Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EASY] !- Alien2.pl - Sobota 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FUCK YEAH! Kozak serwer, wkurwiłem się kiedyś jak ktoś stworzył serwer Aline2, bo myślałem że to Alien2, a to jakiś szajs był :D

Tylko dlaczego start tak późno... Dajcie w czasie przerwy świątecznej :|

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Tutaj też podkręcony licznik x3 jak na nervilach i experionie? xDDD

Nic od siebie nie dodaliście co moim zdaniem jest żałosne nawet strona jest ta sama co była wcześniej

Nie polecam ;-;

Opublikowano

• Serwer jest na plikach poprzedniego Aline2?
  • Generalnie przejrzyjcie stronę bo są te same błędy/dziury co na pierwszej odsłonie. Mam rozumieć , że kodowanie kongo nie zostało zmienione a wy się tym w ogóle nie przejmujecie? Polecam pogadać z Kongo i Wojtkiem.
W teamie nie ma proboszcza, czyli co dobrowolnie przekazał wam domenę i stronę?</p>

Bil3t - nie ,nie zostalo zmienione ,ale zostalo naprawione. Jeszcze im przejrze ta strone jeszcze raz. W kazdym badz razie nie bedzie juz problemow z itemshopem. Tak swoja droga to sa moje stare skrypty bo teraz korzystam z nieco lepszych. Przykladowo z tych korzysta z nich MPCforum choc oni maja prosta wersje bo sami tak chcieli.

@tel

Opublikowano

Nic od siebie nie dodaliście co moim zdaniem jest żałosne nawet strona jest ta sama co była wcześniej

Nie polecam ;-;

Co mam do tamtych serwerów ? Nic praktycznie.

Co miałem dodać od siebie ? ;-) Żałosne ? Reaktywacja ma wyglądać tak jak stary serwer , więc może nie doczytałeś ;- )

Opublikowano

Tak w ogóle to jakie mieliście powody, aby zamknąć poprzedni serwer? Kojarzę coś z nazwy, jednak chyba nie miałem okazji na nim zagrać.

Opublikowano

Tak w ogóle to jakie mieliście powody, aby zamknąć poprzedni serwer? Kojarzę coś z nazwy, jednak chyba nie miałem okazji na nim zagrać.

Powody były takie, iż miałem awarię PC , a kolejny technik wypiął się na serwer - hajs się mu zgadzał to co więcej ?;- ). Powiedział, że sam nie będzie robił serwera, co na nim nic nie bylo do roboty tylko wejsc na serwer popatrzec, odpowiedziec na forum dla graczy i wgl.. Ale jak dla niektórych to ciężko zrobić, to na co on stawia te serwery?..

Teraz tak nie będzie.

/Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam ;-;

Idź hejterze na serwer proboszcza i graj, wkładaj kasę w is i tak zamknie serwer, jak swoje wszystkie :D

A po drugie co miał włożyć od Siebie, jeżeli to są jego pliki? :D to chyba wszystko należy do niego.

Serwer polecam, nie ma co się obawiać o Stabilność, jeżeli jest pod opieką litegame, tylko oby grywalność była większa ;)

Opublikowano

Znakomita prezentacja,znakomity Team.

Znam ekipę i po długiej przerwie mojej nieobecności w fachu wiedzę,że solidna robota została wykonana :)

Polecam serdecznie.

Hajda

Opublikowano

info.png

1. Chciałbym przypomnieć o zapisach na betę zamkniętą serwera Alien2.pl !

1a) Jak Się zapisać? - Wystarczy wejść na nasze forum i będzie odnośnik do zapisów ;-)

2. Lubisz przeglądać fora, być na bieżąco i używasz tapatalk'a ? - Od dzisiaj masz możliwość przeglądania forum Aliena poprzez tapatalk!

3. Mamy pierwszy konkurs, więcej info na FanPage naszego serwera!

yt.png

fb.png

Opublikowano

pierwsza wersja Alien2 byla poprostu tragedią , do tego 95 lvla lecialo jako tako ten exp a pozniej na nowej mapie ( przypominam wejscie za przepustką z Isu ) exp lecial jak gunwo , co tu zrobic . Na server napewno nie zajrze szkoda czasu na taki shit; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

pierwsza wersja Alien2 byla poprostu tragedią , do tego 95 lvla lecialo jako tako ten exp a pozniej na nowej mapie ( przypominam wejscie za przepustką z Isu ) exp lecial jak gunwo , co tu zrobic . Na server napewno nie zajrze szkoda czasu na taki shit; )

Szitem to sobie mozesz nazywac... nie powiem co :-) . Przepustki dropia i to bardzo dobrze. Exp do 95 leco szybko pozniej zwalnia, aby w 1 dzien nie wbic 200.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer wydaje się być naprawdę ciekawym i wartym zagrania. Prawdopodobnie tu zagoszczę.

Czekam z niecierpliwością na start. ;)

large.gif

Opublikowano

Jak będzie trzeba to i ja pomogę z zabezpieczeniami tego serwera, gdyż założyciel jest moim bardzo dobrym znajomym, któremu zawsze pomogę, więc chłopaki jak będzie trzeba to wiecie gdzie uderzać.

Powodzenia!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zapraszamy do odwiedzania naszego forum oraz fanpage na facebook. Został ogłoszony tam konkurs. Miłej zabawy. TEAM Alien2PL

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...