Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] game_r40424 i db_r40146

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podasz te dify

Dobry troll xD

@Top.

szału nie ma pasy i dragonsoul równie dobrze można libem a game zanim zostanie załatane tak jak 34083 minie sporo czasu więc ja zostaje przy 34083 + libek ;)

Opublikowano

Dobry troll xD

@Top.

szału nie ma pasy i dragonsoul równie dobrze można libem a game zanim zostanie załatane tak jak 34083 minie sporo czasu więc ja zostaje przy 34083 + libek ;)do

Udostępiono game z ds to oczywiście można "równie dobrze libem" no szkoda że zaden polski serwer nie ma ds (nie zwracam uwagi na te runy itd) to teraz nagle każdy pewnie miał to już od dawna. Jedynie niemcy zrobili ds prawie jak na globalach (finalmt2 np.)

/down napisałem o tych które istnieją i napisałem tak ogólnie bo osoba wyżej napisała to tak jak by to co 2 serwer miał ;p

sygna1.png

Opublikowano

Udostępiono game z ds to oczywiście można "równie dobrze libem" no szkoda że zaden polski serwer nie ma ds (nie zwracam uwagi na te runy itd) to teraz nagle każdy pewnie miał to już od dawna. Jedynie niemcy zrobili ds prawie jak na globalach (finalmt2 np.)

Ekhem, zapomniałeś o Tyri :)

Ma już ktoś tego packera na item_proto?

Opublikowano

Jeżeli to kogoś zaciekawi:

Przeglądam teraz kod źródłowy tego game (a raczej pseudokod) i jeżeli chodzi o DS, game odczytuje dane z pliku dragon_soul_table.txt znajdującego się w tej samej lokalizacji co common_drop_item.txt etc.

snprintf(&v124, 0x100u, "%s/dragon_soul_table.txt", *(_DWORD *)v80);
sys_log(0, "LoadLocaleFile: DragonSoulTable: %s", &v124);
                                if ( !(unsigned __int8)DSManager::ReadDragonSoulTableFile(
                                                         singleton<DSManager>::ms_singleton,
                                                         &v124) )

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli to kogoś zaciekawi:

Przeglądam teraz kod źródłowy tego game (a raczej pseudokod) i jeżeli chodzi o DS, game odczytuje dane z pliku dragon_soul_table.txt znajdującego się w tej samej lokalizacji co common_drop_item.txt etc.

snprintf(&v124, 0x100u, "%s/dragon_soul_table.txt", *(_DWORD *)v80);
sys_log(0, "LoadLocaleFile: DragonSoulTable: %s", &v124);
                                if ( !(unsigned __int8)DSManager::ReadDragonSoulTableFile(
                                                         singleton<DSManager>::ms_singleton,
                                                         &v124) )

bo tu pewnie chodzi o to new okno cube, jakiś odpowiednik cube.txt

sygna1.png

Opublikowano

Bez locale bedzie problem.

To game nie jest takie dziurawe + ma kilka fajnych udogodnien (34k przy nim wypada blado).

Wiesz co mnie wkurwia? Jak pierdolony debil udaje że się na czymś zna - to się nazywa pozerstwo, także spierdalaj.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Wiesz co mnie wkurwia? Jak pierdolony debil udaje że się na czymś zna - to się nazywa pozerstwo, także spierdalaj.

Haha. Siemasz napinacz. Kim Ty niby jesteś? Kolejny pros sie znalazł. Czekam na Twoje zajebiste argumenty.

@ps.

Zaczynając rozmowę od wyzwisk rozbiegnij się i walnij łbem o ściane, taki pro tip.

Takiego słownictwa możesz używać wobec swoich kolegów.

Opublikowano

Haha. Siemasz napinacz. Kim Ty niby jesteś? Kolejny pros sie znalazł. Czekam na Twoje zajebiste argumenty.

@ps.

Zaczynając rozmowę od wyzwisk rozbiegnij się i walnij łbem o ściane, taki pro tip.

Więc chodź, przywalę Ci deską.

Raz żółtą, a raz niebieską.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Więc chodź, przywalę Ci deską.

Raz żółtą, a raz niebieską.

Człowieku ... Tylko się ośmieszasz.

Evor kazał pozdrowić.

@TOP . Nadal podtrzymuje to z libem xD

Opublikowano

Masz. Zobaczymy czy zrobisz to sam:

http://scr.hu/1951/2aaz3

Jak widać, da się wbić i na bince 28k i na nowym game.

Pozdrawiam [ironia]nic nie umiejący pozer[/ironia]

Evor

Opublikowano

Wykurwiaj zjebany randomie.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Dziurawe jak dupa Flou :D

Żartuje. Coś tam się znajdzie na pewno ale narazie jest ok. Czekajmy teraz na clienta ..

@ps.

Błagam ludzie, używajcie kondomów.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Up. Nie hejtuj plis :(((( Tak mnie zgasiłeś, że aż pętlę już sobie wiąże

while true do

say("Kodexior wypierdala")

end

Jak coś źle to Teodor mi kazał xD

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Masz. Zobaczymy czy zrobisz to sam:

http://scr.hu/1951/2aaz3

Jak widać, da się wbić i na bince 28k i na nowym game.

Pozdrawiam [ironia]nic nie umiejący pozer[/ironia]

Evor

Zachowujesz się jakbyś był z serwera Nostidla.pl, chyba tylko tam takich półmózgów widziałem.

Patrz, też tak potrafię.

http://prntscr.com/2eud31

Opublikowano

Kozaki. Jak się tak znacie to pomóżcie :D

Jak zrobić żeby mieć logi w syslog to co wykonuje game?

http://www.youtube.com/watch?v=m2i5iV0hWeg#t=0

Tak jak ten kolo ma na filmiku, tylko on ma w konsoli, a Jakiś tam Endymion napisał że da się do syslog ale to Menda społeczna i nie chce powiedzieć xDDD

Wie ktoś ? :D

Włącz funkcje syslog w game, bodajże o to Ci chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...