Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem , że nie działa z buta ;(
Cheat miał być z założenia do expa, potem wgrałem zasięg skilli na mentala żeby fajniej się grało.
Nie mogę uchwycić screena z x7, mogę tylko napisać że z ~9200 hp postaci przyjmującej obrażenia zostało 5250 HP, hity szły po 650+ więc wychodzi x6 (a jednak, nie x7 :D)

a jednak skille nie dzialaja.
Testujesz na bodziaku czy mentalu ? Zasięg jest tylko na mentala
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do serwerów już musicie sb sami dopasować bo kazdy ma jakieś zabezpeczenie przed tym. Samo wklejenie nie zadziała na znacznej większości serwerów.

Opublikowano

a ja mam problem wgralem do metka z 2013 i mam tam moda i jak wchodze na serwer to postac jest w ziemi i rece rozlozone. ps. horsehack wylaczony

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Dorób to samo z buta , na hity i na skille dla bodziaka , chce troche serwer pogrążyć i łatwiej bossy będzie sie biło ;>

Modki to dźiffki

Opublikowano

Na Dreikonie mi nie działa ;-;. Warek zapada się w ziemie (i nie tylko klasa warka, ale i szamek) i nie można się ruszyć ;-;.

PS To była nowa tworzona postać specjalnie pod testowanie tego i ma na sobie tylko mnisią, miecz i ogólnie to startowe eq ;x.

Opublikowano

Mały fail, z 1ręki jest dmg ale odpycha moby, z 2 ręki jest nieodpychanie. Nie chce mi się tego teraz poprawiać, może kiedy indziej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lajk był... ale znikł bo nie działa ;D

Wróci jeśli powiesz jak to zrobić żeby na gladorze S1 lub S2 działało:)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...