Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EASY] !- Alien2.pl - Sobota 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak w ogóle to jakie mieliście powody, aby zamknąć poprzedni serwer? Kojarzę coś z nazwy, jednak chyba nie miałem okazji na nim zagrać.

Jakie powody? EscapeQ czy jak mu tam od początku olewał serwa na TS'ie jak widziałem to wchodził na chwile i wychodził 0 kontaktu z nim było ;f

Proboszcz też olewał trochę serwa no ale cóż tutaj pewnie to samo będzie ;-) skoro 2 czy tam więcej serwerów EscapeQ padło to czemu ten miałby stać dłużej

Opublikowano

Jakie powody? EscapeQ czy jak mu tam od początku olewał serwa na TS'ie jak widziałem to wchodził na chwile i wychodził 0 kontaktu z nim było ;f

Proboszcz też olewał trochę serwa no ale cóż tutaj pewnie to samo będzie ;-) skoro 2 czy tam więcej serwerów EscapeQ padło to czemu ten miałby stać dłużej

Nie wiem czy jestes od kolegów Proboszcza, ale jak dobrze pamiętam , to tak, bo lizałeś w poprzedniej prezce aliena :). Wypowiedziałeś się raz, dobra.. i po co ciągniesz dalej dyskusje ? Na TS siedziałem ,byłem ciągle dostępny dla teamu z graczami kontaktowalem sie poprzez innych i bugi czy inne zostały naprawiane. Jedynym minusem było to , że 1 na ~5 itemów z IS nie dochodziło - teraz tego nie ma.

- Pozdrawiam !

Opublikowano

Nie wiem czy jestes od kolegów Proboszcza, ale jak dobrze pamiętam , to tak, bo lizałeś w poprzedniej prezce aliena :). Wypowiedziałeś się raz, dobra.. i po co ciągniesz dalej dyskusje ? Na TS siedziałem ,byłem ciągle dostępny dla teamu z graczami kontaktowalem sie poprzez innych i bugi czy inne zostały naprawiane. Jedynym minusem było to , że 1 na ~5 itemów z IS nie dochodziło - teraz tego nie ma.

- Pozdrawiam !

lizałem dupe? aha xD

Nie jestem kolegą proboszcza nie znam go w życiu realnym znam go z tego, że kiedyś z nim grałem w jednej gildii i potem miał tam jakieś serwery ;]

no akurat z Tobą było najmniej kontaktu przynajmniej ja takowego kontaktu nie widziałem

Powodzenia oraz Wesołych Świąt

Opublikowano

lizałem dupe? aha xD

Nie jestem kolegą proboszcza nie znam go w życiu realnym znam go z tego, że kiedyś z nim grałem w jednej gildii i potem miał tam jakieś serwery ;]

no akurat z Tobą było najmniej kontaktu przynajmniej ja takowego kontaktu nie widziałem

Powodzenia oraz Wesołych Świąt

Wesołych.

Zapraszam teraz, tylko niech TS wystartuje. Wiem, jaki bylem mój błąd.. jeszcze awaria, możliwe jakby nie ta awaria serwer byłby do dzisiaj ..

ZAPISY NA BETE - ONLINE!

KONKURS NA FANPAGE - ONLINE!

Opublikowano

Zapisu można dokonać na naszym forum (odnośnik do niego na stronie głównej serwera). Pamiętajcie, ilość miejsc na bete ograniczona! Zapraszamy.

sygna1.png
Opublikowano

Z okzaji Świąt, Wraz z Teamem Alen2.pl postanowilismy zorganizowac świąteczny konkurs !

Konkurs polega na ułożeniu własnych zyczeń światecznych. Moze to byc cos zabawnego lub rymowanka, nie ma ograniczen co do techniki jak i długosci pracy 

Zasady
1. Konkurs trwa do 24.12.2013 godz 20:00
2. Kazdy uczestnik moze dodac tylko 1 prace
3. Praca nie moze zawierac tresci obrazliwych czy rasistowskich. ( kara = dyskwalifikacja )
4. Zabrania sie plagiatowania prac ! ( kara = dyskwalifikacja )
5. Nagrodami w konkursie sa smocze monety na serwerze Alien2.pl
6. Pracę składamy na Fanpage serwerowym, pod postem konkursowym !

Długopisy w dłon i powodzenia !
Opublikowano

Z okzaji Świąt, Wraz z Teamem Alen2.pl postanowilismy zorganizowac świąteczny konkurs !

Konkurs polega na ułożeniu własnych zyczeń światecznych. Moze to byc cos zabawnego lub rymowanka, nie ma ograniczen co do techniki jak i długosci pracy 

Zasady

1. Konkurs trwa do 24.12.2013 godz 20:00

2. Kazdy uczestnik moze dodac tylko 1 prace

3. Praca nie moze zawierac tresci obrazliwych czy rasistowskich. ( kara = dyskwalifikacja )

4. Zabrania sie plagiatowania prac ! ( kara = dyskwalifikacja )

5. Nagrodami w konkursie sa smocze monety na serwerze Alien2.pl

6. Pracę składamy na Fanpage serwerowym, pod postem konkursowym !

Długopisy w dłon i powodzenia !

Konkurs zostaje przedłużony do 25.12.2013 godzina 12:00 !!

sygna1.png
Opublikowano

Beta już wystartowała? gdzie zapisy?

Jak z bonami? Czemu połówki? ;/ Lepiej byłoby dać całe, albo chociaż dać dużo większy % na wejście max. bonusu niż mniejszego

Pasjonat
Opublikowano

Polecam serwer, jest on po prostu świetny.

Wszystko dopracowane do najmniejszych szczegółów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...