Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten pliczek to dla mnie najlepszy cheat na serwery starszych plików (jeszcze dużo takich jest).

Naprawde polecam.

Przydala by sie tez wersja na 2k13

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ten pliczek to dla mnie najlepszy cheat na serwery starszych plików (jeszcze dużo takich jest).

Naprawde polecam.

Przydala by sie tez wersja na 2k13

Przykro mi, muszę Cie uświadomić, jedyna różnica w cliencie pod serwer 2k11 czy 2k13 to binka, sad true :C

@Top

Słyszałeś o czymś takim może, jak dodawanie plików do indexu? Po co ludzie mają pobierać 100mb skoro mogą pobrać 100kb? ;)

Jam jest strażnikiem poprawnej pisowni na MPC !

Opublikowano

@Top

Słyszałeś o czymś takim może, jak dodawanie plików do indexu? Po co ludzie mają pobierać 100mb skoro mogą pobrać 100kb? ;)

Połowa serwerów nie ma indeksów w pack'u
Działa na każdy serwer na świecie, trzeba pomyśleć jak zrobić. Może kiedyś tut będzie.
Opublikowano

Połowa serwerów nie ma indeksów w pack'u

Jeśli już chowają index to lzo, xtea lub rozszerzenia są przy okazji zmieniane, więc i tak nie będzie działać, a dla tej drugiej połowy wystarczyło po prostu zrobić to pod indexem.

Jam jest strażnikiem poprawnej pisowni na MPC !

Opublikowano

Jeśli już chowają index to lzo, xtea lub rozszerzenia są przy okazji zmieniane, więc i tak nie będzie działać, a dla tej drugiej połowy wystarczyło po prostu zrobić to pod indexem.

Na xenoxie nie ma indexu, są tylko pliki .epk a jakoś działa. Trzeba pomyśleć. Na MPCforumie swego czasu grałem i też działał. To by było na tyle ode mnie, jest nowy upload po długim czasie, ściągajcie i próbujcie.
Opublikowano

Nie smiga mi na pewnym serwerze.

Działa tam nieodpychanie, wh i inne klientowe cheaty ale ten twój coś nie bardzo.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

na xenoxie nie działa bo sprawdzałem 2 razy i wgl w packu nie ma co podmieniać nic nie działa na xenoxie :D

Wsiądziesz do auta i nie będziesz umiał jeździć, też stwierdzisz że to samochód nie działa ?
Dodałem dmg na 1rękę z konia, jest w temacie. Pobierajcie.
Opublikowano

Nie polecam- Działają tylko hity z konia i to ledwo metr więcej zasięgu na Ninji było ok.3/4... + skille a tu nic ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano
Nie polecam- Działają tylko hity z konia i to ledwo metr więcej zasięgu na Ninji było ok.3/4... + skille a tu nic ;)

Widocznie tylko tobie, zobacz film że wszystko działa. Hity są tylko z konia, masz nawet napisane gdybyś czegoś nie doczytał.

Opublikowano

Owszem, hity działają mi z konia, ale nic poza tym ;) Więc skoro działają hity, to dobrze jest wgrany, a jednak skille nie dzialaja.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

@UP, nie da się tego w tej formie skompresować :D To są po prostu całe pliki PC. Zasięg sb zwiększcie sami, ja też bym nie wstawiał dużego ^^. Pytanie czy rzeczywiście macie 7x szybsze hity? Napiszcie swoje wrażenia, bo nie mam na czym przetestować.

Opublikowano

Dupa , nie działa na Laneris ( nowe mapy i nie da się zalogować ) da się zrobić , żeby działał na nowe mapy?

Działa ;>

Problem , że nie działa z buta ;(

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...