Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym to odpalić na serwerze elothmt2 ale tam sa inne pliki pc (PC.elo, PC.thd) ma ktoś jakiś pomysł ? :s Jak zmienie końcówki plików to odpala sie patcher i dupa. Ktoś chętny do pomocy ? :)

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Umywa, ninja hack przy tym to piece of s**t. Mogę Ci dać screena że walnie x7, ninja hack bije z jednego hita może x3

Zrób screena bo mam coś z kompem i mi nie działa youtube ani inne ch*jowstwa.

Ej mi na xenoxie nie działa mam woja woja na koniu nie mam żadnego moda tam tylko te pliki pc dalem do pack'a odpalilem jako admin xenox launch wibjam na m2 bije z 1 reki 1 hit poszedl a z 2 reki tez 1 hit poszedl beka napisz jak to wpier.dolic tam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIe działa na serwerze XenoxMT2 czytałem, że trzeba popróbowac i zmieniac koncówki zmieniałem i nadal nie chce działac. Nie mam pojecia a kilku ludzi juz ma to na tym serwie. 

Opublikowano

NIe działa na serwerze XenoxMT2 czytałem, że trzeba popróbowac i zmieniac koncówki zmieniałem i nadal nie chce działac. Nie mam pojecia a kilku ludzi juz ma to na tym serwie. 

Działa na xenoxie warrior hack :) Kto po download, PW! Jeśli klient ma pliki z zakończeniem innym niż .epk, eix PW, dam download do warrior hacka na takie serwery(nie mowie o * source*) :)

Opublikowano

­

­Gram na Negros i nie działa

zrób jakiegoś bypassa bo ściągały mi się inne pliki -.-

i popsuł mi się mod -.-

Na wszystkim działa, tylko trzeba pogłówkować. Wszystkiego na tacy nie będziecie mieć.

Opublikowano

mógłby ktoś pomóc z odpaleniem tego na xenoxmt2? ja jestem zielony w tych sprawach więc nwm jak to zrobić :(. prosze o pomoc tutaj lub na pw ;d, z góry dzięki

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...