Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jezeli tak to napraw buga z logowaniem.. i czemu ten ulom co robi bota niemoze zrobic zeby dzialal na niewidce na pl3 ciagle dedaja bez niewidki

Jak jesteś taki cwany to sam zrób bota. Autor właśnie go rozwija i wpierw stara się poprawić jego funkcjonowanie (zbiory itp). Dopiero później będzie dodawał różne urozmaicenia

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe, bp mogloby latwo pobanowac tworzac bota ktory banuje np. po miesiacu od bocenia na wszystkie konta w bp na tym ip, oczywiscie nie wypuszczac bota jako bp ... :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Ej a możne to przez inną przeglądarke uruchomione nie przez internet explorer bo na tej przeglądarce mi bardzo laguje ??

Nie. W jakim sensie laguje?

Opublikowano

mógłby mi ktos pomoc ok wlaczylem niby lata ale zbieerze skrzynke raz na rok i do tego sie strasznie zacina

Bo bot aktualizuje obraz co 2 sekundy.

Opublikowano

Adzik . Rozmawiałem z iNk :) Mam TrapDoor'a sam może zrobie coś do bicia alienów ;D jak się uda.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

no ale ciagle mi sie zacina a jak ktos tu filmik wrzucil to mu sie nie zacina..

Bo wcześniej była możliwość ustawienia ile FPS ma być, a teraz obraz jest aktualizowany co 2 sekudny i NIE MOŻNA tego zmienić

Opublikowano

czyli bot do dupy mozna powiedziec

hmmm, bot bardzo pięknie i sprawnie działa, a jak ci się zacina i nie wierzysz to :

1.włącz bota ( start)

2.wejdź w zakładkę settings

3.włącz live mode ( tam chodzi bez przeszkód, jak na ,,DO"

4.zobaczysz że całkiem nieźle zbiera

Taka rada ...

:D

Opublikowano

diee123 bot działa znakomicie. To że ktoś tak ograniczony jak ty nie potrafi ustawić jak trzeba ( tam nie ma nic do ustawiania praktycznie) to nie nasza wina. Jeżeli bot jest do dupy napisz swojego i go ocenimy.

Opublikowano

Właśnie sie zalogowałem. Jeżeli masz jakiś problem to napisz co dokładnie , a nie że nic nie da.

Opublikowano

Mam problemik otóż odpalam botka wpisuje login i hasło i guzik "login" nie działa a jak kliknę start to bot się wyłącza

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Guzik Login jest aktywny dopiero po załadowaniu TrapDoor . Patrz w menu "Logi" , i jak Ci wyskoczy napis : "Loaded Image" to mozesz klikać "login"

Opublikowano

Guzik Login jest aktywny dopiero po załadowaniu TrapDoor . Patrz w menu "Logi" , i jak Ci wyskoczy napis : "Loaded Image" to mozesz klikać "login"

Mi to niedziała kolorowa spierdolino ;d

Opublikowano

Czekam już z 30 min i sie nie ładuje ;c

@

Mam net frameworka: 1.1, 2.0, 4, Flasha 11, explorera 8

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Settings ---> Live Mode ----> Powylanczaj to bo jakieś reklamy sie właczyły zamknij LiveMode i daj start ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...