Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EASY] !- Alien2.pl - Sobota 14:00 -!

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co masz zamiar wejsc o 14 i juz nie wychodzic do konca swiata? chory jestes typie! przewietrz mózg bo ci sie już totalnie sprał od komputera

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start o chujowej godzinie ponieważ np. ja pracuję do 16 a 2h poślizgu dla mnie to dużo i co wy na to ?

Najlepsze starty są o 18-19

a moze ktos ma 2 zmiane i on powie zeby start byl o 8 rano albo po 22;]

wedlugTwojego toku myslenia to start w niedziele albo w nocy chodz i to ciezko bo jest tez 3 zmiana;]

Opublikowano

juz nie zrobicie takiego show jak kiedys :)

wiekszkosc wyjadaczy was poznalo :>

a nowi szybko sie skapuja ocb ;]]

byl w 100% pod is i teraz bedzie to samo :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

gdzie leca 6/7 bonusy ?
czy bs jest dozwolony ?
kiedy bedzie mozna sie rejestrowac?
czy na serwie znajduja sie tylko 4 kostiumy ?
drogie sa zmianki 6/7 w sklepie ?
10 kamieni duchowych do P ?

Opublikowano

gdzie leca 6/7 bonusy ?

czy bs jest dozwolony ?

kiedy bedzie mozna sie rejestrowac?

czy na serwie znajduja sie tylko 4 kostiumy ?

drogie sa zmianki 6/7 w sklepie ?

10 kamieni duchowych do P ?

kostiumow jest duzo wiecej.. Bs jest dozwolony, rejestrować bedzie mozna się w piątek, co do kamieni do p jeszcze nie wiem, drogie - tanie nie wiem ocenicie, metiny, bosy, szkatulki itp..

Opublikowano

Bo ty napewno dostaniesz :]. Z tego co wiem najwiecej chyba 18 znalazl bugów ;]..

myślę, że czym bardziej poważny bug tym lepiej powinien zostać wynagrodzony ;) bo jeżeli ktoś znajdzie bug że pies nazywa się inaczej to raczej nic nie zmieni :)

Opublikowano

Ahh te mapy i te bonusy tak odpychają... reszta jest ok.

Życze powodzenia na starcie jakbyście wprowadzili kilka poprawek bym zagrał.

Opublikowano

Troszkę lipa z nagrodami dla beta testerów. Bo z tego co widziałem, to pare osoób z wygranych siedziało w m1 i się biło. Ja co np. testowałem z samym GM'em, PDki przez 40 minut, system ulepszeń oraz w V2 ogarniałem spoty nawet nie zostałem wyróżniony ;) No, ale trudno. Oni wybierają.

ZAPRASZAM NA SERWER !

PROPSY !

Pozdrawiam,

Young :)

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Opublikowano

Mógłby ktoś być tak życzliwy i dać mi ss sztyletów/łuków jakie będą na serwerze? Albo jestem ślepy albo nie ma tego w prezentacji.

Będę bardzo wdzięczny.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Troszkę lipa z nagrodami dla beta testerów. Bo z tego co widziałem, to pare osoób z wygranych siedziało w m1 i się biło. Ja co np. testowałem z samym GM'em, PDki przez 40 minut, system ulepszeń oraz w V2 ogarniałem spoty nawet nie zostałem wyróżniony ;) No, ale trudno. Oni wybierają.

ZAPRASZAM NA SERWER !

PROPSY !

Pozdrawiam,

Young :)

hmm, spokojnie, jeszcze nie konsultowalm sie ze wszystkimi GM, mozliwe ze dodamy kogos ;).

@up, podawalem Ci bodajze na pw.

Opublikowano

Tak tylko, że mi nie chodzi o bronie 75-110lvl tylko cały sznur od smoczych do max lvl np.

12412png_newnawr.png

;33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...