Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odbanuj: DaGeL na TS, to może wbije na serva .....

Kto cie zbanował?

Prosze nick :

IP:

POWÓD BANA:

na pw

Zobaczymy wygląda lepiej niż inne pvp nie ma tysięcy setów/ulepszeń no i jakoś to wygląda , popaczamy

:) Zapraszamy

inaczej, moze powiedz mi czego w tym isie nie znajde... tradycyjnie stawiacie pod IS, przez to u was nie zagoszcze bo nie mam zamaru użerać się z dzieciakami, ktore ładują kesz w IS.

pozdrawiam

nie stawiamy na is , u nas nie ma broni w is ;) jak zauwyażyłeś a na większości są , nie ma zbroi itp :)

Zapraszam serdecznie

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie podstawowe, ile trwały beta testy ?

Czy bugi wyeliminowane tzn. pod względem plików ? (Jeśli pliki aline2 radzę przejrzeć raz jeszcze, ale mogę się mylić)

Jakie raty serwera ?

Dostępność administracji (czas on-line)

Może Ambrozja odpowiesz mi na moje pytania ?

Pozdrawiam

arhon

Opublikowano

Witam. Mogę poprosić kogoś o przygotowanie launchera (tak do 450mb) z plików z folderu pack i tych do odpalenia gry. Bardzo chce pograć na tym serwerze a niestety mam limitowany internet więc nie moge sobię pozwolić na pobieranie plików o takiej dużej wadze. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś pomógł ;p

54.png
Opublikowano

hahaha 600 osób. również proszę o udokumentowanie tego komendą bo nie zamierzam skakac po kanalach i liczyc po kolei. i na stronie glownej rowniez widzialem nie cale 100

Opublikowano

hahaha 600 osób. również proszę o udokumentowanie tego komendą bo nie zamierzam skakac po kanalach i liczyc po kolei. i na stronie glownej rowniez widzialem nie cale 100

Ja też bym musiał zliczać na każdym channelu i się zgadza.

Kolego reklamy u youtuberów dużo dają ;)

PS: Każde konto zarejestrowane do 20:00 dostanie 50sm !: )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Popatrz na każdym ch w m1 ;)

Powiedz czy tak ciężko napisać /w i pisze dokładnie ile jest ;]

jak będzie minimum 200 wbije na serwer;]

Ps. Jest pierścień anty expa ?

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko usuńcie drop nieb. ebonit. szkatułek bo to jakiś obłęd... mam przez nie zawalone całe dwa ekwipunki a poza rzeczami, które nadają się tylko do wyrzucenia nic z nich nie dropi.

Opublikowano

Ta 600 osób, a w m1 jakoś 5 minut po starcie jak wszyscy ida kupować eq było +/- 20 osób na ch1. Również prosze o screen z dowodem. Jak faktycznie będzie chociaż 300+ to gram.

Opublikowano

przecież to bajka, że było 600 osob. 60 to sie zgodze. i nic trudnego w wpisaniu komendy na sprawdzenie dostepnych graczy.

Opublikowano

przecież to bajka, że było 600 osob. 60 to sie zgodze. i nic trudnego w wpisaniu komendy na sprawdzenie dostepnych graczy.

60hahhah :)

kolego jest tyle ile jest napisane ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

licznik podkręcony x10? w prezce 70 osób a na serwie gra ponad 700? prosze Cię takie bajki to dziecku z przedszkola może wciśniesz

Opublikowano

licznik podkręcony x10? w prezce 70 osób a na serwie gra ponad 700? prosze Cię takie bajki to dziecku z przedszkola może wciśniesz

ehh... Zobacz każde ch ... Gracze mogą potwierdzić na każdym ch jest powyżej 200os

dacie launchera?

Kolega tam u góry podawał :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Potwierdzam na serwie jest dużo ludzi z 300-400 na pewno. A właśnie czemu teraz jest off?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...