpalić program hahah albo exela hahah

W takiej Anglii to pewnie wymagają w szkołach młodszych znajomości jakiegoś języka programistycznego jak sie chce coś z infą robić xD

Kto z Polaków udostepnił by to game? Nikt! Nawet jakby miał je pierwsze a taki niemiec ma wyjechane i wrzuca od razu gdy ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...