Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EASY] !- Alien2.pl - Sobota 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Z pewnością zagram. No to tak, czy oddajecie SM'y z poprzedniej edycji? Kiedy wstawicie zdjęcia Dzwonów :>?

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytania czy oddacie SM..

Ludzie a skąd oni teraz z nową bazą maja wiedzieć i dochodzić kto i ile kupił SM.

SM zamawiacie na własną odpowiedzialność nikt was do tego nie zmusza więc zbędne są pytania czy oddacie SM czy nie.

Na serwerze zagram ! Administracja mnie urzekła Pan Alkoholic widzę że, ma potencjał i ambicje .

Dziękuję że, ten serwer powstaje !

Proponuję PaySafeCard za SM <-- Jako forma płatności. :) sam bym skorzystał bo mimo iż mam swój wiek - przelewu nie chce mi się robić :)

Opublikowano

żebyś odpisał normalnie na pw to trzeba chyba zwyzywać serwer ...

żeby był taki dobry jak sie zapowiada bo nie takie prezentacje i zarzekanie sie GA widziałem

175001456602037225492.gif

Opublikowano

żebyś odpisał normalnie na pw to trzeba chyba zwyzywać serwer ...

żeby był taki dobry jak sie zapowiada bo nie takie prezentacje i zarzekanie sie GA widziałem

Kolego pisz na pw na forum serwera, albo po prostu na ts na kanal i jakis gm da mi znac , wtedy bedzie szybciej.. Nie piszesz jako jedyny :P

Kiedy BEDZIE START?

Datę startu podamy po becie, nie wiem jak się wyrobię z poprawieniem :)

Opublikowano

^

^

beta.png

Chcecie trochę info? - OK!

Beta przebiega fantastycznie, widzę parę osób, które naprawdę szukają bugów i widać piszą

najmniejsze drobnostki na forum - za co im dziękuję i pamiętajcie, że dostaną nagrodę za pomoc!

Jesteśmy ciągle w 1 ETAPIE (ponieważ ma 3 podpunkty, jest najważniejszym) w 2 i 3 ETAPIE to już będzie tylko tzw. "zabawa".

MASZ CHĘĆ ZGARNĄĆ NAGRODY I NAM POMÓC? - ZAPRASZAMY NA BETE

(wymagany mikrofon , teamspeak3)

Zapraszamy do polubienia nas na FaceBook'u:

fb.png

>>>>>>>>>> KONKURS <<<<<<<<<<
Aby wziąć udział w konkursie potrzeba:

1.Polubić nasz FanPage
2.Napisać komentarz "POLECAM SERWER ALIEN2.PL"
To wszystko, myślę iż warto wziąć udział, ponieważ 20 osób zostanie wylosowanych do nagród przed oficjalnym startem serwera

Do starego FP dostęp zabrał mi poprzedni technik aliena i reklamuje tam swój serwer, dlatego byłem zmuszony postawić nowy.. za problemy przepraszamy ;-)

~pozdrawiam

Specjalista
Opublikowano

Nie nie to nie ma nic wspólnego z aline ...

zapraszam!

Tak to jest jak się nieuważnie czyta :P

Serwer godny uwagi :P

Zobaczy co z niego wyniknie.

Czekam na start :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Powiem tak , mam nadzieje że serwer dobrze wypali bo już mam cholernie dość tych Hardów które cały czas wychodzą i w kółko to samo na nich. czekałem na jakiś Easy i widzę że szykuje sie niezła Pompa! :) Przerwijmy tą epokę Hard !

Alkoholic - jak spierniczysz sprawę to Cię chyba zabije! :D

Opublikowano

kiedy bedzie start ? bo zagral bym na tym serwie :) zmeczyly mnie te wszystkie hardy ... i ogolnie nie mam czasu by siedziec 24/h w metku :P
moze ktos podac przyblizona date startu ? stan zabezpieczen oraz jaka klasa tutaj bedzie sie dobrze gralo (pvp) :D

Opublikowano

Serwer fajny moim zdaniem grałem na poprzedniej odsłonie, ale mam pytanei do administracji czy zapewnicie serwerowi odpowiednią reklamę by serwer miał min. 300 osób w dzień, bo inaczej nie ma sensu wgle grać, bo z gildią szukamy ponownie jakiegoś serwera ale na dłuższą mete inaczej nie da rady wgle tutaj wbić z ekipą .

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Serwer fajny moim zdaniem grałem na poprzedniej odsłonie, ale mam pytanei do administracji czy zapewnicie serwerowi odpowiednią reklamę by serwer miał min. 300 osób w dzień, bo inaczej nie ma sensu wgle grać, bo z gildią szukamy ponownie jakiegoś serwera ale na dłuższą mete inaczej nie da rady wgle tutaj wbić z ekipą .

300 osób będzie na pewno :). Serwer będzie miał reklamę wystarczającą ; >

Opublikowano

300 osób będzie na pewno :). Serwer będzie miał reklamę wystarczającą ; >

No to jak 300 powinno być to ja biorę udział w wielkim otwarciu serwera ;d

• Jeżeli byś był wolny przez jakiś czas zrobisz mi konto i wyślesz na PW mpcforum sorry że, nie forum, ale chwilowo siedzę na telefonie i jutro odczytam i wbije na konto, clienta pobrałem gram 7 lat w metka mogę wam jeszcze trochę podpowiedzieć co zmienić co ewentualnie naprawić

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...