Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ravia s2 nie dziala :)

co ty nie powiesz ;)

24790528697226300755.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, powiem to po raz ostatni. Działa na każdym serwerze, najwyżej po minimalnych kombinacjach. Poszukajcie osób które wam w tym pomogą. I nie spamcie mi tyle PW, i tak od razu je usuwam

DMG jaki wejdzie zależy od waszego komputera, internetu oraz serwera. Jeśli wszystko jest bardzo szybkie to bez problemu siądzie więcej x, mój rekord to bodajże 7x na Dreikonie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala na ravii s2 z dmg od truth faitha. Wkleilem dmg loader do folderu z gra. A pozniej sciagnolem od kamer file archiver i wypakowalem pc.eix i tam byly foldery sura szaman itp ( pc 2 nie bylo tylko same pc) i wkleilem je do folderu dmg > pc. Dodaje tak 2-4 hity z konia lecz odpycha z konia nie wiem dlaczego ;/ i waithack nie chodzi tylko sam ten dmg od truth faitha i odpycha z konia. Co zrobilem nie tak ? Chce zeby mi nieodpychalo z konia. Waithacka nie musi byc ;d zalezy mi tylko na nieodpychaniu

edit: Wczesniej jak mialem sam dmg loader to nieodpychal z konia i buta moze dlatego nieodpychanie nie chodzi z dmg. Jak wylaczyc to nieodpychanie z dmg loadera?

edit: Dobra poradzilem sobie z tym :) A jak zrobic takie cos z buta a nie tylko z konia ( w ninja hacku bylo to mozliwe a dlaczego w tym tego nie ma :<) ? Moze mi ktos wytlumaczyc ?

Opublikowano

Dziala na PLu z polaczeniem DMG Loadera (Nie mam bojowca zeby sprawdzic :D) Chodzi mi o to zeby zainstalowac dmg loadera a pozniej wypakowac pliki warriorhacka i pozmieniac foldery w pc i pc2

Opublikowano

To działa na 2ręke?

@Edit

Na Lanerisie jest tam jakieś dmg x3(czasami), ale tylko to. 

Nie odpychanie nie działa, dmg x7 nie działa. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy pomozcie wpakowalem te pc do packa wlaczam metka loguje sie do gry i postac jest wbita w ziemie z rozlozonymi rekami, bez eq a potem sprobowalem ubrac tylko mnisia tez nic. Da sie to jakos naprawic?

­

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...